Seria 3GT mi se pare un compromis intre o limuzina si un SUV.
Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 28 martie 2013 - 11:17
Scris 29 martie 2013 - 12:09
Ce legatura are 3GT'ul cu un SUV? In afara de o oarecare asemanare cu X6'le, sa zicem?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 martie 2013 - 12:11
nu exista asemanare cu x6, ala arata chiar bine, prea bine, asta ca nu mai zic de cum fuge.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 29 martie 2013 - 12:21
Nu ma pasioneaza nici unul din ele, doar incercam sa inteleg de unde pana unde alaturarea 3GT cu SUV
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 martie 2013 - 07:19
aia e simplu > abereaza kng ca sa justifice un DT cu seria 3 gt
Aceasta postare a fost editata de mecea: 29 martie 2013 - 07:20
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 29 martie 2013 - 09:58
aia e simplu > abereaza kng ca sa justifice un DT cu seria 3 gt
Din pacate nu exista in Romania
Eu imi doresc de fapt o limuzina, dar realitatea din RO si nevoia ma impinge catre un SUV. Acest GT are garda la sol mai ridicata decat o limuzina, de aici alaturarea, eu il privesc ca un compromis intre SUV si limuzina.
Scris 29 martie 2013 - 10:00
Ma uitam aseara la Lexus si poate mi se pare mie, dar la SUV-uri mai e loc de unul eventual sub RX. Unul cu cu o tenta mai sportiva plecat de la noul RAV4, eventual un pic mai scurt, cam ca GLK-ul. Avand in vedere ca suv-urile compacte au cea mai mare crestere in ultima vreme, n-ar fi o alegere rea, mai ales daca ar avea si o tenta sportiva.
Scris 29 martie 2013 - 12:18
Din pacate nu exista in Romania
Eu imi doresc de fapt o limuzina, dar realitatea din RO si nevoia ma impinge catre un SUV. Acest GT are garda la sol mai ridicata decat o limuzina, de aici alaturarea, eu il privesc ca un compromis intre SUV si limuzina.
avand in vedere ca x3 pute, e prea scump, a4 allroad nu e misto, touareg are motor prea mare si e greu pentru o femeie(aia din tine), seria 5 e prea jos, a6 e prea lung si are motoare prea mari, sunt sigur ca la seria 3 gt nu o sa-ti placa ca nu are rame la portiere ... deci avand in vedere toate de mai sus, inclusiv rautatile mai mult sau mai putin meritate, in cazul de fata mai mult, pot sa spun cu mana pe inima linistit si relaxat ca nu s-a inventat masina pentru tine , nu ca nu exista in romania ...
Scris 29 martie 2013 - 12:30
Am de dat 1 punga cu seminte !
Scris 29 martie 2013 - 12:59
Cacatul ala de GT e scump al naibii. Am inteles de la KNG ca pleaca de la 40.000 de euro fara X-drive si motor de 2L ? In cazul asta un X3 tot cu 2L si X-drive la aceeasi 40.000 de euro incepe sa mi se para chiar accesibil. N-am ce zice, BMW-urile se conduc bine, dar da-o-n masa parca e jupuiala prea mare. Ce are frate un X3 cu tractiune spate la 38k minus 10% discount, adica pe la 35k ? Ai sigla de fitze, o masina echilibrata din toate punctele de vedere, incapatoare, care consuma putin, taxe mici,etc,etc,etc....Sau un Touareg Mountain la 39k nou ? Stau si ma gandesc la ce mofturi incredibile s-a ajuns , parca era ieri cand saream pana la tavan cand dupa cativa ani reuseam sa luam o Dacie 1300...
Scris 29 martie 2013 - 01:07
avand in vedere ca x3 pute, e prea scump, a4 allroad nu e misto, touareg are motor prea mare si e greu pentru o femeie(aia din tine), seria 5 e prea jos, a6 e prea lung si are motoare prea mari, sunt sigur ca la seria 3 gt nu o sa-ti placa ca nu are rame la portiere ... deci avand in vedere toate de mai sus, inclusiv rautatile mai mult sau mai putin meritate, in cazul de fata mai mult, pot sa spun cu mana pe inima linistit si relaxat ca nu s-a inventat masina pentru tine , nu ca nu exista in romania ...
Masina perfecta pentru mine, e facuta din 3 masini un suv, o limuzina si o masina sport. Iar daca ma car din Romania, in principiu nevoia unui SUV va disparea, in vest lumea e mai civilizata si ai si sosele.
Scris 29 martie 2013 - 01:09
Iar daca ma car din Romania, in principiu nevoia unui SUV va disparea, in vest lumea e mai civilizata si ai si sosele.
In vest, lumea nu "se da mare" fara motiv ....
Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 martie 2013 - 01:09
Scris 29 martie 2013 - 01:18
@Relu: nu stiu ce sa inteleg din postarea ta. Eu nu vreau un SUV ca sa ma dau mare, ci altele sunt nevoile. In rest, eu ma pish cu bolta pe ce spun/cred altii, nu ma refer la tine acum Cu alte cuvinte, daca voi fi bagat in clubul manelistilor ca voi lua bmw... mai mult de o bolta nu dau
Scris 29 martie 2013 - 01:18
KNG, in vest lumea merge cu Renault Clio , e plin Paris-ul, asa ca ai rezolvat-o cu masina. Relu si in vest lumea s-ar da mare fara motiv, exact ca la noi, problema la ei este ca legile sunt prea stricte si impozitele uriase. Romania inca este micul vest salbatic si poti sa faci multe nebunii pe care le ai in cap. Probabil ca in 20 de ani vom ajunge si noi "civilizati" si manati de la spate precum o turma de oi.
Scris 29 martie 2013 - 01:19
E evident ca n-ai fost prin vest decat in vizita.
Scris 29 martie 2013 - 01:49
Si in vest lumea isi ia BMW nu doar in RO, pentru ca le place masina, in tarile cu "iz" latin e o mare influenta de masini frantuzesti si italiene, am vazut in ultimul concediu o groaza de A7-uri , dar si la fel de multe A1, A3, Mini.
Scris 29 martie 2013 - 01:51
In vest isi iau FOARTE putini masini premium, si asta pentru ca nu-si dau ultimul ban din casa pe cazane !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 martie 2013 - 01:52
Scris 29 martie 2013 - 01:57
Relule nu stiu pe unde ai fost tu in vest, si scotand Unguria din calcul, cunoscutii mei de prin tarile vestice, fie prieteni fie colaboratori, au de regula masini premium. Avea unu in Portugalia, tara saraca si cu impozite mari, o frumusete de clasa C 4 matic si cu multi caluti... nu mai zic de cei cu BMW-uri.
Scris 29 martie 2013 - 02:00
Eu n-am fost, ci am STAT/LUCRAT ani buni in vest !
Nu va imbatati cu apa de la cismea, ca vestul nu-i ce credeti voi.
Scris 29 martie 2013 - 02:01
In vest isi iau FOARTE putini masini premium, si asta pentru ca nu-si dau ultimul ban din casa pe cazane !
da pa dracu
diferenta ar fi ca la noi masini de volum sunt x5/6 si la ei seria 1/3
....
africa nu e tocmai vest
Scris 29 martie 2013 - 02:03
Nu va imbatati cu apa de la cismea, ca vestul nu-i ce credeti voi.
Nu am stat cu anii in vest, dar am stat. Eu minim o luna pe an, poate 2 sunt plecat din tara, prin vest de regula: munca si concedii. Deci am o idee despre ce vorbesc.
Scris 29 martie 2013 - 02:06
......africa nu e tocmai vest
Sediul firmei era la Paris, si stateam multe luni/an la sediu.
Scris 29 martie 2013 - 02:07
nici parisul nu e tocmai vest, cel putin nu dupa standardele mele, de fapt franta in esenta ei e cam al dracu de departe de vest
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi