Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 15 octombrie 2012 - 10:15
@Forester: pe macadam nu m-am dat recent, stiu despre ce zici, drumul spre Bran de exemplu, destul de uratel, se "simte " mult mai bine cand mergi cu viteza decat atunci cand merg incet. Asa e.
Eu vorbesc acum insa de bumperele din orase, unde majoritatea sunt puse cu un scop clar, unde mi se pare o idiotenie sa mergi cu viteza pe langa trecerea de pietoni, si decat sa bruschez masina cu 30 km/h pe bumper, mai bine merg calm cu 5-10 km/h.
Ca sa ne intoarcem la acele gadgeturi pentru care am redeschis subiectul, azi noapte m-am intors din Bucuresti de la un botez, pe ceata si nu pot decat sa spun ca mi-ar fi placut gadgetul ala sa " vada" obstacolele/masinile pe o vreme imputita ca aia, sau motociclistii parcati pe banda 1 in afara localitatii, fara lumini desigur, ce stateau sa repare ceva pe la masina.
Scris 15 octombrie 2012 - 11:39
........
Tie nu ti-e mila de masina ta, sa o bagi cu 60-80 km/h pe macadam? Sau ai bani de schimbat regulat amortizoarele, parca ziceai ca e criza
Ba tocmai, pentru ca mi-e mila NU merg incet. Pe macadam NU se merge incet !
Decat daca ai GIP !
Scris 16 octombrie 2012 - 10:45
apoi la cate autostrazi avem noi...ACC cu stop and go sau pre-sense de la Audi, sunt niste tehnologii destul de interesante ca idee. La drum lung pe autostrada, mi se par foarte utile.
ia fa tu un bucuresti - oradea cu ACC-ul asta stop and go, sa vezi cum ii blestemi zilele
pe macadam inteleg sa mergi mai tare, da s-o f*ti peste denivelari dinastea, doar asa ca-i gip, mi se pare aberant sincerBaaaa in (cuvant urat) MEA, atunci de ce (cuvant urat) ti-ai mai luat gip daca incetinesti pana la 5 la ora la cea mai mica denivelare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 octombrie 2012 - 10:47
Scris 16 octombrie 2012 - 10:56
it's gonna be FUN they said...
Scris 16 octombrie 2012 - 11:33
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 octombrie 2012 - 12:03
Scris 17 octombrie 2012 - 07:56
http://www.autovit.r...turisme/subaru/
37 bucati vs 19
Scris 17 octombrie 2012 - 08:32
Hai mah, nu se indura nimeni de asta, zace de un an la vanzare, vad ca pana la urma l-a inmatriculat.
Aceasta postare a fost editata de Forester: 17 octombrie 2012 - 08:32
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 17 octombrie 2012 - 08:33
Scris 17 octombrie 2012 - 11:24
apropo de SUV,ma uitam ieri pe autovit si am vazut un numar incredibil de Forestiere la vanzare,cred ca e prima data cand depasesc nr de Impreze,ce naiba se intampla?
http://www.autovit.r...turisme/subaru/
37 bucati vs 19
Se reflectă situația economică din România și se văd roadele guvernării USL.
Majoritatea au ajuns la un punct în care au nevoie de o revizie mai serioasă, de niște anvelope etc. Asta înseamnă câteva mii de euro din start la o mașină care vezi că se vinde greu și cu 10k.
Apoi vor crește toate taxele și impozitele. Consumul nu e nici el prietenos, după cum bine spunea maestrul ska, unde îi ajunge un rezervor din Opel dus-întors și mai rămâne de o plimbare prin oraș, la Forester abia ajunge la dus.
Probabil anul viitor vor fi și mai multe și dacă vor continua lucrurile ca până acum, parcul auto se va reduce considerabil. Va fi mai ieftin să radiezi mașina și să o duci la fier vechi.
Mașina va fi ultima noastră grijă.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2012 - 11:49
Scris 17 octombrie 2012 - 11:49
Imi aminteste ceva de 4 octombrie...Azi dimineata m-am kakat pe mine de ras !
Ca deobicei, sambata merg la pescuit..... eu merg cu tigaia mea cam 60/h , uneori chiar 80.
Scris 17 octombrie 2012 - 01:26
Scris 17 octombrie 2012 - 03:08
Ie proaste.
Hai mah, nu se indura nimeni de asta, zace de un an la vanzare, vad ca pana la urma l-a inmatriculat.
O fi acelasi? Tin minte unul cu numere rosii, dar nu m'a dus gandul la ala, desi intr'adevar, e'adus de'afara si asta.
La mine s'a amanat bugetul de Forester ptr la vara abia. Pana atunci insa or sa iasa din calcul cele din 2006 daca revine TPI'ul din ianuarie. Vad insa ca din XT'urile de generatia anterioara de pe autovit, din cele 5, 4 au ceva vechime (daca'l socotim si p'asta de la Cj). Deja cine'si ia Forester din generatia anterioara, il cam ia sa'l tina ceva timp si nici nu se bazeaza ca ar scapa repede de el la o adica
O oferta interesanta pare asta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 17 octombrie 2012 - 03:11
Scris 17 octombrie 2012 - 03:41
Scris 17 octombrie 2012 - 04:40
2.0 ala era interesant ca pret/dotari/km, dar e cu automata ... acra rau
Scris 17 octombrie 2012 - 06:30
Diferenta e ca intre logan si GTI !
Scris 17 octombrie 2012 - 06:43
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2012 - 06:54
Normal ca XT'ul e departe cu 2.5 si turbo de un 2.0 aspirat, insa nu numai din pct de vedere al performantelor
Relule, naveta aia de bere o mai dai si la vara? Ca acum se strica vremea, nu ar fi mers prea bine
Scris 17 octombrie 2012 - 07:01
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2012 - 07:06
Bai andreie, surubaru NU e pentru un individ ca tine, care se uita/bucura la 1 litru de zama mai putin la suta de km, sau la cat coasta o distributie ! Chiar daca distributia aia inseamna cel putin dublul reperelor fata o distribuie de logan/ford/etc ...
Tu NU iti vei lua in VECI un Subaru pe benzina !
Scris 17 octombrie 2012 - 07:23
despre fotografie
Scris 17 octombrie 2012 - 07:53
5 useri citesc subiectul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi