Aici, pragmatic pana-n maduva oaselor si inapoi, ,,dincolo'' transpare o alta latura, spirituala chiar artistica as risca...Nu-i pupincurism, vorba regretatului, ci doar o constatare ,,proprie si personala'' .
Am fost usor ironic, eu stiind ca nu-i ,,o fata''... .
p.s. Vezi-ti de concediu, nu ne perturba! Eliminandu-l pe DMihnea, m-am apucat de alcool de suparare. Pe bune, poate revii la sentimente mai bune si-i retragi banul. Eu ii duc lipsa. As fi riscat si-un ,,referendum'' cu votare deschisa, asumata, barbateasca, vorba lui... dar tinde catre democratie...
Unde "dincolo"? Intreb ca sa nu dau loc la interpretari personale
Fie vorba intre noi, chiar ma interesa subiectul cu masina pentru o fata (in general) stiind ca cerintele lor sunt diferite de cerintele noastre iar alegerea pe care o fac (ele), de obicei, se rezuma la culoare si forma. Sunt putine cazurile in care masinile sunt gandite pentru femei in special (doar WV Beetle imi vine in cap acum).
Cat despre referendum, mai bine nu. Oricum din cand in cand nu strica cate un exemplu. Mi-aduc aminte de un "experiment" avut acum cativa ani in urma. Tocmai angajasem un baiat nou, foarte bun pe ceea ce facea (designer grafic), foarte de treaba, livra la timp, avea insa o singura problema, se juca noaptea pana tarziu si ziua nu putea sa ajunga la birou decat dupa ora 12:00. Cum nici eu nu sunt persoana matinala iar tipul isi facea treaba chiar bine am trecut peste si am zis sa fac o exceptie de la regula (regula care nu era chiar stricta insemnand ca poti sa vi la ce ora vrei cu conditia sa nu depasesti ora 10:30 si de asemenea poti sa pleci la ce ora vrei daca nu ai nimic de facut). Problema a fost ca din cauza exceptiei din ce in ce mai multi din angajatii mai vechi au inceput sa vina din ce in ce mai tarziu la birou pana cand intr-o zi, ajungand la birou dupa ora 12:30 sa ma trezesc ca tot biroul e gol, telefonul suna si la telefon era un client care era disperat ca de mai bine de 2 ore nu-i raspunde nimeni (nici macar secretara care de obicei venea prima la birou).