Subaru Legacy/Outback vs. A6 Allroad/Avant/Sedan vs. Necunoscuta
Scris 08 septembrie 2009 - 10:03
nu o omorai nici la 2000rpm, dar aia era o masina care se simtea bine peste 3000rpm.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 septembrie 2009 - 10:04
Scris 08 septembrie 2009 - 10:23
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 septembrie 2009 - 10:28
Pe cind la benzina turbo, plaja utila e TOATA incepind de la relanti. Adica minim 5000 ture !
Poate voiai sa zici 500...
aia nu, aia nu, etc, e clar ca omul e chitit pe audi.
eu inteleg oarecum ideea cu revanzarea, dar mi se pare absurd sa fie printre principalele motive ptr achizitia unei masini.
Ba nu e clar deloc. Audi a prima mea optiune, insa un 3.0 H6 de la Subaru e o optiune foarte interesanta, penalizata, ce-i drept de costurile aditionale.
Absurd? Cand o sa fii casatorit si o sa ai 1 sau chiar 2 copii o sa vezi exact ca acest cuvant, "absurd" e extrem de prost folosit.
Relu, uiti un lucru foarte important. Sau 2, da ma rog.
1.numarul baniilor e limitat, mai ales la oameni ca noi. si eu as vrea un AUDI RS6. spatiu, cai, lux, 4x4, imagine etc. da nu-mi permit
2.in decursul vietii, ai si alte nevoi si placeri. NU DOAR MASINA. asa ca nu iti poti canaliza toti banii doar pentru masina.
asa vad eu lucrurile.
Foarte corect. Exact si linia mea de gandire.
Mah, daca voi aveti senzatia ca eu nu stiam cit de prost se vinde un subaru mers, sunteti copii. Dar am cumparat masina cu sufletul si pentru sufletul meu. Daca ma gindeam la afaceri, imi trageam nene un Haudi A4 ( era unu acolo la 0 km si vreo 18.000 DDP)
Observ ca ai ceva cu Audi de-l tot mentionezi atat. Nu-mi place generalizarea asta gen Subaru rulzz vs Audi Cocalaris. Sa nu uitam ca practic doar la noi marcile germane sunt folosite intr-un procent mare de rahati umani. In SUA sau in tarile din Golf, de exemplu, Audi este o masina foarte respectata.
La mine nu conteaza benzina/motorina - ma impac cu amandoua.
Scris 08 septembrie 2009 - 11:27
Nu vreau sa ajung pe patul de moarte si sa ma uit in urma si sa am numai regrete... Pana mea, nu imi mai da nimeni alta viata!!!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 08 septembrie 2009 - 11:32
Scris 08 septembrie 2009 - 11:34
E ca si cum mi-as lua un Golf 5 GTI, ca sa ma simt eu bine, ca masina de familie. Exagerez, dar asa se vede mai bine.
Scris 08 septembrie 2009 - 11:38
Insa toate acestea nu ar trebui sa influenteze caracterul omului.
Dar sa ne intoarcem la subiectul topicului, altfel noul nostru coleg de forum nu va mai stii unde a nimerit.
Scris 08 septembrie 2009 - 12:31
5000 e corect. Citeste mai bine, vorbeam despre plaja de turatie.Poate voiai sa zici 500...
Nu-mi aduc aminte sa fi ridicat in slavi vreodata marca subaru. Chiar nu place oricui si mi se pare absolut normal. Oricum mi se rupe daca masina pe care o am place cuiva sau nu, si e valabil pentru orice masina pe care am avut-o, sau mi-o voi cumpara. Mi se pare suficient sa-mi placa mie.Observ ca ai ceva cu Audi de-l tot mentionezi atat. Nu-mi place generalizarea asta gen Subaru rulzz vs Audi Cocalaris. ...
Iar la Haudi mi se pare normal sa ma raportez atita timp cit poate fi inclusa in grupul "celor mai iubite masini" la romani, cu pret foarte bun la revinzare. Nu putem sa nu recunoastem ca Subaru e una din cele mai prost vindute masini second.
Chiar daca nu ai vrut, ai scos din taste acum toata filosofia cumpararii unei masini ( si nu numai ). Intotdeauna vor exista compromisuri la achizitie, intelese de fiecare in felul lui. Dupa parerea mea, orice topic de genul asta e complet idiot ( cu scuzele de rigoare ) si nu poate aduce nimic bun in afara de scandal sau in cel mai bun caz discutii contradictorii. Suntem diferiti, privim viata in mod diferit si e absolut uman sa nu gindim la fel !Viper, nu e vorba de sacrificii..... Doar de compromisuri....
Scris 08 septembrie 2009 - 12:36
Nu vreau sa ajung pe patul de moarte si sa ma uit in urma si sa am numai regrete... Pana mea, nu imi mai da nimeni alta viata!!!
Asa e, VIPER, ai dreptate in mare parte, dar sa nu uitam ca in viata facem de multe ori ce trebuie facut si NU ce am vrea noi sa facem.
Fiecare dintre noi avem nazuintele, dorintele si obiectivele noastre in viata, in acelasi timp fiecare dintre noi avem si sansa (in cazul celor mai norocosi dintre noi, sansele) noastra(e) in viata. Astfel tine de fiecare ce si cum va proceda si cum isi va juca cartile. Nu toti suntem egali si nici nu vom muri egali (insasi notiunea asta este destul de abstracta).
Insa toate acestea nu ar trebui sa influenteze caracterul omului.
Dar sa ne intoarcem la subiectul topicului, altfel noul nostru coleg de forum nu va mai stii unde a nimerit.
Corect si ce spui tu, Aer Curat. Orice alegere e facuta si subiectiv si obiectiv, proportiile fiecarui aspect (subiectiv/obiectiv) variaza, ele fiind complementare.
Dupa parerea mea, orice topic de genul asta e complet idiot ( cu scuzele de rigoare ) si nu poate aduce nimic bun in afara de scandal sau in cel mai bun caz discutii contradictorii. Suntem diferiti, privim viata in mod diferit si e absolut uman sa nu gindim la fel !
Ba aduce foarte multe puncte de vedere interesante. De exemplu eu gandesc intr-un anumit mod, dar vine cineva cu o idee buna si zice "hei, dar nu te-ai gandit la...?" - "ce-ai zice de...?"
Tocmai fiindca suntem diferiti de aia am creat, eu personal, acest versus. De exemplu eu nu am identificat decat 2 masini care mi s-ar potrivi. A6 avant si Legacy break/Outback - apropo, astia care stiti Subaru de ce naiba mobile.de incadreaza Subaru Legacy break separat de Subaru Outback??? Sunt modele diferite sau ce???
Scris 08 septembrie 2009 - 12:42
1- tu personal o sa iei o mare tzeapa daca alegi subaru din mai multe motive. am vrut sa-ti zic mai devreme dar m-am luat cu treaba si am inchis fereastra din greseala.........
Tocmai fiindca suntem diferiti de aia am creat, eu personal, acest versus. De exemplu eu nu am identificat decat 2 masini care mi s-ar potrivi. A6 avant si Legacy break/Outback - apropo, astia care stiti Subaru de ce naiba mobile.de incadreaza Subaru Legacy break separat de Subaru Outback??? Sunt modele diferite sau ce???
2- habar n-am, intreaba-i pe nemti. vorbesc serios, pentru ca OB e in mare un legacy mai inalt putin.
Scris 08 septembrie 2009 - 12:45
Audi - cea mai atractiva marca de automobile
Compania de consultanta in domeniul strategiilor de marca Brand:Trust a desemnat recent Audi drept "cea mai atractiva marca de automobile"
Conform unui sondaj de opinie publicat de compania de consultanta in domeniul strategiilor de marca Brand:Trust din N�rnberg, Audi este cea mai atractiva marca auto din Germania. Mai mult, compania din Ingolstadt si-a consolidat pozitia in comparatie cu anul 2008.
In acest top al celor mai renumite si recomandate marci, Audi este urmata de Volkswagen, BMW si pe locul patru, de catre Mercedes.
�Audi culege astazi roadele activitatii sale indelungate si consecvente de consolidare a marcii", a explicat J�rgen Gietl (Brand:Trust) rezultatele acestui sondaj. La aceasta performanta au contribuit in mod esential stilistica bine conturata, design-ul individualizat, precum si inalta calitate a activitatii atelierelor de service auto. De asemenea, nivelul de recunoastere al firmei mama a concernului, Volkswagen, a crescut usor, fapt ce se explica prin articolele detaliate publicate in contextul preluarii companiei Porsche.
�Succesul comercial pe termen scurt inregistrat de unele marci, ca urmare a introducerii primei de casare, de exemplu, nu poate anula o realitate evidenta, aceea ca marcile pot deveni profitabile numai in timp, si aceasta numai daca pot atinge, pe termen lung, niveluri ridicate in topul celor mai recomandate produse�?, a concluzionat Gietl. La studiul reprezentativ efectuat de institutul de sondare a opiniei publice GfK au participat, in august 2008 si apoi, din nou, la sfarsitul lunii iulie 2009, cate 1.000 de barbati si femei.
Scris 08 septembrie 2009 - 12:46
2. legacy = outback . (difera cateva lucruri , dar neesentiale in mare parte , pe scurt legacy = ob mai inalt)
3. ia masina care te misca , si eu si relu stim persoane cu STI ca masina de familie ! da isi duc familia in STI si o fac foarte bine. nu ca nu si-ar permite alta masina , ca isi permit mai multe , dar iubesc STI ul.
Scris 08 septembrie 2009 - 12:51
1- tu personal o sa iei o mare tzeapa daca alegi subaru din mai multe motive.
Hai ca aici ai fost ori foarteinteligent ori incoerent. Te rog explica.
2- habar n-am, intreaba-i pe nemti. vorbesc serios, pentru ca OB e in mare un legacy mai inalt putin.
Nu raspund ei la intrebari care sa nu aiba legatura cu serviciile lor. Mie mi se par masini identice, desi am vazut cateva Subaru Legacy break care sunt foarte joase!!!
Tot asa, actualul A6 allroad mi se pare ca are o garda la sol mai mica decat vechiul model.... dar e posibil sa ma insel!
1. subaru nu e pentru toata lumea , si eu nu mi-am luat vreodata vreun subaru pentru cum arata , ci pentru altele
Te rog enumera "altele".
Vad ca ai si o Clasa C in dotare. Compara-l pe scurt (stiu ca nu poti compara prune cu banane, dar ca idee) cu Subaru tau.
Pe cuvant daca n-as inchiria de undeva un Subaru pentru 3-4 zile. Sa vad dom'le de ce-l tot laudati atat.
Scris 08 septembrie 2009 - 12:52
Atractiva pentru cine ? Pentru o mare parte din polulatie, dar nu pentru toti !apropo de AUDI
Audi - cea mai atractiva marca de automobile
.........
Personal nu as da bani pe audi sa ma bata cineva. In afara de A3, nu-mi place nici un model.
Am dreptul, nu ?
Scris 08 septembrie 2009 - 12:57
La fel () cum am si eu dreptate spunand ca STI NU e o masina de familie. Ma rog, daca familie inseamna tata plus mama, e discutabil.
pe cuvantul meu ca as da si 100 de euro pe zi pentru a inchiria unul din modelele pe care le doresc ca sa pot sa-mi formez o parere.Pe cuvant daca n-as inchiria de undeva un Subaru pentru 3-4 zile. Sa vad dom'le de ce-l tot laudati atat.
Am musacat-o odata cu Mazda si mi-ar parea rau sa patesc la fel.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 08 septembrie 2009 - 12:54
Scris 08 septembrie 2009 - 12:57
http://www2.autovit...... Cauta !
asa ca in anuntul asta....
sunt cazane ok dar nu perfecte
Scris 08 septembrie 2009 - 12:58
Te rog enumera "altele".
Vad ca ai si o Clasa C in dotare. Compara-l pe scurt (stiu ca nu poti compara prune cu banane, dar ca idee) cu Subaru tau.
Pe cuvant daca n-as inchiria de undeva un Subaru pentru 3-4 zile. Sa vad dom'le de ce-l tot laudati atat.
tocmai ca am luat C cand puteam lua altceva . la mine a primat altceva cand am luat C ul . nu sunt chiar idiot sa-mi dau seama ca STI ul nu e masina de zi cu zi . dar cum ti-am spus sunt unii care o prefera de familie si de zi cu zi.
C - confort intretinere ieftina
STI - frane , directie, putere
nu inteleg ...@berkut aia cu Subaru ai formulat-o cam gresit
http://www2.autovit...... Cauta !
asa ca in anuntul asta....
sunt cazane ok dar nu perfecte
Scris 08 septembrie 2009 - 12:59
Tu esti chiar culmea. Cine lauda subaru ? Da un copy-paste de unde ai citit aici pe forum !........
Nu ma consider inteligent, si nu cred ca am fost incoerent.Hai ca aici ai fost ori foarteinteligent ori incoerent. Te rog explica.
Cred ca mai degraba uiti cam repede ce scrii. Explicatia o gasesti in primele tale posturi unde tipai ca vrei o masina in care sa te lafai si sa cari multe bagaje. Pe linga altele pe care, sincer, nu le mai tin minte.
Basca, cind o vinzi, mai iei pe ea cit sa-ti iei citeva pungi cu seminte... Crede-ma ca subaru nu-i ce-ti doresti.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 septembrie 2009 - 01:02
Scris 08 septembrie 2009 - 01:02
pe cuvantul meu ca as da si 100 de euro pe zi pentru a inchiria unul din modelele pe care le doresc ca sa pot sa-mi formez o parere.
Am musacat-o odata cu Mazda si mi-ar parea rau sa patesc la fel.
In ce sens ai muscat-o? Ce-ai patit cu ea?
Scris 08 septembrie 2009 - 01:03
1. subaru nu e pentru toata lumea , si eu nu mi-am luat vreodata vreun subaru pentru cum arata , ci pentru altele
2. legacy = outback . (difera cateva lucruri , dar neesentiale in mare parte , pe scurt legacy = ob mai inalt)
3. ia masina care te misca , si eu si relu stim persoane cu STI ca masina de familie ! da isi duc familia in STI si o fac foarte bine. nu ca nu si-ar permite alta masina , ca isi permit mai multe , dar iubesc STI ul.
1. e vreun club ceva sau tre sa indeplinesti niste conditii sa iei Subaru?
2.Outback= un fel de all road?!
3.Da ! iei fiecare saracie te dai cu ea care place la corazon ramane si gata,cam asta a fost stilul meu pana acum dintre toate masinile avut regret ca am luat Fiesta masina e ok dar... cel mai mult regret ursul
Scris 08 septembrie 2009 - 01:05
N-a patit nimic. E prea batrin pentru o asa masinaIn ce sens ai muscat-o? Ce-ai patit cu ea?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 septembrie 2009 - 01:07
Scris 08 septembrie 2009 - 01:09
Tu esti chiar culmea. Cine lauda subaru ? Da un copy-paste de unde ai citit aici pe forum !
Nu ma consider inteligent, si nu cred ca am fost incoerent.
Cred ca mai degraba uiti cam repede ce scrii. Explicatia o gasesti in primele tale posturi unde tipai ca vrei o masina in care sa te lafai si sa cari multe bagaje. Pe linga altele pe care, sincer, nu le mai tin minte.
Basca, cind o vinzi, mai iei pe ea cit sa-ti iei citeva pungi cu seminte... Crede-ma ca subaru nu-i ce-ti doresti.
Hmm... ori ma crezi modest intelectual ori iti bati joc. Nici tu nici nimeni altcineva nu a LAUDAT IN MOD EXPRES SUBARU, dar asta se intelege din multe posturi. Eu nu am ridiculizat nici o marca de masini, sunt deshic la orice variante care imi sunt potrivite.
Nu uit deloc ce scriu prin prisma faptului ca sunt intiparite in cap. Daca mai tii minte, am zis clar ca am identificat doua masini in care m-as putea lafai si unde bagajele sa stea in portbagaj si nu cladite ca lego bricks pe locurile din spate sau la picioare: A6 avant si Legacy break/Outback. Am pus si o ierarhie pe modele si motorizari.
PS: Nu-mi plac semintele, ti le ofer tie. No charge.
Mai pun odata niste linkuri poate poate intelege cineva (in afara de oaspete si altii 3-4) unde bat:
A6 Allroad - http://suchen.mobile...amp;tabNumber=1
Subaru Legacy 3.0 - http://suchen.mobile...amp;tabNumber=1
A6 Avant 2.0 turbo -
http://suchen.mobile...amp;tabNumber=1
Scris 08 septembrie 2009 - 01:13
un legacy GT
Scris 08 septembrie 2009 - 01:16
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi