starea drumurilor nationale
Scris 15 august 2010 - 03:57
Eu m-am resimţit serios după drumul în ţară.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 august 2010 - 04:00
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2010 - 04:01
Scris 15 august 2010 - 04:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 august 2010 - 04:21
Scris 15 august 2010 - 04:50
Aceasta postare a fost editata de cata69: 15 august 2010 - 04:53
despre fotografie
Scris 15 august 2010 - 06:23
cam asa ceva...Eu m-am resimţit serios după drumul în ţară.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 august 2010 - 10:02
Stiu ca pusesera ceva asfalt pe acolo, dar nu imi e clar de unde pana unde, ce localitati leaga, cu ce drumuri nationale se intersecteaza, etc ...
Ceva noutati?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 16 august 2010 - 10:19
starea drumurilor in general buna, cu mici portiuni ( pe valea oltului ) cu denivelari mai consistente.
multi straini, si multi romani italienizati. da FOARTE multi.
in general se merge prost spre FOARTE prost.
o frig astia cu 60-70kmh pe drumuri europene de nu mai pot. pe valea oltului imi venea sa trec prin ei.
radare... putin.
la dus unul in Huedin, pe la 8 dimineata. statea vizibil pe drum, dar cu radaru pe stealth.
pe valea oltului, mai era unu, din alea mai vechi, flashuit si detectat din timp.
la intors din nou in Huedin, pe la 12 noaptea, din nou stealth.
un lucru care ma enerveaza e ca merg in coloana, cate 15-20-30 de masini, bara la bara, nu depaseste nimeni, si daca vrei sa depasesti, nu prea ai unde sa te bagi la loc.
Scris 25 august 2010 - 02:58
Ceva "tips and tricks" pt ruta aceasta ?
Scris 25 august 2010 - 03:03
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 25 august 2010 - 03:07
Mergi "legal"....
Ceva "tips and tricks" pt ruta aceasta ?
Scris 25 august 2010 - 04:09
Aceasta postare a fost editata de Forester: 25 august 2010 - 04:10
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 25 august 2010 - 04:25
Cu asta m-am impacat/resemnat.asteapta-te la mii de radare.
Se pare ca alta varianta nu prea am, decat daca mai gasesc vreunul care sa mearga ceva mai dezmortit; iti dai seama 450 km in cat timp ii face in stilul asta ........Mergi "legal"
E semnalizata centura si e in stare buna (plus ma scoate unde trebuie) ?........ cand trec prin Bacau prefer sa o iau pe "centura". In rest, apa, paie si bataie.
Ca ruta, desi nu am mai fost prin zona asta (Suceava) de ceva ani de zile, ma gandeam sa merg pe DN2. Exista o alta varianta mai scurta, mai buna sau mai eficienta ?
Scris 25 august 2010 - 05:13
Centura nu stiu daca e chiar centura, d-aia m-am gandit sa pun si ghilimele, insa prin primavara cand am fost ultima oara era buna. Se ajunge simplu. Dupa ce intri in Bacau, adica treci de Metro si tot felul de hypermarketuri sau ce mai e pe acolo, strada merge putin la vale trecand pe sub o pasarela metalica. De acolo, la primul semafor se face dreapta si se tine drumul dupa cum merge el, fara alta stanga sau dreapta la vreo intersectie. Trece pe langa o termocentrala etc, si te scoate foarte aproape de iesirea spre Roman.
Practic, dupa ce intri in Bacau trebuie sa faci dreapta la primul semafor (cred ca inseamna mers aproape 2 km).
PS:
Drumul este mai lung, dar eu innebuneam cand mergeam prin oras. Vezi in poza unde faci dreapta si mergi pe drumul ala, 207G.
bacau.JPG 88,3KB 8 downloads
Aceasta postare a fost editata de Forester: 25 august 2010 - 05:19
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 25 august 2010 - 05:19
Multumesc.
Scris 25 august 2010 - 05:52
Scris 25 august 2010 - 06:40
voi ati avut noroc ca ati fost cu mine
auzi, tu sa ma suni maine, sa vedem cum te rezolv pe inca un an, tu fiindu-mi simpatic si de-al zonei...
Scris 25 august 2010 - 08:15
Sunt radare în localităţi, am găsit şi în mers unul. Totuşi 200km în 2 ore e decent, am pierdut mult timp până am ieşit din Bucureşti.
Centură ai şi la Buzău, Focşani şi parcă am fost o dată şi pe cea din Bacău şi era drumul bun.
despre fotografie
Scris 25 august 2010 - 09:17
La Focsani e simplu, se merge pe drumul cu priorite si gata.
Scris 25 august 2010 - 10:00
despre fotografie
Scris 25 august 2010 - 10:09
Scris 25 august 2010 - 10:11
despre fotografie
Scris 25 august 2010 - 10:14
@ciprian astept un review al drumului, ca in septembrie ajung si eu pe acolo drum bun
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 25 august 2010 - 10:15
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 25 august 2010 - 10:23
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 august 2010 - 10:31
De fapt e un PDA meşterit de mine. Momentan nu mai găsesc nişte hărţi ok. Îmi dăduse viper un site, dar a fost închis. Mai nou se pare că au băgat cumva în hărţi şi ceva informaţii legat de cât de aglomerat poate fi un drum şi îţi face mereu din prima ruta alternativă. Uneori poate fi ok, dar nu mi se pare soluţia optimă mereu. viper are un program cu date legate de trafic introduse separat în alt fişier, dar cred că au băgat ceva şi în unele hărţi.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi