chip la masina de 100 000 + km ... suna a diverse piese noi de pus pe ea

pana la 130 000 o pui si de reconditionat motorul ... poate o turbina , de ce nu

crede-ma , o masina daca o iei tine-o cat mai stock si va tine si ea cu tine cat mai mult timp .
in primul rand tu vrei spatiu , vrei si sportivitate in mod deosebit ? daca da legacy 3.0R ... super masina . crede-ma SUPERBA . dar te penalizeaza costurile aditionale, asa cum bine ai amintit.
vrei sa tina mai mult cu casa masina , ia diesel , dar nu e la fel de sportiv.
stii ce mi-as lua eu pentru spatiu si sportivitate ? FORESTER 2.5XT ! care este si comod si sportiv si daca te superi il faci STI . ce e bine la masina asta : nu trebuie sa o mai vinzi ! (aia cu odata subaru intotdeauna subaru e adevarata) . cum asa ? simplu , te plictisesti de ea ii mai iei o piesa noua , mai schimbi ceva la ea si iar iti face placere sa mergi si zici ca e alta masina .
votul meu : SUBARU FORESTER 2.5XT !
daca nu intotdeauna exista varianta cutie ambulanta aka impreza WRX SportWagon . si asta are aceleasi avantaje ca si foresterul .
oricum , ambele masini prezinta elementul surpriza

banuiesc ca relu cunoaste preabine ce inseamna sa ai muuult mai multi cai ca un haudi3.0tdi si sa le lingi pe paine cu unt cu tot .
Urmatoarea masina din dotarea subsemnatului trebuie sa satisfaca urmatoarele cerinte:
- spatiu mare portbagaj
- spatiu mare interior
- motor bun (as indrazni sa spun foarte bun)
- dotari de siguranta: minim 6 airbaguri, incluzand frontale si cele tip cortina; ABS, ESP
- dotari de brizbriz dorite (se poate si fara unele din ele): trapa, scaune electrice si incalzite, piele, navigatie.
- tractiunea integrala e un plus, dar nu e o chestie neaparat necesara (nu zic ca nu e buna).
ce are forester :
1. are
2. are
3. A R E !
4. nu are ESP ! poti sa traiesti bine mersi fara el . eu am 360cp acum pe o masina fara ESP

merge de n-are aer.
5. trapa ARE , scaune incalzite ARE, piele ARE ( sincer nu inteleg de ce ti-ai dori piele pe o masina dar noh, fiecare cu piticii lui) , navigatie ARE (masinile enumerate de tine toate pot avea navigatie , dar harti de romania are doar Mercedes-Benz)
6. ARE AWD

se califica ?
si ca sa-ti faci o idee de pret la un forester 2.5XT. si-a luat un coleg de-al meu (la insistentele mele si dupa un DT cu un forester 2.5XT de prin familie ) forester 2.5XT 60 000 km , din 2005 la 13 900 eur cu tot cu tva .
la banii astia e un super pret si iti raman bani si de modificari. multe modificari , multi km la drum lung , multa benzina si vreo 5 concedii .
imatur pentru ca am subaru.