Eu de vara am luat Falken anul trecut, erau vreo 550/buc atunci. Fabricate in Thailanda, daca retin bine, ale mele aveau doar cateva saptamani vechime dupa DOT. Am facut cred in jur de 5000 km cu ele.
Cand am luat masina avea niste Michelin, care insa erau uzate. Fata de alea, dupa ce am pus Falken'urile s'a simtit o imbunatatire la rulare.
Ca varianta de buget mi se par ok, iar din parerile de pe net (in SUA sunt mai mult vandute decat prin Europa) nu am retinut nimic negativ, poate doar o uzura mai rapida, insa la rulajul meu nu e problema, le voi schimba de vechime, nu de uzura ... daca nu schimb masina pana atunci
Dunlop'urile suna si alea bine, ma asteptam sa fie mai scumpe.
Pentru distributie nu e mult 2800, daca include si pompa de apa. Doar manopera nu ar trebui sa depaseasca 500 ron
Ca si preturi, astea erau in aprilie 2014
Kit distributie (curea + 5 role) Aftermarket (Premium) 1.099,50 lei stoc
Curea accesorii compresor AC Aftermarket (Premium) 49,50 lei stoc
Curea accesorii alternator Aftermarket (Premium) 59,50 lei stoc
Rola intinzatoare accesorii compresor AC Aftermarket (Premium) 149,50 lei stoc
Antigel concentrat G11 1L - 19,5 lei/buc x 4 = Aftermarket (Premium) 78,00 lei stoc
Pompa apa Aftermarket (Premium) 389,50 lei 2-3 zile
Termostat Aftermarket (Premium) 89,50 lei 1-2 zile
Citind mai sus, tu probabil ai schimbat deja cele 2 curele de accesorii.
La mine, pompa de apa arata destul de bine, dar stau mai linistit stiind ca am inlocuit'o. Termostatul chiar nu ar fi fost nevoie, dar tinand cont ca era perioada de asteptare, am preferat sa il am si pe ala la indemana, sa nu stau cu motorul desfacut in caz ca as fi constatat ca era cazul sa il inlocuiesc si p'ala
Kitul de distributie a fost de la Gates, daca retin bine.
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 09 iulie 2015 - 07:50