Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 30 martie 2006 - 01:43
-Mai, copile, de ce a cazut omul ala de pe schela?
-Pai, l-a batut Dumnezeu.
-De ce l-a batut Dumnezeu?
-Ca l-a injurat pe Dumnezeu...
-Da' cum a injurat?
-Futu-ti D-zeii ma'tii de copil, nu mai scutura schela!!!
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 martie 2006 - 05:54
Scris 30 martie 2006 - 10:49
- Copile, cand ajungi in fata usii cu mireasa s-o iei in brate sa vada ca ungurul e PUTERNIC, intri in camera si o arunci pe pat cu dispret ca sa vada ca ungurul e MANDRU, apoi te dezbraci ca sa vada ca ungurul e si FRUMOS, si apoi stii tu ce trebuie sa faci.....
- Bine tata, zice tanarul.
A 2-a zi tatal il intreaba:
- Cum ai facut aseara?
Fiul:
-Am luat-o in brate in fata usii sa vada ca ungurul e puternic, am aruncat-o cu dispret pe pat sa vada ca-i si mandru, m-am dezbracat sa vada ca ungurul e frumos si apoi m-am masturbat in fata ei.
Tatal:
- Ceeeeeeeee?Cuuuuuuuuum? Esti nebun! De ce ai facut asta?
- Ca sa vada ca ungurul e INDEPENDENT si AUTONOM!
[Edited on 30-3-2006 by andrei041]
Scris 01 aprilie 2006 - 03:03
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 aprilie 2006 - 11:04
Scris 03 aprilie 2006 - 10:52
Scris 03 aprilie 2006 - 02:38
Un fost detinut al penitenciarului din Czarne, Polonia, va cere statului o despagubire substantiala pentru ca a avut parte de prea multe orgasme in perioada detentiei. Barbatul afirma ca a fost nevoit sa prelucreze placi din beton armat cu ajutorul unei masinarii care producea vibratii mari si pe care era nevoit sa o sprijine de abdomen pentru a o controla. �Vibratiile imi provocau o ejaculare la fiecare 30 sau 40 de minute�, a explicat fostul detinut.
Sursa aici
Scris 05 aprilie 2006 - 05:52
Scris 05 aprilie 2006 - 10:39
Rezultatul meu: 48% idiot http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif
Edit: comentariul de pe site: You ain't too bright. But all those other idiots annoy the hell out of you. You may not be the brightest bulb in the bunch, but at least you know your limits.
[Edited on 5-4-2006 by andrei041]
Scris 06 aprilie 2006 - 11:32
Scris 08 aprilie 2006 - 07:15
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2006 - 07:03
nu stiu daca a mai fost aici, dar mi-a placut mult.
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2006 - 08:43
despre fotografie
Scris 14 aprilie 2006 - 04:13
Doi tipi nimeresc in spital. Dupa ce isi vin in fire, unul spune: - Cum ai ajuns aici? - Am vrut sa ma inveselesc si am dat comanda de o "Dacie Logan" cu motorul de "Porsche". Merg pe drum, vad un Mercedes merge cu 150km/h. Eu accelerez la maxim si il intrec, de parca acela ar sta pe loc. Apoi privesc in oglinda, nu reusesc sa iau curba si... sunt aici. Dar tu? - Merg cu Mercedesul la viteza 150km/h... Deodata ma intrece o "Dacie Logan", de parca eu as sta pe loc... Eu ma gandesc ca poate intr-adevar stau pe loc... si am iesit din masina
Scris 14 aprilie 2006 - 04:24
Bula aduce acasa un cosulet cu capsune si ii da o capsuna lui Bulisor, spunandu-i: - Ia, Bulisor! Restul au acelasi gust!
Scris 16 aprilie 2006 - 11:20
- Vai de mine, ce se intampla acolo ? spune batranica.
- Aaa, nu va faceti griji pentru asta, gaurim omoplatii cuiva,
sa-i punem aripile de inger.
Batranica vadit deranjata de acest fapt se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet :
- Vai de mine dar asta cea mai fost ?
- A, o nimica toata, gaurim capul cuiva sa-i montam aureola.
Batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune:
- Eu nu mai stau, ma duc jos in iad.
- Nu puteti face asa ceva, acolo veti fi sodomizata si violata.
La care batranica raspunde:
- Stiu, dar macar am gaurile deja facute !
Scris 17 aprilie 2006 - 03:47
Scris 17 aprilie 2006 - 10:55
Doua cirese stau de vorba intr-un copac. La un moment dat, cireasa-fata incepe sa rada. - De ce razi? intreaba cireasa-baiat. - Ti-a iesit viermisorul.
In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat: - Fratilor, eu merg! Pot sa merg din nou! - Spune, cum s-a produs minunea? - Mi-au furat masina!
Un tip intra �n magazinul de costume pentru diverse ocazii. - Trebuie sa merg la un bal mascat si as vrea sa merg costumat ca Adam. Vine tipa de acolo cu o frunza, tipul refuza: - Prea mica! Vine cu o frunza mai mare, la fel: -Prea mica! �i aduce tipa o frunza mare de palmier: - Prea mica! La care tipa: - Auzi, campionule, atunci mai bine ti-o pui pe umar si mergi ca pompa de benzina!
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
"Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti!".
Betivul se uita lung si raspunde:
"Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati!".
Politistul se uita la el fix si intreaba:
"La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?".
"Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea!".
[Edited on 17-4-2006 by andrei041]
Scris 18 aprilie 2006 - 08:46
A very funny look at how people drive in india.
The rules are quite different there.
Watch the white car in the top center going against traffic.
dar eu cread ca e pe magheru
despre fotografie
Scris 18 aprilie 2006 - 09:24
Scris 19 aprilie 2006 - 11:00
-Am sa`tzi dau 2 vesti, una rea si una si mai rea, cu kre vrei sa incep??
- Stii cum reactionez, imbina`le si tu sa nu`mi fie impactu` asa mare.
La care ala:
- Ne`o fute unu pe nevasta`ta!!
Scris 19 aprilie 2006 - 03:08
Originally posted by andrei041
Doi tovarashi vorbeau. La un moment dat, unu din ei ii zice celuilalt.
-Am sa`tzi dau 2 vesti, una rea si una si mai rea, cu kre vrei sa incep??
- Stii cum reactionez, imbina`le si tu sa nu`mi fie impactu` asa mare.
La care ala:
- Ne`o fute unu pe nevasta`ta!!
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
despre fotografie
Scris 19 aprilie 2006 - 03:50
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi