Exagerati flagrant, ca intotdeauna!
@KNG: eu am pus pe masinile firmei gumele pe care le-am vrut, pentru ca printre altele ma ocup si de parcul auto [ce a mai ramas din el]. Si pe masina MEA care merge casa-servici am pus allseasonurile astea Kleber ca sa nu mai dau banii pe gume de vara in primavara. Pentru ca intre a merge cu gumele vechi sau cu niste gioartze chinezesti, prefer sa merg cu allseason-uri NOI! Pe masinile care bat tara in lung si-n lat 50k km per an am pus Sava Eskimo de iarna, si la vara voi pune gume de vara. Am avut discutii dure pe aceasta tema cu 'cel de sus' pt ca eu vreau sa dorm bine noaptea, nu trimit oamenii la drum in sicrie pe roti....
Din pacate din cauza vremurilor cacacioase nu am reusit sa pun pe Hiluxuri gume dedicate de iarna, merg momentan cu anvelopele cu care au venit din fabrica (allseason cica).
@Relu: daca tu la o troaca gen logan 1.4mpi poti sa-mi spui ca simti vreo diferenta intre gume, inseamna ca ai condus degeaba 184 de ani si nu ma lua cu momentul crucial cand faci o franare de ultra-mega-urgenta unde nici sfantul duh nu te mai scapa de impact... ce spui tu eu am simtit pe PROPRIA PIELE in Hilux, D-Max, Amarok si toate camionetele cu care am mers iarna si aveau gume standard din fabrica allseason. Si care la o frana zdravana intr-un moment prost se comportau cam naspa....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 23 decembrie 2012 - 12:54