Salt la continut

Fotografie
* * - - - 2 Voturi

Suspendarea presedintelui

• Please log in to reply
481 replies to this topic

Poll: Vot (37 membri au votat)

Va prezentati la vot?

1. Da (33 voturi [89.19%])

Procentaj din vot: 89.19%

2. Nu (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

3. Nu sunt sigur (2 voturi [5.41%])

Procentaj din vot: 5.41%

Cum veti vota?

1. Da, pentru suspendare (15 voturi [40.54%])

Procentaj din vot: 40.54%

2. Nu, impotriva suspendarii (22 voturi [59.46%])

Procentaj din vot: 59.46%

3. Indecis (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#151 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 21 aprilie 2007 - 07:44

Da Spin, dar nici Basescu nu a vrut ca Alianta DA sa guverneze in continuare.A vrut sa scoata PNL-ul din combinatie si sa guverneze PD+PLD+UDMR. Adica Basescu.
De aici a plecat toata nebunia asta.
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#152 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 aprilie 2007 - 09:30

http://www.romaniali...l-spre-sua.html LOL

A, si am o explicatie pentru nebunia de pe 19.04:

Imagine amplasata
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#153 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 21 aprilie 2007 - 01:01

@ Florin Marius
nu te contrazic. Oricum tam-tam-ul el l-a provocat, ca a avut intentii bune sau nu cine poate sti?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#154 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 21 aprilie 2007 - 03:07

Well .. cel putin acum o a vedem ce decide poporul. Insa eu unul sunt sceptic ca referendumul va fi validat date fiind conditiile de validare: participare 50%+1 din cei cu drept de vot (din cate stiu eu foarte putine alegeri au atins acest prag), 50%+1 din cei care au votat sa voteze pentru demiterea presedintelui.

Pe de alta parte ce parere aveti de propunerea PSD de schimbare a sefului CSAT respectiv al sefului DNA precum si modificarea legii referendumului?
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#155 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 21 aprilie 2007 - 08:02

"Parintele constitutiei" asa cum ii place sa fie numit, cel ce a calcat un copil pe trecerea de pietoni si a scapat...a venit cu o noua supozitie.
daca lumea nu vine la vot, ramane cum a decis parlamentul, adica presedintele demis.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#156 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 21 aprilie 2007 - 08:56

wow, subiectul a facut 8 pagini si aici, unde e amorteala de obicei. interesant. care va duceti la vot?, nu ma intereseaza cu cine.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#157 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 21 aprilie 2007 - 09:56

Ma ataca faptul ca tara a votat intr-un fel. Basescu presedinte, alianta DA la guvernare. Din cauza diferitilor factori poporul a ajuns sa fie condus de alte forte politice decat ce a hotarat el.

domnu sef
poporul a votat Basescu la presedentie
si alianta psd + pur la parlament. asta c a sa vorbim de realitate

vointa de guvernare a fost incalcata in prima zi cand presedintele l-a numit pe tariceanu prim ministru (desi D.A pierduse!), iar pt aprobarea guvernului au luat in barca PUR + UDMR (desi cu cateva zile inainte de vot era vehement impotriva maghiarilor...dar deh, omul curva, tot curva e)..iar acum numeste PUR solutie imorala. Corect..de ce nu a facut alegeri atunci?

are parlament potrivnic..asa e. dar asta a fost ales. trebuia sa faca ceva ATUNCI pe tema asta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#158 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 21 aprilie 2007 - 09:57

Eu unul, ca si pana acum, desi nu cu prea mare placere sau tragere de inima, voi (face tot posibilul sa) merg(e) la vot.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#159 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 21 aprilie 2007 - 10:02

Pentru a schimba ceva,e necesar sa-ti spui punctul de vedere,sa votezi dar,am votat doar in armata(dus in turma),in rest, nu prea. Asta-i normalitatea mea, adica anormala.

E pierdere de timp,ca si discutiile interminabile pe teme politice. Daca nu esti implicat in viata politica,intr-o traducere aproximativa, in fuga dupa os(sunt mult prea putini cei care o fac si/doar pentru binele majoritatii), nu-i vad sensul.

O prima schimbare trebuie inceputa cu noi si,abia dupa ,s-o cerem si altora...
  • 0

#160 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 21 aprilie 2007 - 10:17

vointa de guvernare a fost incalcata in prima zi cand presedintele l-a numit pe tariceanu prim ministru (desi D.A pierduse!), iar pt aprobarea guvernului au luat in barca PUR + UDMR (desi cu cateva zile inainte de vot era vehement impotriva maghiarilor...

base nu l-a numit ca a vrut el primministru pe molicanu, ci pt ca asa prevedea protoculul defunctei alinte...
ca guvernul facut de asta avea sau nu sa treaca in parlament, asta era alta poveste...
si a trecut, mai bine nu trecea si poate acum nu mai ajungeam la rahatul asta...
sincer, mie imi lasa un gust amar toata treaba asta...
adunatura de pungasi din parlament, caci ei au decalnsat chestia asta, impotriva unui presedinte care e oricum dar nu prezidentiabil...
anyway, eu prevad ca la referendum nu se va schimba nika, base va fi din nou presedinte si ce se schimba fata de situatia de pana acum?
base nu cred ca se va schimba, tot asa va fi, psd-ul pnl-ul si restul gastii vor pierde insa n-o sai doara prea tare, ca pana la parlamentare mai e timp, si uite asa e doar o diversiune de 2 lei...
mi-e lehamite, dar o sa ma duc la vot, sa-l votez pe neprezidentiabil...
ce rahat a inceput cand s-a retras stolo...
  • 0
...Move your mind...

#161 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 21 aprilie 2007 - 11:08

stolo s-a retras pt ca probabil era santajabil atunci
toata scena cu lacrimile e demna de romantica TV, s-a retras atunci pt ca era in offside.

edit..mi se pare interesant ca nimeni nu se scandaliza dupa alegeri ca guvernul nu reprezinta vointa polulatiei
da, guvernul nu a reprezentat vointa polulatiei..acum brusc a devenit problema?

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 21 aprilie 2007 - 11:09

• 0

#162 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 21 aprilie 2007 - 11:47

lumea nu se scandalizeaza la lipsa banilor din Sanatate sau la deciziile CSAT, insa sare de fund in sus cand stranuta Basescu sau cand vine vorba de taxa de prima inmatriculare...

Fie ca ne place sa o recunoastem sau nu, Basescu a jucat si ii va juca in continuare pe romani pe degete, iar ei vor face ascultatori tot ce va spune "scumpul lor presedinte"... De referendum nu mai poate fi vorba, e clar ca dupa 20 mai va reveni Basescu la Cotroceni, iar sirul de atacuri catre Guvern se va accentua...
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#163 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 22 aprilie 2007 - 08:43

mike, cu stolo sint convins ca asa e. are ceva bube, in mod cert.
faza e ca devine tot mai clar ca arhivele securitatii nu au fost transferate la CNSAS. deci fostii ochi albastri sint in continuare acoperiti.
cred ca am avea suprize de proportii daca accesul la dosare nu ar fi restrictionat.

guvernul propus de base a fost nevoit sa primeasca girul parlamentului, care reprezinta si mai explicit vointa polulatiei.
parca asa se afirma undeva mai sus.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#164 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 22 aprilie 2007 - 02:58

stai un pic
cum adica sa pastram proportiile. bea la restaurant si pleaca la volan sub ochii politiei. si apoi vine si da lectii de moralitate?

luati si cititi..poate mai aflati una-alta http://www.ziua.ro/d...04-06&id=218770
el a primit o foaie intreaga de acuze, care a fost depusa si la curtea constitutionala.
din moment ce nu s-a aparat la nici una sa intelegem ca nu avea argumente si/sau explicatii?

sau poate el credea ca nimeni nu are tupeul sa fie mai tare la un joc dur ca el?
"daca votati asa imi dau demisia. n-aveti tupeu"
"da?? uite...dati-o"
"err...nu"

mike ce spui tu imi aduce aminte de fazele alea de kko cand pe langa un politai de la circulatie trece unu cu un jeepan ce trece pe rosu si unu cu o dacie care trece cu o roata peste linia continua din cauza unei masini parcate aiurea. Cel amendat bineinteles e ca e cel cu dacia, ca ala cu jeep-ul face parte dintre "prieteni". Cu toate ca probabilitatea de accident si vinovatia e mai mare la ala ce a trecut de buna voie si nesilit de nimeni pe rosu, decat la ala ce a trecut ca nu avea ce face daca vroia sa mearga inainte.

domnu sef
poporul a votat Basescu la presedentie
si alianta psd + pur la parlament. asta c a sa vorbim de realitate

vointa de guvernare a fost incalcata in prima zi cand presedintele l-a numit pe tariceanu prim ministru (desi D.A pierduse!), iar pt aprobarea guvernului au luat in barca PUR + UDMR (desi cu cateva zile inainte de vot era vehement impotriva maghiarilor...dar deh, omul curva, tot curva e)..iar acum numeste PUR solutie imorala. Corect..de ce nu a facut alegeri atunci?

are parlament potrivnic..asa e. dar asta a fost ales. trebuia sa faca ceva ATUNCI pe tema asta

mike ti-am spus si pe celalalt forum. la momentul ala din punct de vedere legal alianta aia nu exista dpdv legal, caci nu era inregistrata la tribunal. si diferenta a fost de ~5% in plus pentru alianta aia. lucru ce nu conteaza din moment ce nu era legala. iar presedintele mi se pare ca poate numi pe oricine, nu e obligat sa numeasca pe cei ce au castigat..
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#165 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2007 - 03:18

pai stai ca iar nu e asa
5% nu conta la alianta aia, dar 2-3 % cat a avut basescu in turul 2 contra lui nastase conteaza?
poti sa interpretezi cum vrei tu, la alegerile parlamentare PSD a candidat impreuna cu PUR, si rezultatele au fost publicate asa. alianta D.A. a pierdut alegerile, lucru stiut si de ei, din moment ce tot vorbeau de alegeri anticipate. guvernul ar fi fost minoritar, n-ar fi trecut si in barca au fot cooptati PUR si UDMR.

edit: normal ca presedintele numeste pe cine vrea, dar asta nu inseamna ca s-a respectat vointa alegatorilor.

faza e ca devine tot mai clar ca arhivele securitatii nu au fost transferate la CNSAS. deci fostii ochi albastri sint in continuare acoperiti.
cred ca am avea suprize de proportii daca accesul la dosare nu ar fi restrictionat.

asta asa e. pericolul e sa nu dispara (sau sa fi disparut deja) din dosarele importante

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 22 aprilie 2007 - 03:21

• 0

#166 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2007 - 03:24

ce incerc eu sa spun e ca dpdv legal alianta nu exista deci nu avea cum sa castige. si ca diferenta era de 5% intre alianta psd+pur si alianta da. Si cum nu exista alianta aia respectiva cum imparti cate voturi reveneau psd-ului si cate pur-ului? asta ca sa zici ca psd-ul a castigat alegerile..
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#167 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2007 - 07:57

pai le imparti simplu, asa cum s-au impartit si numarul de locuri in parlament..ca doar nu au primit 50-50, PUR a primit conform unui protocol stabilit de ei INAINTE un anumit procentaj din locuri

edit: poti vedea de ex aici http://www.cdep.ro/p...r...=2004&idl=1 pentru camera deputatilor faptul ca si pe siteul oficial apareau ca alianta
protocolul cred ca e acesta http://arhiva.inform...rticle914.phtml

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 22 aprilie 2007 - 08:13

• 0

#168 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:

Scris 22 aprilie 2007 - 11:53

asta e o socotela de a lor,legea o intereseaza ce a votat polulatia. Deci.. irelevant. Sa trecem totusi mai departe, ca o dam in penibil, la fel ca bombonel cu pretinsa lui victorie..
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#169 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 23 aprilie 2007 - 06:30

O armă automată a zburat din maşina SPP

O armă automată Steyr AUG A 3, de calibru 9 mm, a căzut dintr-o maşină a SPP, joi seară, �n timpul vizitei lui Traian Băsescu �n Piaţa Universităţii. Acest lucru putea crea o adevărată tragedie. Arma a fost pusă pe bancheta din spate de către un fost jandarm transferat la SPP, fără a avea nicio experienţă �n misiuni de acest gen. Serviciul de Protecţie şi Pază susţine �nsă că arma se afla pe suportul de pe uşa maşinii. Cert este că, �n momentul �n care o astfel de armă "zboară" precum �n incidentul de joi, nu se poate exclude ipoteza descărcării automate. Motiv pentru care, acest gen de armament este ţinut �n suporturi speciale, �n maşinile de gardare.

Armele de asalt, precum Steyr AUG A 3, sunt utilizate �n cazul unui atac �mpotriva demnitarilor, c�nd o parte dintre luptători �l scot pe oficial din zona periculoasă, iar cealaltă parte, dotată cu acest tip de armament, angajează lupta.

http://www.adevarulo...sina-spp/309960
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#170 to_the_limit

Membru

• VIP Members
  • PipPipPip
  • 186 Mesaje:
Inregistrat: 03-decembrie 03
  • Marca:Volvo
  • Model:S60
  • Motorizare:2.0T 180cp

Scris 23 aprilie 2007 - 08:24

Potrivit legii in vigoare, seful statului va fi demis doar daca, pe 20 mai, majoritatea celor inscrisi pe listele electorale raspund DA la intrebarea �Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei?�.

Cum pe liste figurau 17.986.039 de alegatori in 2004, coalitia anti-Basescu ar trebui sa mobilizeze la urne circa 9 milioane de romani dispusi sa valideze votul din parlament. La o prezenta-record de 12 milioane de alegatori, de exemplu, 75% ar trebui sa voteze impotriva lui Basescu, in conditiile in care sondajele il indica in continuare pe presedintele suspendat ca fiind cel mai polular politician al momentului.

Daca se numara mai putin de 9 milioane de voturi pentru demitere, Basescu isi reia prerogativele pierdute in timpul suspendarii. Aceeasi urmare ar avea-o, potrivit juristilor, si invalidarea referendumului prin neprezentarea la urne a majoritatii electoratului.

PSD vrea sa schimbe regulile

Un proiect de lege al PSD, aflat pe ultima suta de metri in parlament, ar schimba insa conditiile de inlaturare a presedintelui inainte de finalul mandatului. Seful statului ar putea fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la urne, indiferent de numarul acestora. Cu alte cuvinte, in loc de 9 milioane de voturi necesare in prezent, ar fi suficiente si 500.001 daca la referendum merg doar 1.000.000 de persoane.

Proiectul aprobat pe 21 martie de Camera Deputatilor, for decizional in acest caz, a fost insa contestat la Curtea Constitutionala de 50 de parlamentari ai PD. Sesizarea lor ar urma sa fie judecata pe 3 mai, potrivit liderul PSD Mircea Geoana.

�Din punctul nostru de vedere, preferinta noastra ar fi ca romanii sa poata sa aleaga din numarul total al celor prezenti la vot daca Basescu merita sau nu sa revina in fruntea statului�, a explicat liderul PSD. Daca primeste avizul Curtii, legea poate fi promulgata in numai cateva zile de presedintele interimar Nicolae Vacaroiu.

Poftim la jigodiile astea,ce parere ai mike de asa ceva?Nu e tinta clara persoana?Unde Constitutia,unde incalcarea legii?

articolul complet:
http://www.evz.ro/ar...hp?artid=301692
  • 0
Megane 1.5 DCI. 80Cp.Putin,stiu,dar economic.
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.

#171 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 23 aprilie 2007 - 12:27

Ma uit si ma crucesc!
Astia ar face orice ca sa scape de Basescu...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#172 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 23 aprilie 2007 - 12:50

voua vi se pare normal sa fie necesar 50%+1 din oamenii de pe liste?
de obicei se prezinta 60% din tot electoratul.

cu alte cuvinte basescu e ales de 3mil de oameni si ar fi nevoie de 9 sa fie demis? si asta pare normal??

asta e o socotela de a lor,legea o intereseaza ce a votat polulatia. Deci.. irelevant. Sa trecem totusi mai departe, ca o dam in penibil, la fel ca bombonel cu pretinsa lui victorie..

in penibil o dau unii dintre noi care refuza sa citeasca valorile
  • 0

#173 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 23 aprilie 2007 - 01:01

cu alte cuvinte basescu e ales de 3mil de oameni si ar fi nevoie de 9 sa fie demis? si asta pare normal??

E normal,e normal.Tot ce e in favoarea lui Basescu e normal.

Ce penibili erau oamenii de ieri de la manifestatie care se schimonoseau in fata camerelor strigand "nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu","daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#174 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 23 aprilie 2007 - 01:22

La modificarea constitutiei, cea cu armata obligatorie, se gandeau sa intinda referendumul pe 2 zile numai sa se stranga voturile.. acum de ce sa schimbam regula jocului..
pana si slaba prezenta a po\lulatiei la vot ar trebui sa le spuna ceva politicienilor.. ca polulatia s-a saturat sa-si dea votul pt... nimic.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#175 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 23 aprilie 2007 - 04:16

voua vi se pare normal sa fie necesar 50%+1 din oamenii de pe liste?
de obicei se prezinta 60% din tot electoratul.

in penibil o dau unii dintre noi care refuza sa citeasca valorile

Nu stiu de ce te superi pentru ca PSD-ul este de vina pentru acest 50%+1. In caz ca nu-ti mai aduci aminte .. acel referedum cu schimbarea constitutiei a trecut pentru ca baietii destepti de la PSD au bagat aia cu eliminarea serviciului militar obligatoriu ca sa "oblige" lumea sa vina la vot si sa-si voteze alte chestii care nu erau tocmai corecte. Cam ca votarea parlamentarilor pe liste :D
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi