Salt la continut


Fotografie
- - - - -

starea drumurilor nationale


  • Please log in to reply
895 replies to this topic

#301 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 25 august 2010 - 10:50

Hai prin Bistrita, daca te tine. Te dai si tu pe Bargaie.
;)

Sa stii ca initial ma gandisem ca la intoarcere sa-ti fac o vizita surpriza ;) ; dar a mai aparut ceva in agenda, plus faptul ca nu voi fi singur.


Nu stiu daca mai intra pe forum, adineauri l-am dotat cu GPS si ceva pareri despre DN2 (pe care il bat si de 2-3 ori pe luna, cam pana la jumatate). In rest, drum bun si vreme frumoasa ;)

Multam fain. Mare om, mare domn ; ca de obicei. :wacko:


Mă rugase şi pe mine, dar tocmai ce aflasem că trebuie să plec. Şi oricum aparatul meu e mai prieten cu stăpânul decât altele, trebuie să ştii nişte treburi :)
............

Nu-i bai, dupa cum am discutat si la tel. :P
Pana acum nu am considerat necesar/oportun sa-mi cumpar un gps, din varii motive (de la faptul ca nu prea existau harti cu acuratete buna, in trecut, pana la faptul ca nu prea l-as fi folosit), dar daca imi mai apare vreo situatie neasteptata ca cea de acum, voi reconsiderea chestiunea; de altfel am si discutat cu Viper chestiunea asta si mi-a indicat o varianta f interesanta la Oktal.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#302 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 25 august 2010 - 11:07

Da, are un produs foarte şmecher.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#303 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 28 august 2010 - 03:23

O mica retrospectiva calatoriei de care spuneam cateva posturi mai sus:
Am plecat, din Buc., Joi dimineata la ora 03:00, teaficul fiind f lejer pe sensul meu de mers (spre Suceava), cu mentiunea ca pe sensul spre Buc. era destul de dens traficul (cam cat s-al consideri potrivit pt amiaza unei zile) in pofida orei. Calitatea asfaltului, din Buc. si cam pana in dreptul ramificatiei spre Urziceni, este precara -> proasta; desi nu sunt gropi mari (exceptie Afumati) este f valurit si prost peticit. Insa dupa aceea a fost ok, ici colo cate o gropita sau denivelare, insa nimic major.
In Ramnicu Sarat mai sunt cateva guri de canal cu ceva dif de nivel, denivelari, dar cu grija se poate trece bine, sau cel putin fara probleme semnificative. Centura Buzaului este de preferat traseului prin oras, din cam toate pct de vedere. Idem pt centura Focsani. Traseul prin Bacau a fost relativ ok, beneficiind si de un trafic mai lejer. Apoi drumul pana la Roman a fost la fel cu portiunile anterioare, adica in regula; in schimb centura Roman e cam "delicata", fiind in mare parte din dale de beton, care nu sunt intr-o forma f buna (insa nu sunt nici distruse, mai mult sunt probleme la imbinari). De la Roman la Falticeni calitatea drumului este putin sub cea de la Buzau la Roman; in Falticeni, lasand deoparte faptul ca pe unele strazi datorita spatiului verde din mijloc si al masinilor parcate in spic ramane f putin spatiu pt o banda de circulatie, asfaltul este destul -> f valurit.
De la Falticeni la Suceava mai scade putin din calitatea suprafetei de rulare (pacat de regiune si peisaje).
Eu, la un moment dat a trebuit sa o iau spre Pascani, iar navi m-a dus prin Mircesti, unde pe prima portiune de drum ai impresia ca pe acolo a fost bombardament f recent - de asa natura incat ma chinuiam sa trec cu 1-a printre cratere, sau prin ele acolo unde nu se puteau ocolii (si erau multe zone).Dar exista si un aspect pozitiv: lucrau la acea portiune de drum. Dupa ce am rezolvat ce aveam de rezolvat in zona respectiva, cand m-am intors spre E85/Dn2 pt a continua calatoria la Suceava, dupa ce am mers pe portiunea de drum reabilitat, am ales o alta varianta, mai putin distrusa si am iesit mai bine in E85/Dn2.
Ca o mica recapitulare, daca as acorda note sau calificative, in ordine descrescatoare se prezinta astfel: de la Urziceni -> Buzau -> Bacau -> Roman primeste bine/satisfacator; Roman -> Falticeni acceptabil; Buc - Urziceni la limita acceptabilitatii; Falticeni -> Suceava ceva mai putin de atat, cu semne serioase de atentie in unele zone.

Revenind la calatoria mea, dupa ce am rezolvat chestiunea de la Suceava si dupa ce am dormit pret de ~3 ore, datorita unor aranjamente din prealabil, am plecat la drum, destinatia fiind o localitate de dupa Focsani, spre Buc.; media orara nu a fost f buna, pt ca am facut 2 popasuri (unul de aproape 1h si unul de cam 30min) la un magazin de articole rustice de dupa Suceava, apoi pt a cumpara niste pere si al doilea la Hanul Ancutei (la care nu am vrut nici sa ma odihnesc nici sa mancam ceva, amintindu-mi de unele istorisiri mai putin pozitive) si Hanul Razesilor. O mirare pt mine a fost faptul ca nu am gasit nicio locatie Selgros, sau nu am vazut-o, pana macar in Bacau, unde datorita orei tarzii (in jur de 21:30) a trebuit sa fac unele cumparaturi din Real. Apoi am mai facut o scurta oprire la Focsani, la OMV pt a alimenta cu motorina (desi nu ajunsesem aproape de rezerva, nu stiam unde si daca voi mai gasii un OMV); pt ca in cele din urma sa ajung in locatia unde aveam aranjamentele facute si unde eram asteptati cu masa pregatita, gratarul pregatit pt a fi pornit si paturile facute pt a ne odihnii. Moment in care pe bordul masinii era afisat un parcurs de 790 km, incepand de Joi dimineata de la ora 03 si pana seara la ~ ora 23.
Pe tot parcursul acestei calatorii am "beneficiat" de un trafic cel putin acceptabil, daca nu mai mult de atat, lipsa radare (cu cateva exceptii, mai mult decat rezonabile) si de unii participanti la trafic care au dat dovada ca stiu ce sa faca cand sunt la volan; din pacate acestia au fost sensibil mai putini decat cei care ar trebui macar sa-si reconsidere atitudinea si pregatirea atunci cand se urca in scaunul soferului. Am apreciat in special un sofer de duba (dar una carosata cu o cutie maricuta si patratoasa in spate), cu nr de Buc., care probabil avea masina goala sau aproape goala, dar care a mers f curat, constant si desi tare nu a facut imprudente in trafic; si care, spre multumirea mea, mi-a asigurat un f bun paravan (asta pana la Bacau). :rolleyes:
Azi dimineata, la ora 08 am plecat spre Buc, si am sesizat diferenta: alt trafic, radare multe, dar si mai multi "chiloti" pe sosea (pe cel mai "rasarit" dintre ei l-as aminti pe unul cu un Logan alb cu nr de Braila, echipare mai slaba, dar geamurile toate fumurii/negre si cu antena de cb pe masina, care ar avrea multe de invatat incepand de la cei 7 ani de acasa si pana la cum trebuie sa se comporte si sa conduca pe drumurile publice). Partener de drum, pe cam cea mai mare portiune din aceasta sectiune de drum, am avut un Outlander negru cu nr de Buc., care a mers destul de bine/tare (cu doar 2 sau 3 exceptii tot drumul, cazuri in care am fost depasiti de alte masini); tot impreuna cu el am reusit sa evitam un accident stupid, cand o caruta incarcata ochi a iesit de pe un drumeag laturalnic din stg noastra si a traversat tot E85/Dn2, indreptandu-se pe sensul spre Buc., dar operatiunea fiind facuta parca cu incetinitorul, desi noi eram vizibili de mult timp. Norocul nostru si probabil si al calului (de carutat sincer nu imi pasa, avand in vedere cat de idiot a putut fi) a fost ca din contra sens nu venea nimic pt o perioada de timp suficienta pt a face manevre de evitare si degajare; altfel cu toata frana zdravana pe care am pus-o atat eu cat si cel cu Outlander-ul (el incercand sa evite in stg, iar eu in dr in prima instanta, evitandu-l atat pe el cat si caruta) cred ca tot am fi mutat macar caruta cu cativa metri - intamplare petrecuta in jud Buzau.
Astfel, pe masura ce ma apropiam de Buc., traficul se aglomera, "chilotii" se inmulteau, caldura crestea, ...... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Dupa ce am parcat masina in Buc., jurnalierul de bord a indicat un parcurs total de 950 km si un consum mediu f bun (ireal chiar) tinand cont de cum si cat s-a mers.


In final vreau sa-i mai multumesc inca o data lui Viper pt amabilitatea si disponibilitatea sa de a-mi imprumuta gps-ul, care gps a fost f usor si simplu de folosit pt mine (care nu mai folosisem unul pana acum), desi utilizeaza controversatul IGO. - mai detaliez pe topicul dedicat.
Cat si tuturor celor care au oferit un sfat, parere, atentionare, etc. privind aceasta ruta.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#304 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 august 2010 - 03:36

Îmi pare că ai scăpat ieftin :rolleyes:
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#305 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 28 august 2010 - 03:42

Sigur ai scapat ieftin, nenea Ciprian :rolleyes: Acum mai bine de 1 luna, dupa iesirea din Afumati, deci in afara localitatii, pe drum drept si fara denivelari, am luat o surpatura (care prin natura sa nu se vedea decat mult prea tarziu). De atunci am avut tremurat in volan si alte probleme, pana azi cand am fost iar la Autosoft Dudesti la Nicusor. 2 jante strambe (dreapta ambele, fatza rau de tot).
Am trecut si acum 3 saptamani pe acolo si surpatura era peticita... Cine stie cati au mai avut de suferit pana la peticire...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#306 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 28 august 2010 - 03:52

Sunt convins ca am scapat ieftin, chiar si eu ma asteptam la un trafic mai aglomerat, iar de radare/politie nu mai pomenesc.
Plus ca am avut avantajul de a gasii, pe destule portiuni din drum, parteneri de drum cel putin ok.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#307 Forester

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Location:Noitacol
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 28 august 2010 - 04:23

Eu am tras ieri seara un drum fulger pana la Constanta si retur.
Am plecat cu multa teama gandindu-ma cat de aglomerat o sa fie, dar n-a fost deloc asa! Spre marea mea surprindere, traficul a fost chiar lejer, nicio coada nicaieri, nici macar la taxa de pod, sau la rond la Cernavoda! Plecat pe la 5 fara ceva din Ghencea, am ajuns la 7:25 la destinatie.
Mai aglomerat spre Constanta a fost la intoarcerea spre Bucuresti! Am plecat la ora 9 (adica 21) spre casa si desi pe sensul meu erau putine masini, mai toti mergeau ca handicapatii. Si pentru ca pe sensul alalalt era un vierme lung de lumini si umbre, n-am putut sa depasesc aproape nimic. Inteleg ca era noapte, dar sa mergi cu 60-65 in afara si 45 in localitati, ma apucasera spumele, in conditiile in care toate localitatile din jud Constanta pe acest drum au limitare la 70!
In schimb, cand am ajuns pe autostrada, toata lumea s-a "inviorat", am pus masina pe 140 (adica 130 pe GPS...) si greu mai depaseam cate ceva.
O dedicatie speciala, cu multa carnita, idiotului cu G5 si xenoane (after market presupun) care lumina de jos si pana la inaltimea unui plop bine crescut cu faza scurta. Mi-a inrosit ceafa de la Medgidia pana la Cernavoda. Sper ca i-am distrus si eu niste celule cu conuri si bastonase de la stopul meu de ceata.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#308 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 august 2010 - 04:30

HAHAHAHA, ce simpatic ai fost :rolleyes:

Eu aş fi tras pe dreapta să mă depăşească.

Mergeau pe bord cu 65 sau pe GPS? Pe GPS deja sare de 70, deci conform legilor în vigoare şi ProTV-ului, toată lumea era vitezomană.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#309 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 28 august 2010 - 04:45

Chestiunea cu proiectoarele aprinse desi nusunt intrunite conditiile prevazute de regulament, inca este des intalnita pe drumurile din RO. Idem pt xenoanele aftermarket - unde ar trebui prevederi legale mult mai drastice.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#310 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 august 2010 - 04:54

Eu nu ştiu ce vă miră. MULŢI merg zi şi noapte, DA, zi şi noapte numai cu faza lungă.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#311 masterblaster

    Addicted

  • Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 august 2010 - 06:01

@ciprian ms pt review. pana la focsani (mai departe nu stiu) sunt de acord cu tine mai putin cu buc-urziceni....dupa ce iesi din afumati e ok asfaltul nu e chiar la limita acceptabilitatii; bine poate ai facut media cu iesirea din buc care e sub orice critica :P. cat despre chiloti, astia's la ordinea zilei :D. eu cand am venit noaptea de la focsani m-am trezit cu unu pe banda mea complet, m-am bagat pe banda 1 si i-am f&*%t o faza lunga si aia a fost. caruta care sa traverseze drumul n-am prins, dar am prins masina care sa faca asta.

@forester eh si tu ai scapat destul de ieftin :P

@cata seminte! pe bune ca asa e. si multi dintre aia care nu merg cu faza lunga au farurile reglate in p&^a. tot sambata trecuta m-a orbit unu cu xenoane aftermarket, am crezut initial ca e cu faza lunga, asa ca am bagat si eu si atunci a bagat si el :D, ziceai ca le-a reglat special sa-mi lumineze mie mecla. ah si am mai vazut o masina in care faru din stanga era oki, iar ala din dreapta batea spre stanga sus :rolleyes:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#312 Forester

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Location:Noitacol
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 28 august 2010 - 06:29

HAHAHAHA, ce simpatic ai fost :rolleyes:

Eu aş fi tras pe dreapta să mă depăşească.

Mergeau pe bord cu 65 sau pe GPS? Pe GPS deja sare de 70, deci conform legilor în vigoare şi ProTV-ului, toată lumea era vitezomană.


65 pe bord, in afara localitatilor. Proteveul ar șoma la viteze d-astea...
N-am tras pe dreapta ca dup-aia trebuia sa stau probabil sa treaca mai multe masini sa reintru in trafic, avand un mormoloc in fata se stransesera cateva, in plus am tot sperat ca trec de amiba din fata si ma departez. De asemenea, am damblaua sa nu cedez usor la chestii d-astea sa inteleaga ca nu e in regula, poate daca ii bag eu un stop, inca unul, si inca unul, poate pricepe si schimba ceva la roentgenurile lui. Probabil slaba sansa...
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#313 ska

    nobody...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Location:Oradea
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 28 august 2010 - 06:58

tot mai greu de circulat prin Romania...
astept sa se termine concediile, pe undeva pe dupa 15 septembrie sper sa se mai flexeze traficul prin romanica un pic...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.


#314 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 august 2010 - 08:38

Eventual îl lăsam să mă depăşească (bine, acum eu fiind, citez din clasici şi mulţi alţii, "o maşină mare şi neagră - eventual BMW", nu se mai băga nimeni)şi mergeam cu faza lungă în spatele lui.

Cei care au faza scurtă cât faza mea lungă sunt mulţi, gândiţi-vă că am mers cam 9 ore de întuneric în Româmia la un singurul drum. N-au nici cel mai mic stres. Poliţia stă la linia continuă şi radar. După părerea mea sunt imbecili. Ar putea da grămezi de amenzi din altele. Da avem şi noi o obsesie naţională, viteza.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#315 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 28 august 2010 - 10:49

Nici eu nu-i inteleg pe militieni, ar putea da multe amenzi pentru cei care au csenoane puse in targ si lumineaza pana la etajul 4...
  • 0

#316 ska

    nobody...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Location:Oradea
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 28 august 2010 - 11:51

citez din clasici şi mulţi alţii, "o maşină mare şi neagră - eventual BMW"

:(

eu am circulat sute de mii de km pe soselele astea mizerabile din Romania.
plecat cu noaptea in cap, ajuns cu noaptea in cap.
ce pot sa zic e ca s-a schimbat in FOARTE rau treaba. la inceputul carierei mele de pilot, nu erau atatia cretini. da, se circula cum se circula ( desi nu era chiar asa aglomerat ) dar mai nou... sa zic un 5 ani... cum zicea si cata: ziua faza lunga PLUS proiectoare, stopuri de ceata, xenoane aftermarket "reglate", folii de nu vad nimic peafara ( am patit-o de multe ori ca eram in depasire, si din astia mai sa dea peste mine, ca nu m-au vazut. noroc ca trec repede pe langa ei... ), circula cate 10-20 masini in sir indian, bara la bara, de tre sa depasesti TOT sau nimic, viteza de circulatie a scazut drastic. daca inainte faceam oradea - bistrita sau oradea - sibiu in 3 ore, la un stil alert de mers, acum... mai pun cel putin 30-45min, la acelasi stil de mers, si lista ar putea continua mult si bine...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.


#317 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 august 2010 - 03:04

Da, stilul indian rulez, până mă apucă pandaliile şi îi mut în funcţie de necesităţi.

Afară am observat o treabă, ăia aproape nu depăşesc niciodată, merg toţi puţin peste viteza legală şi cu distanţă între ei.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#318 alex230ro

    Membru scriitor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Location:Bucuresti
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 29 august 2010 - 04:21

@Aer Curat mersi de info eu o sa plec sambata spre Suceava,mai e un traseu Bucuresti - Bv - Suceava dar nu stiu cat de mut merita sa ma complic
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#319 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 august 2010 - 04:58

Mai e un traseu Bucureşti-Bistriţa-Suceava :(
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#320 alex230ro

    Membru scriitor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Location:Bucuresti
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 29 august 2010 - 06:46

pai cati km sunt pe varianta aia ?:(
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#321 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 august 2010 - 07:23

Să ştii că n-ar fi prea multe ore în plus dacă considerăm mersul legal. Altfel pe E85 mergi sensibil mai repede.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#322 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 29 august 2010 - 07:38

Depinde f mult cum prinzi atat traficul cat si radarele si/sau diverse actiuni ale politiei rutiere. :(
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#323 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 august 2010 - 07:41

Timpul cistigat mergind tare fata de legal, nu e asa mare precum isi inchipuie multi. Exceptie situatiile cind pe sosea nu e aproape nimeni.
  • 0

#324 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 august 2010 - 07:54

E, depinde :(
Dar ai dreptate, pt. 99% nu este sau se raportează greşit ca şi timp, puncte de reper şi le dă bine pe hârtie, nu real.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#325 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 august 2010 - 07:57

Mult mai important e stilul de condus :(
  • 0




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi