Autostrazile din Romania
Scris 03 martie 2008 - 10:10
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 martie 2008 - 10:36
PS - salutari de la Mamaia
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 30 martie 2008 - 10:58
astazi am mers prima data pe "Autostrada Soarelui" (de la Bucuresti la ... capatul opus) ... ca prima impresie pot spune ca e ok ...
Nu prea e OK adriane, imi e teama ca e facuta in stil romanesc si asta si in curand se duce naibii. Diferentele de nivel la trecerile peste poduri au crescut foarte tare in ultimul timp...nepermis de mult, daca vi prea tare risti sa iti sara amortizoarele prin capota. Plus ca provoaca si multe accidente...daca te uiti dupa fiecare diferenta din asta mare de nivel sunt urme de franare/derapaj si parapetul intepat. Sunt multi care merg cu viteza prea mare pentru experienta lor, se sperie si pierd controlul...
Aceasta postare a fost editata de papa_mulo: 30 martie 2008 - 11:01
Scris 31 martie 2008 - 01:05
am mers vineri pe primii 60km ai autostrazii (in ambele sensuri) si denivelarile chiar la viteze foarte mari erau acceptabile
acu daca esti la 180 in super nova s-ar putea sa nu mai para acceptabile..
Scris 31 martie 2008 - 04:55
Eu am fost tot Vineri pe toata autostrada (ceea ce s-a construit pana acum), dus si intors si desi suspensia masinii nu e chiar moale, la viteza de 150 km/h se simteau destul de bine, vreo 2 fiind chiar "delicate".
Am intalnit si 2 zone in care soseaua s-a lasat formand o groapa/adancitura (fara a exista rupturi de asfalt), ceva mai mare decat lungimea unei masini; or face parte din "device-urile" impotriva adormiri la volan ?
Scris 31 martie 2008 - 05:02
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 martie 2008 - 06:06
Scris 31 martie 2008 - 09:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 01:39
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 01:41
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 04 aprilie 2008 - 01:49
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 02:08
Scris 04 aprilie 2008 - 02:11
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 02:14
Daca prinzi un contract pentru o bucatica de strada te-ai scos.
O refaci cat mai des posibil ...
Scris 06 aprilie 2008 - 06:02
despre fotografie
Scris 06 aprilie 2008 - 06:46
Nu tin cont de nimic.. e de ajuns un nesimtit si se poate provoca accidente in lant.
Am inceput sa am dubii ca la noi se va mai putea circula normal si sigur vre-odata.
Poate doar in noaptea de revelion.
Scris 06 aprilie 2008 - 07:17
Desigur ca si lipsa de experienta si proasta conduita in trafic a unora din soferi se simte din plin.
Scris 06 aprilie 2008 - 08:03
de ex vineri seara m-am intors in bucuresti pe un drum din asta stupid romanesc in care in loc sa faca 2 benzi pe sens, au facut 1+1/2, adica ai ceva loc pe jumatatea aia de banda, dar unii nu merg pe prima banda plina, ce sa mai vorbim de chistocul ala, dar multi incearca. in fine, sunt situatii in care nu-i pot cere unui camion sa meaga pe buza soselei (de fapt nu cer nimanui asta, insa asta avem cu asta defilam) si elibereaza mult prima banda. sa-l depasesti trebuie sa treci un pic pe contrasens, ei bine, sunt niste linii drepte unde prinzi ceva viteza si de multe ori nu poti trece cu roata aia pe contrasens pt ca exista multi care pur si simplu merg lipit de axul drumului (adica daca ai merge si tu la fel, sansele sa se loveasca macar oglinzile sunt mari) si nu schiteaza absolut nimic daca te duci spre ei. practic nu te vad, nu-si dau seama ce se intampla. loc unde sa se duca au, chiar si regulamentar sa spunem (desigur asta cu eu merg regulamentar si nu ma dau din fata unuia care vine cu viteza spre mine - eventual dau flash-uri cat pot, dar nu ma dau pe dreapta - e cretinism totusi, ca nu te joci cu viata ta, eu am multe trageri pe dreapta afara de pe sosea, tocmai ca ala din fata nu avea nici un stres). cam la fel se intampla majoritatea accidentelor, oamenii ignora bunul simt la volan. inteleg ca e lipsa de experienta la un incepator, dar in rest...
si ceva interesant, de ex in vrancea, lumea face frumos loc, oricum eu rar claxonez sau dau flash-uri, pt ca am sesizat ca unii se sperie foarte tare si cine stie ce fac, de obicei pun frana brusc si inexplicabil sau trag brusc de volan in dreapta fara sa se uite daca e ceva acolo. cum am ajuns spre bucuresti, nu se mia da nici dracu, schimbari de directie fara semnalizare, flash-uri (de parca daca as avea unde sa ma duc, nu m-as duce, e bara la bara nene, ce daca ai bmw).
despre fotografie
Scris 07 aprilie 2008 - 09:13
Apropo de autostrada soarelui, mie mi s-a parut destul de praf. Primii km sunt denivelati rau de tot, in masina se auzea de parca aveam bormasina (am si cauciucuri cam zgomotoase), iar dupa asta deja erau niste gauri destul de mari in asfalt. Nu se simteau ele foarte tare la 140, dar erau acolo. In rest, un mic incident cu un caine, frana blana de la 140 la 60-80 si evitat. Ca la noi... presimt ca, din pacate, or sa fie multe evenimente pe amarata aia de autostrada la vara.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.
Scris 07 aprilie 2008 - 10:06
despre fotografie
Scris 30 mai 2008 - 10:43
Bunnnn
Dar din cauza proastei planificari a lucrarilor si din cauza ca nu exista planificare si viziune.. acum faci mai mult daca vrei sa ocolesti pitestiul decat daca treci prin oras.
Se fac coloane si de 5 km la iesirea de pe autostrada in zona numita "Bascov" din cauza unor lucrari la pasajul subteran.
Nu puteau sa lucreze simultan cu centura?
Acum o iau prin oras, cu toate ca urasc asta, doar ca sa nu raman blocat la iesire.
Scris 30 mai 2008 - 10:51
- cand plec din Buc. si trec de Pitesti aleg ruta prin Pitesti - tocmai datorita dopului care se formeaza la iesirea de pe autostrada;
- cand ma indrept spre Buc. si trebui sa trec de Pitesti, dupa ce stau la acelasi dop (numai ca-i in sens invers) aleg autostrada, nefiind justificat de fel sa o mai iau prin Pitesti.
Scris 30 mai 2008 - 11:58
daca ai dispune de 145 de caluti ..ar fi tentanta varianta Ploiesti centura .In zona aceea eu procedez astfel (pana la remedierea problemei din zona Bascov):
- cand plec din Buc. si trec de Pitesti aleg ruta prin Pitesti - tocmai datorita dopului care se formeaza la iesirea de pe autostrada;
- cand ma indrept spre Buc. si trebui sa trec de Pitesti, dupa ce stau la acelasi dop (numai ca-i in sens invers) aleg autostrada, nefiind justificat de fel sa o mai iau prin Pitesti.
Scris 30 mai 2008 - 10:20
Scris 31 mai 2008 - 01:13
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 31 mai 2008 - 01:17
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi