La cine e telefonul acum? La presedinte sau la ziarista? Ce fel de furt e asta in care obiectul e tot la "victima"?
Acum sa fim seriosi .. Basescu nu a "insusit" telefonul pentru ca vroia sa-l foloseasca sau ca avea nevoie de el ci doar ca solutie sa o faca pe acea ziarista sa inceteze filmarea. Oricum pentru a se admite ideea unui furt trebuie intai sa existe reclamatie depusa la politie, precum si decizie judecatoreasca. Chiar si daca toate astea ar fi tot nu i se poate face nimic lui Basescu pentru ca are imunitate.
Ceea ce ne demonstreaza inca odata ca e doar o furtuna intr-un pahar cu apa alimentat de televiziunea lui Voiculescu.
Ca o nota: stau acasa toata ziua si ma uit alternativ pe Antena 3, Realitatea si N24 si in afara de Antena 3 care da o data pe ora (ati auzit bine o data pe ora) imagini cu "furtul" telefonului toate celelalte televiziuni se ocupa de probleme mai importante legate de miscarile partidelor politice dupa referendum.
vin vineri, iti iau masina, tu strigi sa ti-o dau inapoi..eu zic..ti-o aduc luni, ok?
apoi sambata la pranz ti-o trimit
e ok ce am facut eu?
de ce e o furtuna intr-un pahar cu apa? de ce absolut nimic din ce face el nu e gresit?
@viper: e o diferenta intre ma animalule si pasarica?
tu crezi ca un presedinte al unei tari ADEVARATE vorbeste asa? pe tine nu te deranjeaza? poate ca nu, pe mine da. daca in locul reporterei era o ruda de a ta? ti se parea normal sa se adreseze asa? de cenu a zis va rog lasati-ma in pace?
daca apar cu o inregistrare in care bush spune "negru imputit" crezi ca e o furtuna in pahar de apa?
dar imi place ca gasiti argumente. unii sunt securisti, comunisti, hoti, corupti, etc
el e unica alternativa.
@the grinch: da, si eu sunt de parere ca ne indreptam spre dictatura, spre putere concentrata in mana unui singur om (pardon animal biped). ne indreptam de asemnea spre partidul unic, presa comandata (tot ce e impotriva lui e rau, e clar).