Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#76 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 14 octombrie 2006 - 08:33

Ultima veste, DN1 va răm�ne �nchis mai mult dec�t se estimase iniţial, cică pentru a se monta tot acum podul nou (astea 10 zile programate iniţial au fost doar pentru demolare, cică http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif ). Oricum treaba nu e �n �ntregime curată, podul de care vorbim era monument istoric, trecut �n lista patrimoniului istoric al Municipiului Bucureşti - şi dpdv legal nu aveau voie să �l dea jos fără un sac de avize, cu prezervarea elementelor speciale de arhitectură şi cu alte aberaţii de acest gen. Pe c�t pariem că �n momentul �n care au intrat cu flexul, autogenul şi pick-hammer-ul nu au avut nici un astfel de aviz?! :D H�rtiile antedatate nu se pun :P
  • 0

#77 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 14 octombrie 2006 - 10:36

Nu s-a preconizat si cand termina cu blocajul asta de pe DN1 ?
  • 0

#78 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 16 octombrie 2006 - 08:49

s-a inchis si 1 decembrie 1918. de la un cap la altul ! pentru un an ! deci pentru minim 2 !
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#79 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 16 octombrie 2006 - 11:38

Am fost de dimineata plecat cu treaba pana prin zona Budapesta. Am regretat faptul ca elicopterele sunt atat de departe de posibilitatile mele.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#80 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 16 octombrie 2006 - 11:45

Ma speriasem ca acum cateva zile ascultam la radio si ziceau de 1 dec 1918 ca va fi inchis ptr un an ... pentru a rezolva si cu liniile de tramvai. Si nu eram sigur daca emitea postul local sau cel national. Se pare ca era vorba totusi (tot) de Bucuresti :D

Alex230ro, unde te grabeai asa tare de schimbai si a II'a? :D "atentie mare la iesirea din Bucuresti coada mareeeeeee pana la linia de centura am mers cu 1-s si a 2-a" ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#81 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2006 - 03:51

Nu s-a preconizat si cand termina cu blocajul asta de pe DN1 ?

Uite ce am găsit: http://www1.pmb.ro/p..._2006-10-16.htm

Concluzia e că va mai dura p�nă s�mbătă (21 octombrie), şi după aia gata, p�nă la primăvară nu se mai �nt�mplă nimic acolo �n zonă http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif
  • 0

#82 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 02 noiembrie 2006 - 08:29

Azi a fost de oaie, probabil "antrenamentul" pentru ce va veni odata cu zapada http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/devil.gif Acum la 6 toata zona Garii de Nord era blocata, nu se mai avansa in nici o directie, blocajul propagandu-se pe stradute pana la Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bd. Dacia si probabil si mai departe. Eu am "cotizat" numai 60 de minute din viata cat am incercat sa ocolesc pe niste stradute, si apoi bara la bara pe breteaua de langa pasajul Victoria si pe Calea Victoriei ;)
  • 0

#83 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 02 noiembrie 2006 - 10:06

intr-adevar azi a fost infernal. Parca atunci cind ploua tot romanul (bucuresteanul) iese cu masina (chiar si cel care altfel merge pe jos).

Am plecat la 19.45 de la Charles de Gaulle si era blocat efectiv in toate directiile (Spre P-ta Dorobanti, Spre Primaverii, spre Ambasada Chinei, spre Guvern, Spre arcul de triumf, tot).

Am ajuns pe stradute pina la P-ta Victoriei, de acolo la fel, blocaj in toate directiile.

Am taiat-o pe la Mc Donald's-ul de la Berzei si pe urma oblic pina la gara - acolo blocaj total. am facut 30 de min pina la Casa Radio (aia dezafectata). De acolo pe stradute am mers ok.

Fac foarte rau si cei care se baga in fata, depasesc pe contrasens etc. Recunosc ca si eu mai fac uneori, cind ma grabesc tare, insa numai cind vad unde pot sa ma bag si niciodata nu blochez traficul. Dar sunt unii care se baga pur-si-simplu cu tupeu si blocheaza tot traficul.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#84 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:
Inregistrat: 29-septembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2
  • Motorizare:1.6 TDCi 110CP

Scris 02 noiembrie 2006 - 11:23

Vazand ca nu pot intra de pe Aviatorilor in P-ta Victoriei m-am intors in Pipera si am luat-o pe centura. Noapte, ploaie, TIR-uri, 45 min pana acasa (~la Budimex).
  • 0
A conduce sigur, nu inseamna a conduce incet !

#85 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 03 noiembrie 2006 - 12:45

s-a circulat groaznic in seara asta
cum apare ploaia parca intra toti in snail mode.
nu mai zic de DOBITOCI care nu aprind farurile noaptea pe ploaie. era sa lovesc unul schimband benzile (eu m-am uitat in oglinda, cum dracu sa il vad daca nu are becuri). dupa aia tot el era nervos

a fost si un accident destul de urat pt Bvd Timisoara, o supernova a lovit un pieton..era plin de salvari etc:(
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#86 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2006 - 10:12

Da' de ninsoarea de azi ce ziceti? Eu nu am apucat inca sa pun pneurile de iarna, ziceam ca nu mai ajung cu bara din fatza si cu grila de la radiator intacta http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/tomato.gif Am vazut si un accident pe viu, pe banda de langa mine la o intersectie s-a pus o frana brusca, franare de urgenta in lant - masina de langa mine si-a pierdut bara din spate ca urmare a contactului violent cu bullbar-ul unui "gipan" http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 03 noiembrie 2006 - 10:13

• 0

#87 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 03 noiembrie 2006 - 10:30

Mie deja imi e groaza sa pun frana cand vad ca ala din spate nu se mai opreste...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#88 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 03 noiembrie 2006 - 11:21

Acum ar trebui sa iasa pe strada Politia sa le ia talonul la cei care merg cu slick-uri. Am vazut niste "pocnitori" de Dacii de-ti vine sa te iei cu mainile de cap. Cred ca nu si-au mai schimbat gumele din anii '80 cand si-au luat masina. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/rockets.gif
Asa ca, degeaba ne chinuim noi sa punem super gume de iarna daca ai in spate unul din asta. Nu se gasesc, oare, niste grilaje metalice de protectie pt. spoilerul spate? :P

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 03 noiembrie 2006 - 11:22

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#89 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 04 noiembrie 2006 - 12:13

eheeee, ieri a fost fun!
nu stiu daca va dati seama dar deja comportamentul bucurestenilor se schimba. Sunt
momente cand trebuie ajuns undeva dar dupa ce se uita omul la ceas spune " e
imposibil de ajuns' si ramane unde este pana se descongestioneaza...

deja cred ca este destul de evident ca exista un orar al blocajelor. Cred ca primul
este la prima ora intre 07:00 si 09:00, dupa care traficul devine mai lejer, si al
doilea incepe pe la 17:30 si se termina pe la 20:00, Am dreptate?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#90 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2006 - 08:40

Da şi nu. Eu de exemplu sunt obligat să ajung la servici p�nă �n ora 10 şi să plec după 17:30 (teoretic http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif ). De aceea eu aş �mpărţi traficul din Bucureşti �n 3 categorii mari:

- traficul de navetă acasă-servici-acasă, cu v�rfuri dimineaţa şi seara

- traficul de business (oameni care se plimbă pe la bănci, avocaţi, contabili, clienţi, parteneri, duc m�ncare la firme, cară mobilă, marfă, pun termopane etc), predominant �n miezul zilei;

- traficul de tranzit (părinţi care vin de la Cucuieta �n Bucureşti la copii, oameni care au rătăcit centura şi au luat-o prin oraş), fără reguli de oră / zi / intensitate.

Ar fi ceva dacă şi la primărie s-ar g�ndi aşa şi s-ar dezvolta soluţii pentru toate cele 3 categorii implicate aici: drumuri lărgite, pasaje şi faze verzi pentru categoria (1), locuri de parcare aproape de punctele de interes pentru categoria (2) şi indicatoare cu adevărat utile pentru categoria (3)!

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 04 noiembrie 2006 - 08:43

• 0

#91 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 05 noiembrie 2006 - 01:46

da man, tu vorbesti de trafic, eu vb de blocaje.
In timpul zilei, chiar si aglomerat, traficul se misca. Mai greu, mai constipat, merge. Poti ajunge din punctul A in punctul B mergand poate pe trasee mai iscusite, dar poti ajunge.
Sunt insa cateva ore in fiecare zi in care orice ai face esti blocat, eu la orele astea ma refeream. Orele la care in orice parte te uiti este o mare masa de masini blocate, masa care nu se misca aproape deloc...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#92 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 07:46

La c�t de obsedat sunt cu GPS-ul au trebuit să treacă 6 luni la actualul loc de muncă p�nă să colectez nişte date statistice legate de drumul servici -> acasă :)

OK, iată ce am:

Distanţă totală parcursă: 11.30 km
Timp total: 48min 17sec din care 29min 58sec am mers, iar 18min 19sec am stat (aprox 40% din timp pierdut deci prin coloane, la roşu sau pe "cedează")
Viteză medie: 14.0km/h, iar viteza medie pe c�t am mers (deci excluz�nd timpul stat la semafor) a fost de 22.6km/h

E bine, e rău?

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 09 ianuarie 2007 - 07:47

• 0

#93 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 08:58

nu stiu daca e bine sau rau, dar stiu ca vreau sa stiu si eu cum ai facut calculelele astea :) si eu sint pasionat de asstfel de statistici.

si inca ceva: aveti grija cum mergeti in bucuresti... eu am derapat continuu azi. pe jos e un fel de noroi cu apa cu rahat, si pe piciaore aluneci ca draq, daramite cu masina. la orice plecare de pe loc, spatele se ducea unde-i placea lui :D
  • 0

#94 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:02

Sunt date colectate automat de GPS pe traseul specificat, servici -> acasă. Eu doar am resetat aparatul �nainte să plec la drum �n seara asta http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif
  • 0

#95 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:05

pe un GPS adica, nu pe i-go, nu ?
  • 0

#96 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:07

si inca ceva: aveti grija cum mergeti in bucuresti... eu am derapat continuu azi. pe jos e un fel de noroi cu apa cu rahat, si pe piciaore aluneci ca draq, daramite cu masina. la orice plecare de pe loc, spatele se ducea unde-i placea lui :)

Asta se numeste MIZGA :P
  • 0

#97 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:09

mizga, dar la 9-10 grade ?

eu cred ca se numeste ecologie, curatenie, UE ! cum e posibil sa fie noroiul asta infect pe TOATE STRAZILE ? nu mai zic ce se intimpla cind intri pe piatra cubica... cred ca la noapte iar o sa fie program prelungit la politie.
  • 0

#98 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:14

Io ma gindeam chiar sa ies la noapte daca tot nu e zapada....
  • 0

#99 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:28

partea interesanta e ca nu prea poti sa "faci" nimic... e ca pe gheatza. cauciucurile n-au in ce sa muste. brrr.... creepy !

maxy, niste jaloane la lumina lunii ? :)
  • 0

#100 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 09 ianuarie 2007 - 09:55

unde unde?
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi