Nu cred ca e datoria forumului de a educa. Daca nu ai cei 7 ani de acasa nu prin vorba buna ai sa-i dobandesti pe forum.
Ca tu le duci dorul unora este doar problema ta personala. Poti, si nu cred ca nu ai mijloace, sa-i aduni pe toti pe un forum unde sa se poata manifesta in voie si unde sa le faci "educatie". Ce remarc eu este ca e usor sa spui ce ai face in locul altuia. Eu cred ca am avut destul de multa ingaduinta (si inca mai am) cu multi care scriu pe acest forum. Nivelul de off-topic din unele arii depaseste cu mult nivelul informatiilor utile iar de atacurile la persoana nu mai vorbesc (inclusiv la adresa lui Mihnea). Sunt multi pe care i-as bana instant, chiar in acest moment, dar probabil ca am ramane prea putini ca sa mai justifice tinerea forumului online.
LE. ca tot a postat pejte, el e unul dintre cei pe care i-as bana instant pentru ca nu reusesc sa imi aduc aminte de un singur post in care sa nu trolleze sau sa provoace
Am mijloace, chiar uitasem de un site de-al meu unde intrau cateva zeci de rataciti zilnic, avand si forum, numai ca era plin de spam-uri... Iti fac concurenta neloiala... Am zis ca o sa i-l dau juniorului cand a creste, s-o faca pe administratorul, adica suveran in tot si toate... Glumesc.
Da, de acord ca DMihnea a sarit calul de multe ori, retinand ceva injurii grave la adresa Oaspetelui...intolerabile, fara logica, dar cred in reabilitare.
Pentru fraza subliniata...cum m-as putea supara pe tine?
Pejte? Mi se pare asa inofensiv...chiar pestisor i-as spune...
Aceasta postare a fost editata de mol: 24 septembrie 2013 - 05:23