Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Criza Financiara - Ce sa facem?

• Please log in to reply
1523 replies to this topic

#726 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 13 mai 2010 - 07:54

Gresit !
Fac plingacios pe oricine isi "plinge" problemele personale, ignorind adevaratele probleme ale tarii in care traieste. Reciteste posturile mele !

Tot nu mi-ai tradus postul 722 !
  • 0

#727 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 08:06

TOTI O APA SI-UN PAMANT !!

Puterea şi opoziţia şi-au dat mâna peste Integritate

Gyorgy Frunda (UDMR). A propus desfiinţarea comisiilor de cercetare a averilor, secretizarea totală a acestora, precum şi reducerea perioadei de cercetare de la trei ani la un an, după terminarea mandatului

Petru Filip (PDL). A propus scoaterea din lege a prevederii privind obligativitatea candidaţilor de a-şi depune declaraţia de avere, susţinând că „este o aberaţie să strângi atâtea hârtii”

Toni Greblă (PSD). A propus scoaterea de pe lista ANI a şefilor de sindicate, pe motiv că obligarea acestora de a-şi declara averile este o formă de intimidare

Petru Başa (PSD). A propus introducerea unei clauze de impunitate. Astfel, demnitarii care fac declaraţii false scapă de sancţiuni dacă fac rectificarea înainte de sesizarea autorităţii

SURSA

Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 mai 2010 - 08:19

• 0

#728 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 13 mai 2010 - 08:33

Poi cand am venit eu cu N articole care aratau imbecilitatea (sau reaua vointa) a actualilor guvernanti, m-ai facut plangacios.
Ideea e ca am prevazut momentele astea cu mult inainte ca portocalii sa puna mana pe putere. Nu zic ca alternativa ne ducea in al saptelea cer, dar nu cred ca se ajungea in halul asta...

eu nu cred ca se ajungea nici macar in halul asta ... cu aia rosii.
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#729 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 13 mai 2010 - 09:18

Nu vad in lista de mai sus PNL-u'. Nu ca ei ar fi mai breji, dar asa...

--

''Secretizarea bijuteriilor şi „poşeta doamnei Udrea”

Tot după o idee a lui Gyorgy Frunda, parlamentarii şi-au trecut la secret bijuteriile, ceasurile şi obiectele de artă, pe motiv că sunt „bunuri de natură intimă”. „Am rezerve că bijuteriile pot fi considerate obiecte intime. Se poartă la vedere şi pot depăşi chiar bunuri imobile ca valoare”, s-a opus, fără succes, Predoiu.

Bijuteriile şi tablourile au fost scoase din declaraţia de avere publică, iar, în varianta confidenţială, demnitarii nu mai sunt obligaţi să le estimeze valoarea, ci doar să precizeze dacă le-au moştenit sau le-au cumpărat. Exceptate de la declarare vor fi şi cardurile de credit.

Chiar şi după două zile de discuţii, senatorii tot au rămas cu o nedumerire, semnalată, în final, de Toni Greblă: „Am şi eu o întrebare. Poşeta doamnei Udrea unde o încadrăm?”.'' :lol:
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#730 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 13 mai 2010 - 10:38

Gresit !
Fac plingacios pe oricine isi "plinge" problemele personale, ignorind adevaratele probleme ale tarii in care traieste. Reciteste posturile mele !

Tot nu mi-ai tradus postul 722 !

Mi-ai inteles gresit posturile. Eu nu le-am pus acolo ca sa ma plang, ci ca sa reliefez faptul cand am avut dreptate cand ma feream ca dracu de tamaie de PDL. Au fost si probleme personale, dar si probleme de interes general si nu le-am pus acolo ca sa ma plang, ci ca sa arat cat de nesimtiti sau imbecili sunt astia. Cand am avut probleme pe vremea PNL-ului am zis si atunci, ministrul sanatati de atunci fiind ciuma pentru noi, dar, se pare, ok pentru restul sistemului.

Eu pot sa inteleg ca guvernele dinainte PDL-ului au dus tara la pamant (desi in 2008 nu se prea intrezarea asta), dar nu inteleg de ce PDL-ul nu a reactionat IMEDIAT. Nu acuma, dupa 2 ani....

iar in postul 722 te intrebam daca te plangi, adica exact ceea ce spuneai tu despre mine cand postam ceva de rau vizavi de guvern/presedintie. nimic altceva.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#731 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 13 mai 2010 - 10:52

Poi cand am venit eu cu N articole care aratau imbecilitatea (sau reaua vointa) a actualilor guvernanti, m-ai facut plangacios.
Ideea e ca am prevazut momentele astea cu mult inainte ca portocalii sa puna mana pe putere. Nu zic ca alternativa ne ducea in al saptelea cer, dar nu cred ca se ajungea in halul asta...

imbecilitatea politicienilor sau(si) reaua vointa "nu deranjaza" prea tare .

cand zic nu deranjaza ma refer la faptul ca N articole nu sunt suficiente pentru a face ca aceste lucruri sa nu se mai intample. pot vedea tispe articole despre pensiile nesimtite, sa-i demascam pe "nesimtiti" cu nume si prenume dar sa nu cumva sa cerem socoteala acelora care au votat acele legi favorizante.

acum exista o noua sansa data fiind starea de iritare colectiva fata de ciuntirea anumitor venituri pentru a realiza ca avem nevoie de un mult mai bun control al evaziunii fiscale.

sincer la ora actulala este o mare frenezie in materie de " cum sa platesc mai putin " la bugetul statului.

ma tot intreb cand se vor contabiliza "talpile " puse pe finalul anului trecut actualilor guvernanti. cand, cand, cand ?

ma tot intreb daca a gresit cu ceva imperbul PSD in 2009 si in 2010? uneori poti face mult mai mult rau fiind chiar in opozitie.

daca avem guvernanti imbecili cu siguranta ca avem si o opozitie de tot ....
  • 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#732 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 11:32

....
iar in postul 722 te intrebam daca te plangi, adica exact ceea ce spuneai tu despre mine cand postam ceva de rau vizavi de guvern/presedintie. nimic altceva.

Cu sau fara suparare, observ ca: ori ai mari probleme de exprimare, ori o dai de gard in stilu-ti caracteristic, ori postezi sa te afli in treaba, ori incerci sa dai in mine chiar daca n-ai motive, si evident gafezi.

Te rog ca pe viitor sa faci abstractie de posturile mele si persoana mea, si-ti promit ca asa voi face si eu.
Iti multumesc !
  • 0

#733 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 11:51

.....
acum exista o noua sansa data fiind starea de iritare colectiva fata de ciuntirea anumitor venituri pentru a realiza ca avem nevoie de un mult mai bun control al evaziunii fiscale.

Asta e ESENTA !

ma tot intreb cand se vor contabiliza "talpile " puse pe finalul anului trecut actualilor guvernanti. cand, cand, cand ?

La pastele cailor !

ma tot intreb daca a gresit cu ceva imperbul PSD in 2009 si in 2010? uneori poti face mult mai mult rau fiind chiar in opozitie.

Momentul asta e formidabil de bun pentru PSD
  • 0

#734 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 12:07

imbecilitatea politicienilor sau(si) reaua vointa "nu deranjaza" prea tare .

cand zic nu deranjaza ma refer la faptul ca N articole nu sunt suficiente pentru a face ca aceste lucruri sa nu se mai intample. pot vedea tispe articole despre pensiile nesimtite, sa-i demascam pe "nesimtiti" cu nume si prenume dar sa nu cumva sa cerem socoteala acelora care au votat acele legi favorizante.

sincer la ora actulala este o mare frenezie in materie de " cum sa platesc mai putin " la bugetul statului.

ambalajul e foarte frumos. pacat ca ceea ce e inauntru nu e chiar asa.
eu nu inteleg cine ati vrea voi sa se ocupe cu stoparea evaziunii fiscale.
eu vad toata treaba ca achizitionarea unei masini SH. tot ce-i posibil ca proprietarul sa-si fii batut joc de masina, dar noi ca actuali proprietari e evident ca incercam sa remediem problemele, nu sa tragem de masina pana cade.
si poi sa aratam cu degetul spre vechiul proprietar.
poi nu cumpara masina daca nu e cazul.

si cine ar trebui sa ii ia la intrebari pe cei care au pus pensiile nesimtite ?? noi pe forum ??
da cine ar trebui sa MODIFICE legile ca sa nu mai existe pensii nesimtite ?? noi pe forum ?? cine are majoritate in parlament, guvernul, presedintia, serviciile secrete si de telecomunicatii, prefecturile, multe primarii etc ?
noi pe forum ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#735 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 13 mai 2010 - 02:51

ce e clar e ca nu se ajunge nicaieri din discutiile astea

daca zici ca e greu => "da, dar cu ceilalti era mult mai rau"
asta se vede in globul de cristal probabil

cand inainte de alegeri am prevazut ca se vor intampla toate astea, la fel, argumetnul era "da, dar ceilalti ar face mai rau"

intr-o asemenea discutie nu poti aduce vreun argument.

toate sunt supozitii

realitatea e una singura. base ne cnduce de 6 ani si pdl a fost la guvernare 3 din astia 6....si realitatea o vedem
orice alte comentarii "da, dar restul" sunt simple presupuneri in dorinta de a abate atentia de la situatia reala.
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#736 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 13 mai 2010 - 03:16

Am senzatia ca Base si pdl-ul incearca o manevra (sau o iau in considerare f serios): au propus masuri mai dure (care ar fi trebuit luate progresiv mai demult, sa nu mai spun ca ar fi trebuit evitata ajungerea in acest stadiu), asistam de cateva zile la proteste si nemultumiri crescande fata de aceste masuri mai dure (si care oricum nu sunt suficiente si nici bine gandite), iar manevra lor aici intervine: vor sa se dea deoparte (evident ca nu voit, ci sa lase impresia ca au fost inlaturati), de asa natura incat sa-si conserve imaginea/capitalul electoral cat mai bine si sa-i lase pe altii sa se umple de rahatul situatie actuale si viitoare.
Nu degeaba a ordonat Base guvernului sa nu trimita scrisoarea de intentie la fmi si sa astepta acceptul CES (care in cel mai bun caz e consultativ).
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#737 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 13 mai 2010 - 03:33

Sau mai pervers, Base se leapada chiar de PDL si se va multumi cu noua sleahta de nasuri maro a.k.a. grupul independentilor condus de Oprea (seful mafiei personale a lui Adrian Nastase).
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#738 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 04:15

.......
daca zici ca e greu => "da, dar cu ceilalti era mult mai rau"
.......

Dar si ca ar fi fost mai bine, tot numai "globul" ar putea spune, si asa cum spui sunt simple "supozitii"
Eu m-am convins ca ABSOLUT toti care au fost la guvernare pina acum, n-au facut altceva decit sa-si deserveasca "clientela", sa fure cit mai mult, si sa bage tara in faliment.
O combinatie cum nu se poate mai rea : hotie, amatorism, inconstienta si prostie.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 mai 2010 - 04:15

• 0

#739 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 13 mai 2010 - 04:17

Momentul asta e formidabil de bun pentru PSD

Exact:

Imagine amplasata
  • 0

#740 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 13 mai 2010 - 04:28

e normal ca in momente de austeritate stanga sa fie mai puternica
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#741 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 05:00

Sa ne intoarcem la lucruri serioase, ca de exemplu la filmul legat de dezastrul economic din Argentina. Una dintre cele mai dezvoltate si mai bogate tari din lume a intrat in default in 2001 si orice om normal la cap nu poate sa nu se intrebe cum a fost posibil. Pe youtube filmul e spart in 12 bucatele (limita de 10 minute), prima parte fiind aici: http://www.youtube.c...h?v=rH6_i8zuffs

Dar hai sa fac eu sumarul ingredientelor unui dezastru:

- datorie privata garantata public - investitori de carton care au spalat bani imprumutati din afara si au fugit cu profiturile lasand creditorii sa execute statul argentinian

- consiliu monetar pentru stoparea inflatiei + credite de consum la dobanzi mari + micsorarea si eliminarea taxelor vamale; nivelul mediu de viata a crescut pe termen scurt insa marfa ieftina din china a impins in faliment ramuri industriale intregi, crescand efectiv somajul

- privatizarea tuturor companiilor strategice (petrol, gaze, telefonie) - banii pe ele au fost evident sifonati iar noii proprietari au facut reorganizari care au dus la cresterea somajului si in final la scaderea veniturilor statului

- acest cerc vicios s-a inchis in clipa in care guvernul a descoperit ca are cheltuieli prea mari si venituri prea mici... deci s-a apelat la FMI care a impus reducerea masiva a cheltuielilor bugetare, adancind de fapt problema

- in 2001 cand s-a anuntat default-ul au plecat efectiv din Argentina cam 40 de miliarde de dolari, lasand sumele din conturile bancare fara acoperire fizica; inflatia imensa care a urmat a dus la pauperizarea generala a polulatiei, blocarea aproape generala a activitatii economice, prabusirea bursei si a pietei imobiliare

Romania e in faza in care guvernul constata ca nu poate acoperi iesirile cu intrarile si trebuie sa "taie" sau sa creasca impozitele. Dat fiind ca noi nu avem consiliu monetar exista si posibilitatea devalorizarii masive a monedei nationale insa efectele asupra celor creditati in euro/usd vor fi dezastruoase, inclusiv cu riscuri vecine cu falimentul asupra unei mari parti a sistemului bancar. Una peste alta eu zic ca e groasa!

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 13 mai 2010 - 05:04

• 0

#742 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 mai 2010 - 06:21

se vehiculeaza ca raportul euro leu se va pastra aproape intact pana la sfarsitul anului (lumii, era sa zic).
  • 0

#743 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 13 mai 2010 - 11:49

Azi am citit un articol care asa mi-a creat un dor de ducaaa: http://www.evz.ro/de...lei-894854.html

Mai oameni buni, cum mizda pasii sa mai avem noi vreo sansa ca tara, cand angajatii de la stat au salarii medii de 2 ori mai mari decat cei 3-4 milioane care muncesc la privat? Cum naiba aia de la Ministerul Muncii au salariu de 2000 lei brut si venit brut de 7700 lei? La Ministerul de Finante sporurile sunt doar duble salariului, dar tot sunt de 4 ori mai multi ca angajatii din Sanatate si iau de 2 ori mai multi bani... Cum poti bai ca stat sa cheltui de 8 (opt) ori mai mult pe Finante Publice decat pe SANATATE si de 6 (sase) ori mai mult decat pe EDUCATIE?

Dupa ce am vazut lista asta vin si spun: taiati fratilor 40% din Fondul de Salarii de la stat, ca numai din lista asta de mai sus gasim vreo 20.000 de oameni care taie frunza la caini sau sunt complet ineficienti, iar restul de bani ii recuperam din sporurile nesimtite de la MFP!!!
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#744 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 14 mai 2010 - 12:37

Eu cred ca angajati inutili (nu mai spun incompetenti) sunt mai mult decat cei 20.000, poate ai uitat macar un zero. :)
In rest, se vede f bine ca din pct LOR de vedere sanatatea si educatia nu sunt importante; sincer eu nu as face nicio reducere salariala in cele 2 domenii, si asa sunt destul de neglijate. Ce as face, in cazul celor 2 domenii, ar fi o triere a pers (sunt multe lepre si pe aici), as cauta sa eficientizez cat mai mult, sa atrag cat mai mult personal calificat si cu experienta, pe care sa-l platesc cat mai bine, plus strategii pe termen mediu si lung.
Dar asta-i parerea mea si dupa cum vad nu conteaza.......

Reducerile ar fi suficient sa fie facute la: taierea clientelei robinetului public (dar asta va insemna nema spagi grase); reducerea pers excedentar din administratie; reducerea evaziunii; reducerea si pe cat posibil eliminarea cheltuielilor si veniturilor aiuristice. Macar asta pt inceput.
Dar iar parerea mea nu conteaza......
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#745 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 14 mai 2010 - 01:36

Norocul nostru ca suntem in UE si astia au nevoie de piata de desfacere si altele ca altfel faliment scria. Desi nu m-ar mira sa intram si asa. Sincer, mie mi-e ca, daca se continua asa, o sa iasa nasol rau pe strazi...pentru ca nu o sa se faca ce trebuie nici in ceasul al 900-lea...
  • 0

#746 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 14 mai 2010 - 06:16

Sa ne intoarcem la lucruri serioase, ca de exemplu la filmul legat de dezastrul economic din Argentina. Una dintre cele mai dezvoltate si mai bogate tari din lume a intrat in default in 2001 si orice om normal la cap nu poate sa nu se intrebe cum a fost posibil. Pe youtube filmul e spart in 12 bucatele (limita de 10 minute), prima parte fiind aici: http://www.youtube.c...h?v=rH6_i8zuffs

Dar hai sa fac eu sumarul ingredientelor unui dezastru:

- datorie privata garantata public - investitori de carton care au spalat bani imprumutati din afara si au fugit cu profiturile lasand creditorii sa execute statul argentinian

- consiliu monetar pentru stoparea inflatiei + credite de consum la dobanzi mari + micsorarea si eliminarea taxelor vamale; nivelul mediu de viata a crescut pe termen scurt insa marfa ieftina din china a impins in faliment ramuri industriale intregi, crescand efectiv somajul

- privatizarea tuturor companiilor strategice (petrol, gaze, telefonie) - banii pe ele au fost evident sifonati iar noii proprietari au facut reorganizari care au dus la cresterea somajului si in final la scaderea veniturilor statului

- acest cerc vicios s-a inchis in clipa in care guvernul a descoperit ca are cheltuieli prea mari si venituri prea mici... deci s-a apelat la FMI care a impus reducerea masiva a cheltuielilor bugetare, adancind de fapt problema

- in 2001 cand s-a anuntat default-ul au plecat efectiv din Argentina cam 40 de miliarde de dolari, lasand sumele din conturile bancare fara acoperire fizica; inflatia imensa care a urmat a dus la pauperizarea generala a polulatiei, blocarea aproape generala a activitatii economice, prabusirea bursei si a pietei imobiliare

Romania e in faza in care guvernul constata ca nu poate acoperi iesirile cu intrarile si trebuie sa "taie" sau sa creasca impozitele. Dat fiind ca noi nu avem consiliu monetar exista si posibilitatea devalorizarii masive a monedei nationale insa efectele asupra celor creditati in euro/usd vor fi dezastruoase, inclusiv cu riscuri vecine cu falimentul asupra unei mari parti a sistemului bancar. Una peste alta eu zic ca e groasa!

Ingredientele astea sunt omniprezente...

AlexC, :) :D :D citind cele scrise...Voi credeti in valori, cu actualii/fostii? :D :D :D

Fara sanatate, invatamant ajungi doar la shaorma...

Aceasta postare a fost editata de LKS: 14 mai 2010 - 06:17

• 0

#747 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 14 mai 2010 - 07:58

Btw, cum a iesit Romania din marea criza mondiala din 1929-1933 ? Si in acei ani au fost incercate diferite variante, reduceri de cheltuieli, curbe de sacrificiu, s-a ajuns la un moment dat sa se desfiinteze agentii intregi si sa se reinfiinteze cu alt nume si aceleasi atributii dar numai cu 1/2 din angajati. Efectele fiind minore s-au adus in final variantele de atunci ale auditorilor din ziua de azi, experti din Franta, care au sesizat foarte multe disfunctionalitati in functionarea statului, de exemplu echilibrari de bugete prin plimbarea datoriilor intre ministere.

Din fericire criza s-a incheiat pe plan mondial in 1933 si studiul acelor auditori a ramas doar cu titlu informativ. Insa ce ne-a tras din groapa a fost un pachet de masuri de incurajare a industriei - taxe mari pe importuri si subventii catre productia fizica de bunuri. Pana in 1938 am avut niste ani crestere sustinuta, acei ani fiind in mod real "perioada buna a Romaniei", asa cum si-o aminteau bunicii nostri. Din pacate acum nu mai avem optiunea protectionista din cauza aderarii la UE. Iar industrie... :)
  • 0

#748 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 14 mai 2010 - 09:00

...
DECI,

io vad doar doua cai:
-iesitul in strada
ori,
-postarea de bancuri aici.

Asta ar fi plus valoare, analistilor!
  • 0

#749 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 14 mai 2010 - 09:34

-iesitul in strada

In haine cat mai murdare, simuland un handicap si cu o mana intinsa :)
  • 0

#750 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 14 mai 2010 - 09:38

sil vu ple musiu
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi