Pai vezi, nu l-a laudat nimeni, asa ai inteles tu.Hmm... ori ma crezi modest intelectual ori iti bati joc. Nici tu nici nimeni altcineva nu a LAUDAT IN MOD EXPRES SUBARU, dar asta se intelege din multe posturi. Eu nu am ridiculizat nici o marca de masini, sunt deshic la orice variante care imi sunt potrivite.
Nu uit deloc ce scriu prin prisma faptului ca sunt intiparite in cap. Daca mai tii minte, am zis clar ca am identificat doua masini in care m-as putea lafai si unde bagajele sa stea in portbagaj si nu cladite ca lego bricks pe locurile din spate sau la picioare: A6 avant si Legacy break/Outback. Am pus si o ierarhie pe modele si motorizari.
Mai uiti ....
.........
EU VREAU SA MA LAFAI IN MASINA. DE ASEMENEA, VREAU CA SI SOTIA SA SE LAFAIE IN MASINA, SI VREAU CA SI COPII SA SE LAFAIE. Nu vreau bagaje la picioare, haine atarnate de umerase in sloturile din plafoniera. Ce-i asa de greu de inteles.
REPET: Pentru o familie cu un copil, un Mondeo MK3 hatchbak (neaparat! break nici nu mai zic) e mai mult decat suficient. De la 2 copii in sus deja devine mic.
........
Mondeo MK3 e muuult mai mare la interior decit OB de la subaru.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 septembrie 2009 - 01:27