Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 16 decembrie 2009 - 09:02
Cauciucuri - partea a 2-a
Scris 16 decembrie 2009 - 09:00
Scris 16 decembrie 2009 - 09:31
Dar oricum, cred ca tu ai vazut cu totul alt clip.
Scris 16 decembrie 2009 - 09:38
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 decembrie 2009 - 09:54
Scris 16 decembrie 2009 - 09:59
Sper sa nu ma insel, dar asa e in germania.Cica de la anul e posibil ca firmele de asigurari sa impuna pe timp de iarna echiparea cu anvelope de iarna a autoturismelor asigurate de ei, in caz contrar nu vor acoperi eventualele daune. Acum, insa, nusht daca e vb de RCA sau de Casco
Scris 16 decembrie 2009 - 10:20
Pentru mircea badea poate nu.
Scris 16 decembrie 2009 - 10:27
dupa 89 (ca tot s-au implinit niste ani de atunci, dar cui ii mai pasa), au existat cateva luni premisele unei rupturi fata de trecut. tot ce ne-a lipsit a fost un lider care sa traga linia. in schimb l-am avut pe iliescu. ce a facut un comunist ordinar ca iliescu cand a vazut ca oamenii in entuziastmul lor post revolutionar aveau primele semne ale exercitarii presiunii sociale? le-a retezat cu o salbaticie rar intalnita. si a repetat manevra pana s-au linistit apele definitiv. acum vrem implicare sociala, vrem votanti care sa nu fie cumparai cu o galeata portocalie, cu o punga de zahar etc. de unde sa apara oamenii astia??? ei trebuie crescuti intr-un anumit mediu, incurajati constant, instruiti in acest sens.
la o televiziune cu oarece acoperire nationala, la o emisiune care se lauda cu rating mare, un papagal sustine sus si tare ca nu sunt bune gumele de iarna, sa nu ne cumparam. si asta e apreciat de un numar mare de oameni. si inca sustine asta nene. si acum il sustin si astia din studio. in absolut orice tara atinsa macar de civilizatie, el ar fi fost fortat sa retracteze, televiziunea ar fi facut demersurile necesare pt a dovedi opusul (adevarul) si posibil sa fi primit diverse amenzi si avertismente. la noi se discuta despre un guvern inchipuit si fac astia caterinca de cativa ani pe seama lui basescu. si mai fac si rating. pai astia educa de fapt noua generatie. cand unor oameni li se da zilnic o doza de ceva, in timp ajung dependenti. si apoi ne intrebam cum am ajuns o tara de manelisti, de timorati sociali, de imbecili cu facultate, care ii aducem ode unuia precum vanghelie.
asta e romania reala. asta cultivam, astea sunt rezultatele. vrem civilizatie? vrem respect? aia de la realitatea vor respect? mi-e greata cum fura tot ce e bun si il transforma in gunoi. cum discrediteaza din start orice mica sclipire a civilizatiei si democratiei.
cred ca am ajuns putin off-topic.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2009 - 10:41
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 decembrie 2009 - 05:06
Scris 18 decembrie 2009 - 05:40
Scris 18 decembrie 2009 - 06:21
...sau poate nu citesc nici angajatii din Romania contractele pe care le semneaza cu clientii...
Mi se sopteste din culise ca una dintre societati e ARDAF
Scris 18 decembrie 2009 - 06:48
Scris 18 decembrie 2009 - 07:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2009 - 08:43
http://www.autosock....utosock-faq.php
http://www.tirerack....ck/autosock.jsp
sau si mai smechere http://www.postimage...e.php?v=PqnqW_S
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2009 - 08:57
Ai ajuns la vreo concluzie privitoare punerii?
Care-i?
Aceasta postare a fost editata de LKS: 18 decembrie 2009 - 08:58
Scris 18 decembrie 2009 - 08:59
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2009 - 09:19
Evident ca nu m-am apucat sa mai iau asa ceva, mai ales ca garantau pana la 110km de mers pe asfalt. Si in plus, sunt convins ca-si facea treaba foarte bine pe gheatza & co, dar pe faina existenta acum intre stradute nu cred ca erau de vreun folos. Prefer cramponatele mele facute din orez :
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 19 decembrie 2009 - 02:42
Nu ma pot abtine sa nu recomand inca o data Dayton gasibile la Carrefour! Pana azi am mers numai cu Foresterul (care evident a zburdat in elementul lui) dar am scos putin si Accentul, cu bateria (re)incarcata si incaltat proaspat cu Dayton DW510. Mentionez ca am avut in ultimii 4 ani tot Dayton, dar un model mai vechi, DW500 de care am fost foarte multumit. Insa azi, desi ma asteptam sa fiu dezamagit dupa ce veneam dupa cateva zile de AWD permanent cu gume de zapada, am fost teribil de uimit sa constat cat de bine se tin Daytoanele! Vorbesc de plimbat printre blocuri, unde n-a trecut nici amintirea vreunui plug, nu pe bulevarde unde acum e doar ud. Aderenta era extraordinara, abia reuseam sa rup aderenta cu a 2-a, m-am bagat si in zapada afanata cu gheatza dedesubt, coafura rezista! :director:
Asa ca cei care vreti calitate la un pret decent (nu teribil de ieftin!!) si vi se tot spune ca super Danloapele nu mai sunt pe stoc, inca mai gasiti Dayton in Carrefour.
La zapada mai mare!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 21 decembrie 2009 - 10:43
In alta ordine de idei, sambata, la Auto Soft Dudesti, politia dadea amenzi celor care stateau la coada sa isi schimbe cauciucurile pentru "stationare interzisa" (coada era mare va dati seama si se intindea destul de mult pe Calea Dudesti spre Dristor).
Scris 22 decembrie 2009 - 12:13
Testul are loc pe un patinoar. Mai gheata ca acolo.......
http://www.youtube.c...feature=related
Scris 22 decembrie 2009 - 01:32
Scris 22 decembrie 2009 - 01:54
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2009 - 02:24
unele le zice bine, cu altele, da nasol cu bata-n balta.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 decembrie 2009 - 03:57
Nu mai pot edita postul precedent.
Nu ma pot abtine sa nu recomand inca o data Dayton gasibile la Carrefour! Pana azi am mers numai cu Foresterul (care evident a zburdat in elementul lui) dar am scos putin si Accentul, cu bateria (re)incarcata si incaltat proaspat cu Dayton DW510. Mentionez ca am avut in ultimii 4 ani tot Dayton, dar un model mai vechi, DW500 de care am fost foarte multumit. Insa azi, desi ma asteptam sa fiu dezamagit dupa ce veneam dupa cateva zile de AWD permanent cu gume de zapada, am fost teribil de uimit sa constat cat de bine se tin Daytoanele! Vorbesc de plimbat printre blocuri, unde n-a trecut nici amintirea vreunui plug, nu pe bulevarde unde acum e doar ud. Aderenta era extraordinara, abia reuseam sa rup aderenta cu a 2-a, m-am bagat si in zapada afanata cu gheatza dedesubt, coafura rezista! :director:
Asa ca cei care vreti calitate la un pret decent (nu teribil de ieftin!!) si vi se tot spune ca super Danloapele nu mai sunt pe stoc, inca mai gasiti Dayton in Carrefour.
La zapada mai mare!
Si eu am luat dayton,orientandu-ma dupa suprafata de rulare mai "crenelata" si mai in V decat la restul cauciucelor de buget. Sunt extrem de multumit. Luate tot din carrefour, am inteles ca-s facute de bridgestone. Ale mele sunt facute in Spania si pana acum nu am ramas cu masina in nicio zapada,fie ea pe stradutele dintre blocuri,fie chiar pe trotuare. Foarte faine
Scris 22 decembrie 2009 - 03:58
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi