Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 14 octombrie 2012 - 12:39
eu cumpar un SUV pentru spatiu si pt o ipotetica siguranta in trafic (am sanse mai mari sa fiu eu cel 'mare' in cazul unui impact)
Scris 14 octombrie 2012 - 12:42
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 14 octombrie 2012 - 06:35
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 octombrie 2012 - 09:14
ala-i offroader.
sa-ti placa seria 5 si q5 ca au acc stop end go...
sa fim seriosi.
ACC cu stop and go sau pre-sense de la Audi, sunt niste tehnologii destul de interesante ca idee. La drum lung pe autostrada, mi se par foarte utile. Ca mai departe trebuie sa fii atent la punctele slabe ale sistemelor respective, de acord.
Nu am avut nici un accident frontal in 14 ani de sofat (aproape zilnic) si cu toate astea, o tehnologie care sa te ajute e foarte buna. Chiar saptamanile trecute, mi-a ajuns unul in fata pe o portiune unde sunt destul de frecvent accidente (curba/intrarea in Ciolpani, unde ies unii dinspre Snagov sau alt satuc). Pana reactionezi tu ca sofer, sistemul ala reactioneaza inaintea ta, si deja iti infraneaza masina pentru un impact mai putin violent.
Vezi si acest test http://www.youtube.com/watch?v=ijurgeC0YCw facut de Dekra, unde sistemul respectiv a contribuit la reducerea vitezei de impact. Chiar asa inutil ti se pare?
Nu am afirmat si nu consider ca un X3 te-ar scoate din rahat iarna, dar cu siguranta te-ai descurca mai bine pe sosea, mai ales ca drumurile laturalnice nu sunt niciodata dezapezite, si atunci o garda la sol mai ridicata te ajuta cel putin sa iesi din parcare! Si ca sa continui ideea despre care vorbea Relu la un moment dat, cu masa, seria 5 si X3 au cam aceeasi greutate, ba chiar seria 5 e mai greu cu vreo 15 kg.
Aceasta postare a fost editata de kng: 14 octombrie 2012 - 09:17
Scris 14 octombrie 2012 - 11:24
Ce inseamna mai mare? Cu cat ?@Pejte: am primit oferta de A4 Allroad mai mare decat aia de X3 , deci din aceasta cauza il scot din calcul.
Mie A4 ala Allroad mi se pare sexy rau si probabil e fix masina de care au nevoie multi din ce-i care isi iau gip gipuri doar ca sa aiba gip gip
Dupa iarna trecuta cand am trecut fara mai probleme prin zapezi destul de mari, am parcat pe niste troiene cu niste gume vechi de 4 ani si de o calitate mediocra ma gandesc ca m-as descurca impecabil cu un pseudo 4x4, gume foarte bune si o garda o leaca mai mare
Aceasta postare a fost editata de pejte: 14 octombrie 2012 - 11:27
Scris 14 octombrie 2012 - 11:32
Dupa iarna trecuta cand am trecut fara mai probleme prin zapezi destul de mari, am parcat pe niste troiene cu niste gume vechi de 4 ani si de o calitate mediocra ma gandesc ca m-as descurca impecabil cu un pseudo 4x4, gume foarte bune si o garda o leaca mai mare
bingo
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 octombrie 2012 - 11:39
-se putea merge si cu BMW-ul zapada fiind mica
-am mers doar Clio si/sau Golf ,BMW-ul fiind penalizat de garda la sol riscand sa raman suspendat
-am mers cu Golful sa fac partie desi ca garda la sol e sub Clio , Clio avand probleme de tractiune,aici trebuie sa recunosc ca 4 Motion si-a facut treaba cu brio.Totusi in cazul Golf garda la sol si-a spus cuvantul terminand iarna cu toate plasticele fata zdrente.edit:Clio=Clio Symbol 1,5dci Golf = Golf V 2tdi 4 Motion
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 14 octombrie 2012 - 11:39
Scris 14 octombrie 2012 - 12:11
Scris 14 octombrie 2012 - 12:12
La A4 Allroad m'a uitat acum si 2.0 TDI 177CP cu Stronic incepe de la 46k DDP. Cand incepi insa sa configurezi, vezi ca daca iei pachetul cu xenoane si inca nusht ce la vreo 2300 euro mai trebe sa alegi si altceva pe langa. Din cele doua "atceva'uri" am ales Adaptive cruise control (vreo 1300 euro), care nu vine decat cu jante de minim 18" (inca vreo 900euro). Si cu o culoare metalizata deja am ajuns la 52k. Cu inca 2-3 maruntisuri sari de 54k
Scris 14 octombrie 2012 - 12:42
Cu inca 2-3 maruntisuri sari de 54k
Configuratorul e pur informativ. Importatanta e oferta concreta pe care ti-o face un dealer sau altu
Scris 14 octombrie 2012 - 01:00
Scris 14 octombrie 2012 - 07:18
De vreo 2-3 ani, cam asa e in bukale iarna de cum iesi din bulevardSUV-ul e cu adevarat util in fix 2 situatii: iarna daca te dai in zone unde intra plugul cand isi amintesc autoritatile si risti ca atunci cand ai treaba sa fie pe carosabil un strat de zapada de 20-30 cm
...
Scris 14 octombrie 2012 - 08:18
Ca deobicei, sambata merg la pescuit ( Monitor stie unde, si mai ales cum e drumul ) unde am 8 km de macadam. Pentru ca in ultimele luni l-au reparat binisor, eu merg cu tigaia mea cam 60/h , uneori chiar 80.
Azi dimineata am depasit 2 ( DOO !!!! ) gipane, care se tarau cu maxim 30/h ! Primul era un LC, si a 2-a o dubla cabina, n-am fost atent de care, ca am trecut cam tare pe langa ei !
De ce oare si-or fi luat aia gipane ???
Scris 14 octombrie 2012 - 08:23
Scris 14 octombrie 2012 - 08:34
Pana pe la 9 nicio trasatura, Dupa aia am luat 3 ciortani si un crap frumusel !
Pe la 11 mi-am bagat picioarele, ca batea vantu prea tare, si m-am topit acasa ...
...
...
Ca deobicei, sambata merg la pescuit ( Monitor stie unde, si mai ales cum e drumul ) unde am 8 km de macadam.
...
Bine ca mergi in acelasi loc...
Daca 2-3 zile nu lasi urme pe forum, macar stim unde sa mergem sa te cautam!
Scris 14 octombrie 2012 - 08:49
Bai macadam sa zicem ca ii inteleg, dar cand ii vezi la un speed bump sau o mica denivelare in asfalt ca incetinesc pana la 5 la ora iti vine sa le dai cu falusu peste dinti
Like!
Scris 14 octombrie 2012 - 10:04
Bai macadam sa zicem ca ii inteleg, dar cand ii vezi la un speed bump sau o mica denivelare in asfalt ca incetinesc pana la 5 la ora iti vine sa le dai cu falusu peste dinti
Ma, voi nu franati peste speed bump-erele alea la trecerea de pietoni? Pai asta e si rostul lor: sa va faca sa franati. Si daca tin masina normal, le iau incet, nu vad rostul sa fac pe viteazul sa-i dau talpa peste bumpere.
Configuratorul e pur informativ. Importatanta e oferta concreta pe care ti-o face un dealer sau altu
Cand o masina iese mai scumpa decat alta, la pret de lista, e destul de greu sa obtii un discount astfel incat sa iasa mai ieftina decat cealalta.
Scris 14 octombrie 2012 - 10:11
Scris 14 octombrie 2012 - 10:31
Scris 14 octombrie 2012 - 10:56
Ma, voi nu franati peste speed bump-erele alea la trecerea de pietoni
Sunt destule care nu sunt pe la treceri de pietoni sau unde chiar ar fi necesar. Plus ca inainte de o trecere de pietoni mi se pare chiar periculos
Scris 15 octombrie 2012 - 12:33
Prin Cta, de ex, de obicei cam asa au fost amplasate. Insa erau limitatoare de viteza erau ceva de genul celor de mai jos. Si la astea daca treceai cu peste 60km/h nu simteai mai nimic
Scris 15 octombrie 2012 - 06:19
Scris 15 octombrie 2012 - 09:38
Una e sa incetinesti, si alta sa le iei ca melcu sa nu-ti "uzezi" amortizoarele !
Ok, Atunci hai sa dam cu totii in gropi si sa nu mai franam la bumpere si sa ne uzam amortizoarele ca altfel suntem scartari. WTF???
Tie nu ti-e mila de masina ta, sa o bagi cu 60-80 km/h pe macadam? Sau ai bani de schimbat regulat amortizoarele, parca ziceai ca e criza
Scris 15 octombrie 2012 - 09:43
Aceasta postare a fost editata de pejte: 15 octombrie 2012 - 09:43
Scris 15 octombrie 2012 - 10:04
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi