cred ca e vreo oferta facuta pentru flota pe persoana juridica.
dacia NU da niciodata discount mai mare de 100-250 euro si aia de obicei din burta dealerului.
Bai astia care-ati sarit cu totii ca electrocutati din boscheti,
1. Stiu clar diferenta intre un benzinar si o fumigena. Eu ma refeream la Golf benzen vs Shkoda benzen. Care rama lui Relu e diferenta aici? Cu ce lulia lui Relu e mai bun Golful ala ca o Octavie? Ca e mai mic si credeti ca se controleaza mai bine pe sosea, sau unde vedeti avantajul? In oras da, e micut, te strecori mai bine, parchezi mai usor, dar la drum lung? V-am zis, am batut toata tara cu un Golf din asta, era o placere cand il lasam in parcare sa ma urc in Shkoda mea.
2. La drum lung, prefer oricand fumigena mea, decat motorul ala castrat de 1.6 MPI. Putere din koor, mananca benzina ca naiba. V-am mai zis, la un drum Ploiesti - Iasi am consumat un rezervor pe drum. Cam 15% scoteam consum cu mpi-ul ala.
in primul rand sta pe strada intr-un MARE fel Golful ala castrat. Nu vorbim de motoare, ci strict de tinuta de drum, ca daca mai pui si o O2 MPI in ecuatie atunci de partea Octaviei sta doar pretul si portbagajul
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 01 iulie 2013 - 08:55