Am ridicat masina astazi, urmand sa o aduc in service inapoi Luni-Marti ca sa-i monteze manerul la portiera. (am plecat al meu, pe care l-au vopsit intre timp, pentru a ma putea folosi de masina in weekend).
Intr-un fel e mai bine asa, am mai descoperit niste chestii care trebuie rezolvare. Per total sunt multumit de cum a iesit lucrarea, avand in vedere ca s-a lucrat ca sa se remedieze o lucrare facuta prost initial. A iesit cam de nota 9.5. Au facut o treaba extraordinara si au remediat toate defectele care erau la fata data trecuta, inclusiv interiorul usii.
Ce nu e rezolvat sau s-a defectat pe parcurs:
-luminile led din bara nu mai functioneaza (probabil mufa uitata)
-o evazare a aripii a fost montata putin cam jos si acum e fultul prea mare (clema slabita)
-componenta gri a barii bara se prea nu sta asa de stransa precum ar trebui (clema slabita)
-intre partea superioara a barii fata si barii spate luftul e putin cam mare (ar trebui ridicata)
Asadar chestii minore, care se vor rezolva saptamana viitoare.
Inca doua amanunte. Partea stanga a masinii nu a fost polishata, e nevoie de un polish sa fie toata uniforma, nezgariata.
Cand am ridicat masina azi de la service avea cu 8 km in plus fata de cand am lasat-o. N-am mai vrut sa fac caz pe tema asta, dar totusi 8 km sunt cam multicei. Inteleg sa dai o tura-doua cu ea sa vezi cum trage dar 8 km o sunt vro 10 ture.
In sfarsit, important sa se rezolve si ultimele detalii saptamana viitoare. Urmeaza si revizia luna asta; sunt curios cum sta cu placutele.
Le: Cristi & restul staff-ului s-au comportat foarte frumos cu mine.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 06 septembrie 2013 - 06:26