Audi Quattro versus restul 4x4- videoclips
Scris 25 martie 2009 - 08:17
ce am scris eu acolo erau impresii
chiar asa slabutz stam la mansarda?
Scris 25 martie 2009 - 08:32
pai eu stiu frate cum stati voi la mansarda? intreaba un doctor; eu sunt mai mult pe vanzari ...chiar asa slabutz stam la mansarda?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 25 martie 2009 - 08:33
Aici, doar eu , tu(Iulian) si Cata...
Aceasta postare a fost editata de mol: 25 martie 2009 - 08:34
Scris 25 martie 2009 - 08:41
dupa gardul ala era vorba sa ridice catedrala dar de la impact trebuie sa faca iar masuratori ca cica s-au schimbat coordonatele.
Scris 25 martie 2009 - 09:02
La Pasat trebuie intai sa-i schimbe oglinda , sa aiba repere, altfel isi alege trasa spre catedrala...
Scris 25 martie 2009 - 09:05
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 martie 2009 - 09:14
Scris 25 martie 2009 - 09:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 martie 2009 - 10:11
Nu toti pot fi piloti...
Aici, doar eu , tu(Iulian) si Cata...
ma simt "jicnit"...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 martie 2009 - 10:33
eu zic sa incerci passatul CC exact in curba aia cu aceeasi viteza.
dupa gardul ala era vorba sa ridice catedrala dar de la impact trebuie sa faca iar masuratori ca cica s-au schimbat coordonatele.
pai nu prinde ma atata, ti-am mai zis ...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 25 martie 2009 - 11:16
Scris 25 martie 2009 - 11:27
despre fotografie
Scris 26 martie 2009 - 08:34
ma simt "jicnit"...
Scuze !
Ies io, si te bag pe tine...
Scris 26 martie 2009 - 10:41
Scris 26 martie 2009 - 12:02
da-o-ncoace...pai nu prinde ma atata, ti-am mai zis ...
@mol... the damage has allready been done...
Scris 26 martie 2009 - 12:11
E de bine, m-ai bagat la loc, in locul tau?
Scris 26 martie 2009 - 01:28
Scris 26 martie 2009 - 11:52
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 12:47
Iar despre faptul ca diferentialul de la S4 va fi pe toate modelele viitoare Audi cu quattro este total fals. Eu am stat de vorba cu ingineri de la Audi si chiar cu cel care a condus echipa ce l-a dezvoltat. Ti-am atasat si o poza cu el in caz ca nu l-ai vazut pana acuma. Ca fapt divers baza lor a fost la Sibiu daca intereseaza pe cineva. 9 ingineri si vreo 2 luni pana l-au setat cum trebuie.
dragul meu,
saptamana asta s-a anuntat ca pt a4 3.0tdi quattro si 3.2fsi quattro este disponibila pt a fi comandata tractiunea integrala cu diferentialul activ spate. mai precis prima zi pt a fi plasata o astfel de comanda este 10 aprilie dar masina nu va putea intra in fabricatie mai devreme de saptamana 22 adica incepand cu 25 mai. aceste facilitati sunt asigurate initial tarilor cu "apa calda" si probabil in cateva luni vor fi posibile si in romania.
so, pana la urma inginerul cu care ai stat tu de vorba fie era un prost care se ocupa cu ascutitul creioanelor sau cu alimentatul imprimantei cu hartie, fie omul nu dorea sa-si piarda jobul dezvaluind un secret al companiei unui om de rand, adica tie.
sunt curios cum vor face fata celebrele 330i si 330d la un asemenea upgrade. despre mercedes nici vorba sa mai mentionez ca astia sunt la baie din punct de vedere al sportivitatii pt modelele de volum.
se pare ca am avut dreptate: tot ce va purta emblema quattro va fi cu diferential activ spate insa asta se va modifica in timp. ce am observat in ultima perioada este ca motorizarilor ce nu au beneficiat de cutie automata pana acum , li se adauga s-tronic adica o cutie cu dublu ambreiaj. toate cutiile automate de pe q5 sunt astfel, deja s-a inceput convertirea si pe A4 si fiecare model nou lansat va primi ca si optional cutie cu dublu ambreiaj. motorizarile/masinile(A8 +unele motorizari de la A6 si toate de la q7) care vin in standard cu automata vor avea toate cutie cu dublu ambreiaj.
o alta noutate este introducerea tot incepand cu data de 10 aprilie a sistemului start stop/automat ce permite reducerea consumului de combustibil in trafic. deocamdata asta se va intampla doar pe 2.0tdi si pe 2.0tfsi.
Aceasta postare a fost editata de mariuscr: 08 aprilie 2009 - 12:57
Scris 08 aprilie 2009 - 09:26
dragul meu,
...........
:loveyou:
Scris 08 aprilie 2009 - 10:21
pai o sa arunce pe cazanele alea de 330 i si 330d niste suspensii mai jmechere si o saracie de diferential din asta.dragul meu,
saptamana asta s-a anuntat ca pt a4 3.0tdi quattro si 3.2fsi quattro este disponibila pt a fi comandata tractiunea integrala cu diferentialul activ spate. mai precis prima zi pt a fi plasata o astfel de comanda este 10 aprilie dar masina nu va putea intra in fabricatie mai devreme de saptamana 22 adica incepand cu 25 mai. aceste facilitati sunt asigurate initial tarilor cu "apa calda" si probabil in cateva luni vor fi posibile si in romania.
so, pana la urma inginerul cu care ai stat tu de vorba fie era un prost care se ocupa cu ascutitul creioanelor sau cu alimentatul imprimantei cu hartie, fie omul nu dorea sa-si piarda jobul dezvaluind un secret al companiei unui om de rand, adica tie.
sunt curios cum vor face fata celebrele 330i si 330d la un asemenea upgrade. despre mercedes nici vorba sa mai mentionez ca astia sunt la baie din punct de vedere al sportivitatii pt modelele de volum.
se pare ca am avut dreptate: tot ce va purta emblema quattro va fi cu diferential activ spate insa asta se va modifica in timp. ce am observat in ultima perioada este ca motorizarilor ce nu au beneficiat de cutie automata pana acum , li se adauga s-tronic adica o cutie cu dublu ambreiaj. toate cutiile automate de pe q5 sunt astfel, deja s-a inceput convertirea si pe A4 si fiecare model nou lansat va primi ca si optional cutie cu dublu ambreiaj. motorizarile/masinile(A8 +unele motorizari de la A6 si toate de la q7) care vin in standard cu automata vor avea toate cutie cu dublu ambreiaj.
o alta noutate este introducerea tot incepand cu data de 10 aprilie a sistemului start stop/automat ce permite reducerea consumului de combustibil in trafic. deocamdata asta se va intampla doar pe 2.0tdi si pe 2.0tfsi.
PS:celebre e 335 d si 335i alea da cazane!
PPS banuiesc ca te referi la vresiunile xdrive
Scris 08 aprilie 2009 - 01:09
mariuscr, ar fi frumos sa-ti ceri scuze si sa mai citesti de 50 de ori la ce ai dat qoute si de 50 de ori ce ai raspuns tu.
"in timp" multe se vor intampla.
despre fotografie
Scris 08 aprilie 2009 - 02:41
uite aici un interviu din octombrie 2008 in care un flacau ce nu ascute creioane la audi ci se ocupa cu altceva, spune ca acest diferntila sport va fi disponibil la toate modelele de quattro:
http://www.youtube.c...h?v=zHoVVFZfsfE
incepand cu minutul 5.45
@alex pro
indiferent. fie cu rwd fie cu xdrive.
Aceasta postare a fost editata de mariuscr: 08 aprilie 2009 - 02:44
Scris 08 aprilie 2009 - 03:01
Scris 08 aprilie 2009 - 03:05
ma bucur ca au adus vorba de puntea spate directoare si ca acest sistem cumva o similar cu asta, pt ca tocmai ce doream sa o mentionez. asa ca audi nu a revolutionat nimic, doar incearca sa tina pasul
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi