din ce vad eu aici
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_X5
vorbim de un model produs in 2006 vs model 2010
mi se pare absolut normal ca modelul mai nou VW in cazul de fata sa fie apropiat de X5 (versiune 2006) da stiu ca X5 a avut un facelift acum in 2010 dar nu cred ca din punct de vedere tehnic au schimbat multe.Probabil ca peste 1-2 ani viitorul X5 va avea din nou o diferenta considerabila,sau poate nu
Exact Alex, ai dreptate, dar exista oameni care au nevoie sa-si cumpere acum un SUV, nu mai pot sa astepte inca 2 ani iar atunci cine stie ce o mai fi. Deocamdata noul Touareg (ca tot e topicul lui aici) e pe val. Daca motorul vechi R5 se descurca onorabil dar mai avea si minusuri, precum cel al zgomotului si altele, inlocuitorul sau TDV6 chiar devine tentant si poate ce-i mai important, suficient pentru clientul majoritar al Touareg-ului. Scazand si cele 200kg in minus fata de cel anterior, rezulta un Touareg varianta de baza destul de dinamic. Personal am senzatia ca aceasta masina aspira din ce in ce mai tare la statutul Golf-ului de la clasa compacta. Cum a spus si cineva mai sus, un lucru remarcabil e ca a scapat de designul manelist al modelului anterior.
O singura intrebare ramane si asta cam pentru toate SUV-urile germane: Fiabilitatea se va ridica la nivelul performantelor masinii ?