Cine credeti ca scrie aici?
Greierele. Probabil a uitat sa se autentifice pe site si in sectiunea respectiva era permisa postarea de catre utilizatorii neinregistrati.
Scris 24 septembrie 2013 - 11:34
Scris 24 septembrie 2013 - 11:44
Specialitati culinare, bahice, basca masini pe care le-as si spala, nu doar sa le pun benzina, numai sa le birjaresc nitel...
Alesule!
Scris 25 septembrie 2013 - 10:53
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 septembrie 2013 - 08:53
Parca n-am vazut scris de cand? Imi expira in cca. o luna...si-as grabi achizitia...
O groapa serioasa luata serios in mijlocul noptii, de mi-a sarit cashketa...
O anvelopa 205/55/15 cu ,,galma'' (am sa evit pe cat pot asemenea talii, desi pentru unii este talie de suv ).
Desi am crezut ca scap mai ieftin, coroborat cu alte gropi de prin primavara, punand ranga pentru dianosticare, am schimbat doua bielete de directie, doua capete de bare, o bieleta antiruliu, un pivot, toate pe Ruville, adica Made in Germany...Amu, dupa cum am observat, nici nemtii nu mai sunt cum au fost. Chestiune interesanta... piesele inlocuite cica erau cele de la fabricarea masinii, zic mecanicii( dupa vaselina alba, dupa...stele) adica piese de 10 ani???...Cum naiba la ei se poate si se pot multe? Aici, de ajung sa le schimb iarasi in 2 ani, spun ca-i brici...
Scris 27 septembrie 2013 - 07:53
Scris 27 septembrie 2013 - 08:18
Adriane, esti imbatabil
"Nu este de calificat asa ceva, sa vina cineva sa ceara banii de la acatiste dupa 9 luni. Strigator la cer! Cine a mai vazut sa vina inapoi sa ceara banii pe acatiste?!"
Scris 27 septembrie 2013 - 08:45
Adriane, esti imbatabil
wtf ... da' ce draq am mai facut ??? ... ca ultima prostie de care-mi amintesc e ca ieri am implinit 47 de ani
Scris 27 septembrie 2013 - 08:52
La multi ani, si iti doresc sa repeti prostia de ieri mult mult timp...
Scris 27 septembrie 2013 - 09:07
Mah, tot e bine ca poti sa-ti mai amintesti ce ai facut ieri!
LMA si safe!
Scris 27 septembrie 2013 - 09:09
La multi ani, banatene!
Scris 27 septembrie 2013 - 09:19
iti doresc sa repeti prostia de ieri mult mult timp...
adica "mult mult timp" de acum incolo sa tot implinesc 47 de ani ???
Scris 27 septembrie 2013 - 09:22
Esti inca mahmur vad. Ziceam sa repeti greseala cu sarbatoritul zilei de nastere. Desi exista si varianta sa zici ca ai implinit 47, doar ca risti si intrebari de genul "de cati ani?"
Aceasta postare a fost editata de Forester: 27 septembrie 2013 - 09:23
Scris 27 septembrie 2013 - 10:30
Scris 27 septembrie 2013 - 11:19
e amuzant, pana si-o fura de la vreun negrotei cu un .50
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 septembrie 2013 - 02:29
adica "mult mult timp" de acum incolo sa tot implinesc 47 de ani ???
cine mai sta sa-i numere ?
sanatate si virtute !
Scris 27 septembrie 2013 - 09:24
Stie careva cum o cheama pe pustoaica care a cantat in seara asta pe Antena 1 la Bendeac? Are o voce, jale...
Scris 28 septembrie 2013 - 04:37
Vant din p..upa !!
Scris 28 septembrie 2013 - 07:43
Evident ,,La Multi Ani!" tuturor sarbatoritilor. Adriane, te credeam mai tanar...
N-o luati ca jignire, este doar o constatare...mi se pare usor urat de semnalat propria zi de nastere, mai ales dupa trecerea ei. Am remarcat asta la o persoana care nu mai posteaza aici, la tine...
Voi aveti nevoie de mai multa afectiune, de mai mult alcool in ziua de nastere...daca v-o mai reamintiti ulterior....
Scris 28 septembrie 2013 - 10:15
De ce e urat, usor urat sau greu urat? E ceva rusinos sa iti aniversezi ziua? Te simti obligat cu ceva? Mai intelegeam daca erati macar in acelasi oras, dar nu sunteti nici in aceeasi emisfera (daca separam pamantul in doua emisfere printr-o circumferinta care trece prin Brasov), deci unde e problema? De ce e urat dupa trecerea zilei? Inainte e frumos sau e si mai urat? Uite, ziua mea e pe 20 octombrie si o sa fiu la Iasi.
Scris 28 septembrie 2013 - 12:49
N-o luati ca jignire, este doar o constatare...mi se pare usor urat de semnalat propria zi de nastere, mai ales dupa trecerea ei. Am remarcat asta la o persoana care nu mai posteaza aici, la tine...
Voi aveti nevoie de mai multa afectiune, de mai mult alcool in ziua de nastere...daca v-o mai reamintiti ulterior....
... ce sa-i faci ... asta e ... inca o data mol bacsi da cu cracii si omoara toti gindacii
Scris 28 septembrie 2013 - 01:34
De ce e urat, usor urat sau greu urat? E ceva rusinos sa iti aniversezi ziua? Te simti obligat cu ceva? Mai intelegeam daca erati macar in acelasi oras, dar nu sunteti nici in aceeasi emisfera (daca separam pamantul in doua emisfere printr-o circumferinta care trece prin Brasov), deci unde e problema? De ce e urat dupa trecerea zilei? Inainte e frumos sau e si mai urat? Uite, ziua mea e pe 20 octombrie si o sa fiu la Iasi.
Daca ziua de nastere este trecuta in ,,protocolul'' forumului, daca o identificam noi...este frumos in a-l saluta pe sarbatorit.
Daca ni se spune de catre sarbatorit ca acum 2-3 zile a fost ziua lui de nastere...exsubiecte dezbatute...concluzii se pot trage...interpreta abominabila fapta....
Forester, crezi ca ma intereseaza cand este ziua ta de nastere, cat implinesti, ce faci in acea zi? Ma poate interesa ori ba vreun subiect atins pe aici....Evident ca pe unii ii intereseaza cand este ziua ta, de ce te sustragi de la indatoriri atunci, plecand din Bucuresti...
Nu ma intelege gresit. Evident ca-ti doresc sa ti-o petreci asa cum vrei si chiar mai mult, sanatate tie ca dealtfel tuturor...dar cam atat....
My parere, ca a ta parere, interpretare le-am vazut...
Scris 29 septembrie 2013 - 06:58
... ce sa-i faci ... asta e ... inca o data mol bacsi da cu cracii si omoara toti gindacii
cine va pune sa-l cititi ? ignore se dovedeste extrem de eficient
la multi ani, multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Scris 29 septembrie 2013 - 07:49
cine va pune sa-l cititi ? ignore se dovedeste extrem de eficient
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi