o medie de 10 realizez si eu cu a mea, care e faza?
poi nu e nici o faza. e ok cu o medie de 10%. (oricum, singurul Subaru care s-ar plia cumva pe nevoile mele e Outback. asa ca nu vad relevanta.)
doar ca 3,0 tdi are vreo 80 de cai si nu stiu cati Nm in plus. Probabil, si vreo 200 kg.
am pus de mai multe ori consumul mediu scos de cei care au postat pe spritmonitor cu acest motor. media depaseste putin 8%.
acuma tinand cont ca sintem in Romania si eu merg ceva mai tare decat media, putem sa mai consideram 2 litri in plus si ajungem la 10. asta e.
Sincer, am ramas cu niste sechele de la MPS. Mers normal 11% ?? Normal zic pentru mine, nu pentru marea masa. Si cea mai deranjanta faza e lipsa autonomiei. Poi sa nu fii sigur pe nici macar 500 de km, sa nu mai vorbim daca esti pe autostrada si "te grabesti". Eu sint genul care se urca la volan si se da jos la destinatie, opririle efectate datorandu-se nevoilor fiziologice si, evident, alimantarilor.
Ideea unei masini de genu 3.0 tdi e faptul ca ai un consum decent (7-7,5%) la mers normal, unul decent la mers tare (9%) si nu treci decat greu de 11-12%, poate daca il las pe ska sa o conduca. Situatia optima ar fi sa gasesc undeva toate masinile aduse in discutie si sa le pot conduce 100 km. M0as mira sa se intample...
Oricum, mai e pana atunci. gandindu-ma la ce surprize ne va rezerva viitorul, gen camere, radare, inasprirea pedepselor aplicate pentru depasirea vitezei legale, eventuala interzicere a detectoarelor etc ma gandesc ca asa cum m-am descurcat pana acum cu 130-140 de cai nu voi tusi cu 160-170.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.