Nu mai e nevoie de niciun drive-test, a picat cu brio la cerintele mele la care X3-ul sta mai bine. Imi dau seama ca Touaregul este cu mult mai interesanta si cu un pret mai aproape de adevar. despre fiabilitate nu mai vb ca englezoaica se rusineaza. Nu mai ramane decat imaginea care la RR este foarte sus cotata.
Inca nu m-am urcat in X5 dar varianta 2.5dXd cred ca va fi pe val. Privita de afara X5 este un pic mai lunga ca RRS, mai spatioasa si mai ieftina bine. La fel si intretinerea ulterioara.Oricat le-ai suci pe toate partile nu exista la clasa SUV mare decat 3 masini care merita atentia in acest moment: X5,ML si Touareg.
Frank , eu nu iau masinile pt i-drive. Cand am luat carnetul in camion si cu remorca dupa mine nu aveam nevoie de i-drive sau alte gadgeturi dastea. Pentru mine masina inseamna directie, suspensii, motor, diferentiele, etc. Daca vreau desene animate iau tableta sau laptopul cu mine plus acces la internet mobil si gata. Asta mi-ar mai lipsi, sa ma intoxice si i-drive-ul, parca n-ar fi destule butoane pana pleci de pe loc. E de ajuns ca apas butonul de start apoi pe cel de inactivare start/stop , apoi deblocare cutie, apoi trecut in mod sport cutia, apoi butonul de regim sport si la final butonul de auto-hold !!! Sunt destule 6.