Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#101 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 15 februarie 2007 - 11:27

Diseara am bilete la meci si trebuie sa stau la servici pana la ora 18.30 - 19.00. Din Pipera (Dimitrie Pompei) pana in Ghencea pe unde ajung mai repede la ora aia?

Varianta 1: Pipera - Pod Baneasa - Pod Herastrau - Taverna Sarbului (ocolesc Casa Presei) - Bd. Expozitiei - Pta Domenii - Turda - Pod Grant ---> mers ca melcul pana la stadion. Pe aici aproximez cam 60-80 minute pana la stadion.
Varianta 2: Comuna Pipera - Otopeni - Centura - Domnesti - Bd. Ghencea. Pe aici estimez cam 15 minute pana in Otopeni si apoi cam 20-25 pe centura pana in Domnesti la ora aia, deci in total ~40 minute.

Ce ma sfatuiti? E centura libera la ora aia?
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#102 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 15 februarie 2007 - 12:21

Centura nu e libera decat la ore absolut imposibile si in niciun caz la ora aia :( Dar ai sanse reale sa faci ceva mai putin pe centura decat prin oras - insa nu pe la Domnesti ci prin Militari, pe autostrada, si apoi pe Preciziei / Valea Cascadelor / Timisoara / Valea Oltului / Ghencea.

A, daca prinzi bariera la Otopeni te-ai scos, pierzi si meci si tot! :cunaooooo:

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 15 februarie 2007 - 12:23

• 0

#103 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:

Scris 15 februarie 2007 - 04:48

Pai nu prind nici o bariera la Otopeni, caci intru pe sub pod (intersectie care altadata de cosmar acum a fost regandita si e OK). Inc amai oscilez, din cate stiam eu centura se elibereaza dupa ora 18.00...
  • 0

#104 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:

Scris 19 februarie 2007 - 05:40

Am folosit varianta 3 si adica: Dimitrie Pompei (mers pe contrasens) - Pod Baneasa - Fantana Miorita - Taverna Sarbului - Str. Jiului - Bd. Bucurestii Noi - Sos. Chitilei - Centura pana in Domnesti - Bd. Ghencea.

Am plecat la ora 18.43 din parcarea firmei si la 19.32 parcam masina in parcarea stadionului Ghencea. Am avut noroc ca la Domnesti nu am stat mai mult de 4-5 minute la coada, fara sa merg pe contrasens. Drumul a fost liber, iar centura era destul de libera, se puteau face depasiri in conditii de siguranta medie-mare. De acum ala va fi traseul :-)

P.S. Pacat de rezultatul meciului :)
  • 0

#105 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 27 februarie 2007 - 10:19

s-a anulat greva la metrou. dar se pare ca nu toata lumea a aflat. astazi am facut un nou record, o ora si jumatate de la gara obor pina la televiziune. pur si simplu toate strazile si stradutele erau pline complet cu masini. si tir-uri, ca in final am mers dupa unul d-asta. se dadea omul pe stradute printre masini fara nici o jena, iar cind in final a iesit la 4 benzi pe pipera, mergea FIX pe mijloc.

de aseara parca incepuse dementza, am vazut mai multe gipuri cu numere cu W si cu literele cracanate mergind pe contrasens decit in ultimele 3 luni.

oh well... la prinz trebuie sa ma intorc in cartier, iar diseara nici nu vreau sa ma gindesc.
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#106 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 27 februarie 2007 - 02:27

Azi a fost (si este) intr-adevar rau. Pasajul Lujerului era "colmatat" precum un canal plin cu namol, de nu mai intra nici ac in el, dar nici nu iesea nimic pe cealalta parte. La un moment dat o ambulanta a vrut sa treaca - a durat vreo 10 minute sa ajunga pana la capatul celalalt al pasajului, cat s-au "lipit" masinile de marginea din dreapta. Iar militienii din intersectie de la Uverturii stateau si se uitau dupa vrabii. Poate maine o fi mai bine, totusi!
  • 0

#107 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 27 februarie 2007 - 04:02

Strada Polona va inchisa traficului rutier timp de o luna

Strada Polona din Bucuresti va fi inchisa traficului rutier timp de o luna, incepand de duminica, din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului. Potrivit Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Capitalei, primul tronson din strada Polona va fi inchis traficului rutier in perioada 5 - 20 martie, in ambele sensuri, pe portiunea cuprinsa intre strazile Justinian si Mihai Eminescu.

Al doilea tronson, cuprins intre strada Ion Bogdan si Soseaua Stefan cel Mare, va fi inchis traficului in perioada 20 martie - 5 aprilie.
  • 0
Imagine amplasata

#108 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 27 februarie 2007 - 04:05

oh, crap ! a fost asfaltata asta vara parca !
sint din ce in ce mai convins ca lucrarile din ultima vreme sint facute special pentru a bloca traficul. orice solutie este bagata in reparatii, pusa pe interzis etc etc.

ciudat, azi la prinz nu era nimeni prin oras, am circulat lejer... mi-a scazut si consumul.
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#109 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 27 februarie 2007 - 04:34

Cum nu scrie daca topicul e dedicat exclusiv posesorilor de auto, va spun cu mana pe inima ca in Bucuresti se circula super cu metroul :P Ajung linistit, calm, si mult mai repede ca inainte! Nu mai zic ce economie imensa fac acum lunar :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#110 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 27 februarie 2007 - 05:38

si eu fac zilnic dristor-gorjului cu metrou....cam 50 min.Iar cu masina asta e drum de o ora si 10 min
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#111 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 05:48

Ietete, suntem aproape vecini? :P Ca io vin dinspre Titan :D Poate te fac o liniutza cu metroul, te tine? :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#112 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 27 februarie 2007 - 07:31

Metroul e o alternativa super buna si ieftina insa pentru mine de exemplu, din cauza faptului ca nu am o statie aproape mi-ar lua cu jumatate de ora mai mult sa ma duc la munca cu acest mijloc de transport. Reteaua este in momentul de fata prea mica pt Bucuresti. La facultate mergeam des cu metroul ca il luam de la unirii si coboram imediat la universitate unde era Facultatea mea. Insa la munca f. f. greu ajung cu metroul. Speram ca odata cu modernizarea si extinderea retelei metroul sa devina o alternativa viabila la traficul asta citadin
In alta ordine de idei asfaltul nou din Piata Victoriei si de pe Magheru este o porcarie. am spus-o dar o repet. Cum se uda un pic si se depuna mazga pe el aluneci cu anvelope de iarna vara sau slickuri. Este o mare tampenie si se vede ca este foarte alunecos si poros. Nu stiu ce naiba au facut si de ce dar imi tot intra ABS la orice frana. Oribil.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#113 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 08:09

Ietete, suntem aproape vecini? :mellow: Ca io vin dinspre Titan :D Poate te fac o liniutza cu metroul, te tine? :D

Daca prind un Siemens d'ala nou (sau ce marca o fi) pe mana te fac....bai ala care bei suc la terasa ,tu stii cate ore am petrecut eu in subteran la curse contra-timp acasa-facultate si acasa-serviciu?Aa? :cunaooooo: :cunaooooo: :cunaooooo:

Aceasta postare a fost editata de IulianE: 27 februarie 2007 - 08:11

• 0

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#114 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 27 februarie 2007 - 08:11

"Cand si cum se mai circula in Bucuresti ?!"

Groaznic,ploaie aglomeratie dobitoci toate dupa ora 5 in aceasta minunata capitala...unbelieveable de la unirii pana la universitate o juma de ora am facut.
  • 0

#115 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 08:44

Mda, o desteapta cu un Passat (o fi ceva in masinile astea, nu stiu...) sa faca ea dreapta pe verde intermitent, peste mine neaparat care eram pe trecere... Ma doare si acuma palma ca i-am tras una in stop sa ma tina minte... A ramas blocata in intersectie...
  • 0

Flickr - pozele mele

#116 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 09:06

foarte bine...eu le dau cu pumnu in geam...de cele mi multe ori s-a intamplat ca la volan sa fie femeie care a oprit sa se ia la cearta.nu vreti sa stiti ce era la gura mea.Barbatii in general nu opresc in caz ca le ard vreuna in geam...nu stiu de ce.
Partea proasta la mine e ca asta se intampla in general cand ma duc sau cand ma intorc de la sev si am geanta diplomat cu laptopu dupa mine care ma enerveaza si ma incomodeaza,in caz de bataie(care imediat sar) nu stiu ce sa fac cu ea...
  • 0

#117 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 09:15

Ii dai cu geanta in cap. Rezista laptop-ul, crede-ma :mellow:

Nu pot sa-i inteleg, frate, mai ales ca sunt (am fost?) sofer... Se pune galben, o vezi ca tot vine, se pune rosu, tot vine... Verde la pietoni, incep traversarea, si tot face dreapta prin mine... Mirajul acelui verde intermitent ii face sa uite ca mai e unii care e pietoni... Si atunci, le doresc ca macar 1 saptamana sa fie si ei pietoni... Poate asa...
  • 0

Flickr - pozele mele

#118 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 27 februarie 2007 - 09:54

Pe mine azi era sa ma faca praf una pe Caderea Bastiliei pentru ca in loc sa-mi dea prioritatea de dreapta ea vorbea la telefon tinandu-l (unde altundeva?) decat in mana dreapta, adica pe partea unde trebuia sa se asigure. Pun frana..piatra cubica ABS harrr harrr eu ma duc usor dreapta ea perpendicular pe mine opreste in ultimul moment. Eu dau geamu jos : "ce faci papusa ? latri la telefon in loc sa te uiti pe unde mergi?" ea " hi hi hi ...scuze" si-o bufneste rasul. Am plecat puternic bulversat spre locul de munca inchinandu-ma....Si dupa ora 5 m-am intalnit cu dobitocii lui Maxy :mellow:))
  • 0

#119 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 27 februarie 2007 - 10:04

io unu ii luam numaru. de telefon, normal.
sau nu era cazu ?
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#120 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 28 februarie 2007 - 12:51

O chestie de genul asta am patit Duminica,ninsoare,polei intr-o veselie un prost cu o Astra Coupe Bertone iese de pe o straduta laturalnica si il vedeam ca se tot apropie,imi zic in gand..."hai domle nu o fi atat de imbecil sa se bage"...si totusi da,a accelerat cum a putut ca ii derapau rotile intr-o veselie, eu m-am infipt in frane dar degeaba ca se ducea sanie ABS-ul har har(copyright Dee :mellow:),l-am ratat la mm.....i-am trimis salutari mamei sale.
  • 0

#121 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 28 februarie 2007 - 06:56

@ Oaspetele- era bunuta gagicutza nu zic nu :)) dar am prietena si in plus de asta la ce spumea avea si ce somnoros eram bine ca n-am injurat-o. De obicei ma abtin sa jignesc femeile la volan chiar daca imi fac vreo faza naspa dar de data ma mir ca nu i-am umplut frigideru.

Aceasta postare a fost editata de Dee: 28 februarie 2007 - 06:56

• 0

#122 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 28 februarie 2007 - 07:08

@ Oaspetele- era bunuta gagicutza nu zic nu :)) dar am prietena si in plus de asta la ce spumea avea si ce somnoros eram bine ca n-am injurat-o. De obicei ma abtin sa jignesc femeile la volan chiar daca imi fac vreo faza naspa dar de data ma mir ca nu i-am umplut frigideru.

de parca ai vreo boala si nu poti....ma intelegi tu.
  • 0

#123 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 28 februarie 2007 - 08:36

:))))) hahahhahahahaha....figura esti mah! :D
  • 0

#124 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 05 martie 2007 - 03:19

am reusit azi performanta de a face nu mai putin de 2ore 40 de min din Dr Taberei in Baneasa...
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#125 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 05 martie 2007 - 03:35

si se trage tot de la ploicica de dimineata
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi