Asa au crezut si ei, si vor baga tara-n faliment...
1.cred ca decizia curtii e ok in ceea ce priveste pensiile.
..
Criza Financiara - Ce sa facem?
Scris 27 iunie 2010 - 06:02
Scris 27 iunie 2010 - 08:52
Argumentezi orice, din orice unghi...
Ai aberat...si-ai realizat in cele din urma...
Cine a zis ca medicamentele romanesti sunt cele mai bune? Ca ai interpretat, concluzionat tu, e altceva...
bine mai, fie cum vrei tu, ca tu esti mai destept decit toti.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 27 iunie 2010 - 09:10
vezi mai sus, am facut o exagerare pe linia de discutie initiata de tine.
marketing-ul e peste tot si in toate, asa cum dai tu exemplu la medicamente, ca medicamentul simplu traditional romanesc este cel mai bun, asa poate fi la orice, de exemplu si la masini, Logan este tot ceea ce ne trebuie, restul sunt bani aruncati.
Ai mai raspuns, ori te macina...
Relu nu scrisese nicaieri ceea ce afirmi tu de medicamentele romanesti (daca-mi scapa, da-i un copy/paste), din contra, a prezentat o realitate prezenta mai in toate industriile (si-n cea auto), cand prin adaugarea unui minim de nou se mai cauta ...clienti.
Ce-ai scris in acelasi spirit, e pamflet...
Scris 27 iunie 2010 - 11:06
Culmea, eu vad altfel problema. Bine, ma tem ca rezultatul e acelasi.
1.cred ca decizia curtii e ok in ceea ce priveste pensiile.
2.cresterea de TVA e cam ultima solutie.
3.ar trebui sa urmneze scoaterea forfetarului si scaderea impozitului pe profit la 10%.
Decizia a fost luată în urma presiunilor din toate părţile, ieşea o mini revoluţie altfel. Boc a luat nişte măsuri care a suprins pe oricine şi din ce am văzut eu nu a convenit nici FMI-ului (numai aşa se explică nişte declaraţii unice la un post francez, care au avut scop propagandistic), că măcar pe terme scurt nu ne mai creşteam datoria externă. Banii economiţi erau 100%, fiind tăiaţi de pe hârtie, deşi nu existau real. Acum sunt la mână încasărilor şi ştim bine ce înseamnă asta.
Nu am văzut PSD-ul să iasă la TV şi să se bucure că au câştigat, că pensiile nu mai sunt tăiate. DE CE TAC?
Creşterea TVA era singura soluţie să ne bage în groapă. Ungurii cică deja as da nişte semne că pot intra în incapacitate de plată. Dacă se întâmpla asta, am fi fost oricum afectaţi puternic, acum am fi distruşi.
Nu pot scădea acum nici un impozit, este imposibil şi oricine spune că dacă era la guvernare făcea asta e un mincinos ordinar, adică pardon, e politician prin definiţie, noi suntem proşti că mai credem ce spun.
În fine, n-am ce mesaj de încurajare să vă dau, că nu mai există speranţe. În condiţiile în care chiar UE este pusă sub semnul întrebării, orice discuţie devine de prisos.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 27 iunie 2010 - 05:41
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 11:26
Scris 27 iunie 2010 - 11:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 12:33
Nu prea cred ca vor adopta stfel de masuri. Asta pt ca sunt pur si simplu incapabili, vor sa traga de orice ban care-l pot aduna la buget (e cam gol, se vede cat au furat si nici nu mai au ce mai fure).............
3.ar trebui sa urmneze scoaterea forfetarului si scaderea impozitului pe profit la 10%.
Plus ca asta ar insemna sa aibe un plan cat de cat viabil pt combaterea crizei, iar in ultimul an si jumatate nu au dovedit ca ar avea sau ar fi in stare de asa ceva.
Si eu cred ca vom merge din ce in ce mai rau; singura potentiala varianta, sa nu fie un dezastru complet, este data de o posibila actiune la nivelul UE in jonctiune cu SUA.
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 27 iunie 2010 - 12:34
Scris 27 iunie 2010 - 12:47
Aceasta postare a fost editata de cata69: 27 iunie 2010 - 03:11
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 02:26
..... sau măcar că vor fi lăsaţi să o facă.
Scris 27 iunie 2010 - 04:37
Vor sa traga de orice ban care-l pot aduna la buget (e cam gol, se vede cat au furat si nici nu mai au ce mai fure).
Cu toate astea continua japca , asfaltari inutile de strazi (dr.taberei spre bucla, valea cascadelor - coca-cola), m-am crucit zilele astea
@ cata zice : Decizia a fost luată în urma presiunilor din toate părţile, ieşea e mini revoluţie altfel
Eu cred ca e doar amanata, trebuie doar sa-si dea sema unii idioti de romani ca TVA marit cu 5% nu insemna scumpiri de 5%,ci cu mult mai mari si direct si prin inflatie s.a.m.d
Scris 27 iunie 2010 - 05:41
Legat de cheltuieli, hai să fin serioşi, Videanu NU mai e de mult timp primar, nici la capitală, nici la mine la sector nu e un PDL-ist, ba mai mai mult sunt "duşmani" de moarte şi se pun borduri pe toate părţile de ani de zile, se schimbă anual etc. Aşa că să nu ne mai amăgim. Poate o revoluţie va fi, cică Dan Diaconescu candidează la funcţia supremă.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 27 iunie 2010 - 05:41
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 05:44
Ma refer din punct de vedere legal. Nu am studii de specialitate, dar e destul de greu sa tai un drept castigat ca urmare a aplicarii unei legi.Decizia a fost luată în urma presiunilor din toate părţile, ieşea o mini revoluţie altfel.
Scris 27 iunie 2010 - 06:01
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 06:22
Scris 27 iunie 2010 - 06:25
Scris 27 iunie 2010 - 06:34
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 09:47
supercorect, asa si trebuiau sa faca. sa modifice legea, nu sa dea una prin care scad cu 15% pensia. astfel, au intrat exact pe teritoriul legilor aberante. strict legal, decizia curtii constitutionale e corecta.Prea complexă problema legilor în România. Ce faci cu cele care servesc interese sau dau drepturi aberant de mari? Chiar şi în cazul în care ar fi posibil să-i tragi la răspundere pe cei care le-au dat, nu poţi lăsa anumite legi să-şi producă efectele dacă ele au fost inoportune sau proaste.
Scris 28 iunie 2010 - 05:21
Scris 28 iunie 2010 - 05:35
Scris 28 iunie 2010 - 05:45
Din ce in ce mai rau le merge, mall-urile au ajuns muzee...
Sa vezi distractie dupa aparitia salariilor reduse, prin august-septembrie...
Are sa fie jale...
Scris 28 iunie 2010 - 05:56
despre fotografie
Scris 28 iunie 2010 - 06:03
Bucurestiul nu poate fi comparat cu nici un alt oras din Romania. E o alta tara.
Acolo sunt banii d-voastra!
Scris 28 iunie 2010 - 06:41
De unde si denumirea de "Mall-isti"...in sens de vizitatori, care nu cumpara.
...
Doar n-oi vrea sa fie la voi la tzara ....Acolo sunt banii d-voastra!
Scris 28 iunie 2010 - 06:47
Scris 28 iunie 2010 - 07:35
Sau, mai corect, numai circulatia banului poate crea profit !Cine-mparte, parte-si face...cred ca asa suna, si-i valabila de cand e lumea...
Aceasta postare a fost editata de Relu: 28 iunie 2010 - 07:36
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi