Autostrazile din Romania
Scris 31 mai 2008 - 02:44
pana acum a mers de fiecare data
Scris 31 mai 2008 - 03:41
ideea e sa te uiti in fata si sa vezi cam ce trafic e, nu sa mergi ca bercul in spatele unuia desi e foarte aglomerat sau nu vezi nimic. apoi daca lasi prea mult spatiu (adica nu j de m, suficient cat sa intre un bot de masina), e mai rau ca ti se baga altii in fata la niste moduri de ramai mut. pe afara exista o treaba misto, ai niste ghidaje pe jos, si lumea le respecta. am vazut ca lasi distanta intre masini in functie de marcajul ala. distanta e asa de mare, ca orice antitalent la volan opreste. in romania inca nu ar fi practica o astfel de distanta pt ca si asa avem prea putine drumuri pt cate masini sunt. ce urasc eu la pastrarea distantelor e intre masinile mari. de multe ori prind 2-3 tiruri, camioane si alti amarati care sta la 2m in fundul astora dar fara sa depaseasca si practic e imposibil sa treci de ei. in plus daca se intampla ceva, fiind mari, nu vezi nimic si acolo e mai periculos. rar stau in spatele unuia din asta, cam la 10m fata de el.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 mai 2008 - 08:20
AICI toti cretinii,de ambele sexe marg lipitzi de curul tau,cica sunt agresivi,de multe ori le trag cite o frina de sar prin santzuri,apoi pastreaza distantza.....sunt curios cine invatza lumea sa mearga asa.In RO,e din ce in ce mai rau,totzi frustratzii sau ratatzii cu cite o Octavia sau similaritatzi la moda,pe araturi,pe trotuare,bineintzeles cu proiectoarili de ceatza aprinse mereu...iar pe autostrada si superstrada nu mai se poate circula in linishte deoarece prima banda e plina de tiruri ce se depasesc intre ele incetinind traficul rau pe banda doi....tendintza este sa se faca peste tot a 3 a banda pe sens......de costuri sunt mari,in fiecare simbata dau vreo 8 euro doar pe autostrada sa ajung de la un job la altul..
Io's unu' dintre etichetati--(,,frustratzii,ratatzii) ,ca posesor de Octavia plus alte ''similaritatzi la moda''.
,,Bineintzeles cu proiectoarili de ceatza aprinse mereu...pe superstrada'' as vrea sa circul.
Ma chinui sa realizez de unde-mi este frustrarea,poate ma ajuti...O fi din cauza lipsei Mercedesului,nu prea cred, fiindca dupa asta lojica si astia ar fi frustrati de cei cu,sa zicem ,Bentley.
Cretin sunt,doar cu-n singur sex merg lipit de curul tau,agresiv ,dar nu le-o trag in santzuri,fiindca,dupa,ar pastra distanta.
Scris 31 mai 2008 - 08:22
Cei cu tirurile merg asa ca sa stea in "plasa" celui din fata.. astfel scazand consumul.
Dar spre deosebire de restul, .. comunica de obice prin statie.
Binenteles ca e deranjant la depasirea lor.. dar merg pe banda 1.
Problema si riscul cel mai mare este la masinile mici ce merd cu viteze de peste 150.. in coloana si la 1-2 metri una de alta.. am vazut asta atat de des incat nu ma mai mira atata de tare accidentele in lant
Scris 31 mai 2008 - 10:00
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 mai 2008 - 11:20
era la tv unul din accident....si explica "aveam 140, eram in spatele lui cumnata-miu la 10 metri..n-am vazut cand a franat si poc".....deci el pe fum complet merea cu 140 in fundul masinii din fata...si nu intelegea de ce nu a vazut nimic
Scris 01 iunie 2008 - 09:37
despre fotografie
Scris 01 iunie 2008 - 11:14
Cata,intre rude increderea e primordiala.
Scris 01 iunie 2008 - 11:27
stilu romanesc... indiferent de conditii, ideea e sa mergem "tare"
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 iunie 2008 - 02:26
nici chiar un Subaru nu e pregatit daca nu are disponibil un 7000rpm permanent
Scris 01 iunie 2008 - 04:19
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 iunie 2008 - 04:27
Un om de vanzari trebuie sa creada in ,,obiectu' muncii''.
Scris 01 iunie 2008 - 05:46
D-nul Arnold12 a simtit simtit pericolul mersului in coloana ..sau mai bine spus in plasa unui crdi de 130-145 cp
nici chiar un Subaru nu e pregatit daca nu are disponibil un 7000rpm permanent
eu n-am 7k, insa m-a inzestrat domnu' cu turbina
despre fotografie
Scris 01 iunie 2008 - 05:53
tot cu geometrie variabila ?eu n-am 7k, insa m-a inzestrat domnu' cu turbina
Scris 01 iunie 2008 - 06:19
Tu vezi doar ca dezavantaj variabila?
Scris 01 iunie 2008 - 06:27
despre fotografie
Scris 01 iunie 2008 - 09:38
Life must be taken one disaster at a time
Scris 06 iunie 2008 - 03:59
Scris 06 iunie 2008 - 06:51
asta nu-i face pe insert aia mai destepti...
Scris 06 iunie 2008 - 07:10
Strugurii-s necopti,inca...
Aceasta postare a fost editata de mol: 06 iunie 2008 - 07:11
Scris 06 iunie 2008 - 08:26
dar gata ca iar deviem
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 06 iunie 2008 - 08:26
Scris 06 iunie 2008 - 08:57
Nu, doar ca pilotii romani de autostrada s-au dovedit la fel de fraieri ca si ailalti, daca nu mai rau.asta nu-i face pe insert aia mai destepti...
Scris 06 iunie 2008 - 09:04
Scris 06 iunie 2008 - 09:32
da, in general rectrutandu-i pe cei mai buni din orice domeniu si naturalizandu-i sau, unde nu se putea, cu forta
dar gata ca iar deviem
...si-n capitala e plin de moldoveni,ardeleni...
Scris 06 iunie 2008 - 09:50
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi