starea drumurilor nationale
Scris 28 iulie 2010 - 08:43
Scris 28 iulie 2010 - 09:23
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 iulie 2010 - 09:31
drumuri vechi, crapate, denivelate, dar mai putin gropi.
Scris 28 iulie 2010 - 09:36
Unele chiar sunt. Iar primavara mai au si gropi.posibil ca la ei drumurile comunale sa fie mai proaste
Adu-ti aminte de poza in care eram cu frate-miu cu wrx-urile in Germania, dupe ce le-am luat, si in care SLK credea ca suntem la noi din cauza drumului destul de nasol. Si era prin Octombrie !!
Scris 30 iulie 2010 - 02:07
mai degraba asta ... http://florinpanait....s-last-biscaya/
+1
Mama de cand cautam melodia asta. Am pus-o la status sa o asculte si astia tineri cu house-ul.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 august 2010 - 08:40
am inteles ca e bun pe la tihuta-bistrita-cluj, doar ca e ceva mai lung.
eu mergeam prin piatra nt-lacu rosu-gheogheni-praid-sovata-tg.mures, dar cica e rau tare acum drumul.
Scris 01 august 2010 - 10:30
Nu are rost sa lungesti traseul cu 100 km pe E58 mai ales in situatia in care intri in gura lupului intr-un Cluj ce trebuie traversat E-V.
Scris 01 august 2010 - 12:02
Scris 01 august 2010 - 12:09
-la intrarea in satul Galatii Bistritei (sau la iesire, pentru cei care parcurg drumul in sens invers) s-a format un fel de crater de mica adancime, datorita unor alunecari de teren. riscul de a deteriora scutul sau chiar baia de ulei e foarte mare. portiunea respectiva este semnalizata, dar nu suficient, mai ales ca vine dupa o curba. exista nenumarate urme de frana. ma intreb ce se intampla noaptea. situatia persista de cel putin o luna.
Scris 02 august 2010 - 01:14
dar a mers cineva recent pe acest traseu? am auzit ca ar fi cam deteriorat asfaltul.Bacau - P. Neamt - Bicaz - Gheorgheni - Praid - Balauseri - Acatari - Ungheni - C. Turzii - Turda - (autostrada) - Gilau - Oradea e "clasicul" pentru aceasta ruta. Daca nu faci in viitorul imediat drumul poate ai noroc si se da in folosinta si segmentul C. Turzii - Turda al autostraziii caz in care reduci timpul de parcurgere al traseului cu inca 20-30 de minute.
Nu are rost sa lungesti traseul cu 100 km pe E58 mai ales in situatia in care intri in gura lupului intr-un Cluj ce trebuie traversat E-V.
Scris 05 august 2010 - 09:14
+1
Mama de cand cautam melodia asta. Am pus-o la status sa o asculte si astia tineri cu house-ul.
daca vrei, o am in format mp3 (si altele ca ea).
practic am auzit-o intr-o seara la un restaurant si m-am dus direct la bar si am intrebat. avea un mem stick cu un giga si ceva, l-am copiat pe tot.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 05 august 2010 - 10:48
Sau poti sa-l urci pe un site de share si imi trimiti link-ul.
Thanks.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 12 august 2010 - 12:06
ba, acuma evident ca n-am umblat in toata Germania, dar n-am prea vazut gropi.
drumuri vechi, crapate, denivelate, dar mai putin gropi.
Băh, nici nu ştiu de unde să încep, dar cred că în Franţa să fi găsit un drum neasfaltat la fel de prost ca cele de la noi. Presupun că aproape 10k km dintre care poate jumătate pe drumuri secundare prin sate şi munţi se califică cât de cât ca un etalon pt. Europa civilizată.
Munte Negru şi-a dat vreo jumătate din PIB să-şi facă autostradă, un an de zile vor muri de foame, dar va fi gata. Drumul va fi făcut prin munţi la jumătate de preţ faţă de România.
Am văzut cum se face autostradă la nemţi, de la zero. Fundaţia avea cam 5m dacă nu mai mult. DA, ăia încă mai fac autostrăzi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 august 2010 - 12:37
... oare la ce le trebuie autostrada ???Munte Negru şi-a dat vreo jumătate din PIB să-şi facă autostradă
DA, ăia încă mai fac autostrăzi.
... luzări
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 august 2010 - 12:57
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 august 2010 - 01:02
Ce draqu sa faca si ei pe criza asta ... daca brend de tara nu-s capabili ... macar autostrazi sa-si faca
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 august 2010 - 09:59
În Franţa în schimb totul e infinit mai civilizat. Aş avea eu o excepţie la îmbarcarea pe un vapor, unde francezii de 2 ori au dovedit cât de imbecili pot fi. Cu toate astea serviciile sunt prestate ireproşabil. Ţiganii fură tot ce prind, mi-ar plăcea nu să-i trimită aici, că se vor întoarce, ci să-i închidă definitiv undeva. A, scuze, au mai încercat şi alţii şi tot ei au mai multe drepturi, că vorba aia, sunt oameni, noi doar fraieri.
Cică Germania a reuşit o creştere economică istorică în ultimii 20 de ani. La ăştia eu n-am văzut urme de criză prea mult. Se repară şosele, se fac noi autostrăzi, se construieşte, BMW şi-a depăşit previziunile la vânzări deja, lumea munceşte, ţara merge. Se respectă programul, mă uitam la ceva ciudat, într-o zi plină de turişti, absolut toate magazinele erau închise la program. Seara nu mai e nimeni pe străzi, lumea se scoală dimineaţa. În metrou cam toţi citesc cărţi sau ascultă la căşti în linişte (adică ascultă ei, nu ascultăm împreună). Aş putea sta acolo 2 vieţi.
Şi despre starea drumurilor naţionale. MUCI!
despre fotografie
Scris 13 august 2010 - 10:11
Ale cui ?.....
Şi despre starea drumurilor naţionale. MUCI!
Scris 13 august 2010 - 10:13
despre fotografie
Scris 13 august 2010 - 10:14
Scris 14 august 2010 - 01:16
Gropile de pe Transfăgărăşan l-au enervat până şi pe ministrul Transporturilor. Radu Berceanu a recunoscut că dacă n-ar ocupa el acest fotoliu, l-ar fi înjurat pe cel care conduce Transporturile.
Radu Berceanu recunoaşte că drumurile din România sunt într-o stare proastă, dar afirmă că nu sunt bani pentru a le repara.
"Am fost ca turist, într-o bluză, cu maşina personală pe Transfăgărăşan şi mi-am rupt maşina în două şi discutam cu soţia că dacă nu aş fi fost eu ministru Transporturilor l-aş fi înjurat pe ministru Transporturilor tot Transfăgărăşanu de pe o parte până pe alta. Am vorbit şi cu oameni de acolo care mi-au zis domnule ministru de ce nu se repară gropile? E o problemă de bani. Am vorbit cu foarte multă lume", a declarat Radu Berceanu, ministru Transporturilor.
b
Scris 14 august 2010 - 12:26
despre fotografie
Scris 15 august 2010 - 10:37
dar asa, repede despre TF, portiunea de Sibiu, si vreo jumate spre Vidraru pana unde am coborat, eu nu am vazut gropi
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 august 2010 - 11:10
despre fotografie
Scris 15 august 2010 - 03:52
Dar, EVIDENT ca singura posibilitate sa o iau spre Bucuresti a fost aia de a merge inca 11 km spre Pitesti unde exista posibilitatea de a intoarce.
Bai, cu PANA mea faci o iesire de pe autostrada NUMAI de pe un sens ? Daca navi mi-a dat solutia, probabil ca se putea cindva sa cobori pe partea cealalta. Numai ca HANDICAPATII au pus un mare semn de interzis la coborire, FARA sa faca ALTA !
Acum imi pare rau ca n-am coborit totusi p-acolo http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi