X3
Scris 21 decembrie 2009 - 01:03
Scris 21 decembrie 2009 - 01:09
Eu pe Cheia am avut noroc ca inca nu ninsese. Poate data viitoare am noroc si o sa fiu singur, sa ma pot da cum trebe
Arata misto masinuta si cu jantele astea Cat despre sticla aia, sigur nu era apa din ea "tratata" cu ceva de prin zona Bistritei?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 21 decembrie 2009 - 10:21
masina nu e nici prea mica, nici prea mare, spatiu interior suficient, se misca ok pt dimensiune si greutate, pe plaja cea mai utilizata la noi 60-160 e cam ca un sedan (fata de 335d e cu vreo 1s mai lenta pe 0-1000m, desi 0-100 sedanul e mai rapid, pe uscat, fata de 330xd cred ca pe 0-1000m e cam la fel, 330d pleca din fata mea la viteza foarte mare, unde aerodinamica isi spune cuvantul). bruscata in cazul unor manevre de evitare sau altceva se comporta bine, nu pleaca in balarii. ce-i spui sa faca dn volan, se supune cu ajutorul DSC-ului (desi intra rar si punctual). consuma mai mult decat decent raportat la ce ofera (pe o masina usoara, motorul ar trebui sa fie si mai ok). franele in caz de nevoie tin foarte bine, testat de cateva ori serios. acum pe inghet, zapada, s-a comportat foarte bine, am mers prin orice, culmea ca DSC-ul a intrat de 2 ori intr-o saptamana, masina calda, geamurile dezghetate (cu stropitorile pt parbriz mai greu, dar e vina mea ca am avut mult lichid de vara). in general nu prea s-a stricat nimic si am aproape 50k km, am schimbat frane, care ar fi consumabile, o garnitura la intercooler si bieletele desi cica mai mergeau, dar fiind moi, am ales sa le schimb. se simte in masina oricum.
daca as face si reviziile la 30k km sau 2 ani, chiar nu ar costa mult intretinerea, dar nah, prefer la 10k km.
pe DN1 se circula fara probleme.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2009 - 10:44
Scris 21 decembrie 2009 - 10:53
ma gandesc serios ce plan sa fac si cat sa o tin, nu vad cu ce as putea sa o schimb.
ma asteptam ca pe zapada/gheata sa fie sub forester, dar merge extraordinar.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2009 - 11:11
In anumite situatii, greutatea ajuta.......
ma asteptam ca pe zapada/gheata sa fie sub forester, dar merge extraordinar.
Scris 21 decembrie 2009 - 11:13
trebuie sa-i mai trezesti la viata niste ponei si se va schimba singura
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 decembrie 2009 - 11:21
2- masina e prea misto sa caute alta "peste" ea ( deocamdata ).
Aceasta postare a fost editata de Relu: 21 decembrie 2009 - 11:21
Scris 23 decembrie 2009 - 08:25
azi a fost mai cald, NU? BUUUUN, am gasit apa inghetata in masina
deci masina asta, cand nu sunt langa ea, calatoreste in trecut sau viitor, ca de prezent nu poate fi vorba.
acum serios, e o enigma pt mine cum dracu e posibil asa ceva.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 08:28
Ce garda la sol are?
Scris 23 decembrie 2009 - 08:39
palinca zici? eu credeam ca masina merge mai relaxata din cauza de zapada.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 08:43
Dar la inaltimea ta, tot mica iti este...
Lasand gluma, logic mi se pare a fi masurata de la ,,punctul cel mai jos al masinii''...dar ei au alte criterii...
Scris 23 decembrie 2009 - 08:55
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2009 - 01:13
ciudata masina ai. sau poate o fi apa de vina?!?
Scris 24 decembrie 2009 - 01:26
Scris 24 decembrie 2009 - 07:57
Punte rigida, cursa mare la suspensie sunt mizilicuri pentru forumistii de aici. Complicat ar fi pentru aia de peste 25 cm, garda la sol...
Scris 24 decembrie 2009 - 08:25
si ŞOC :laugh:
deci masina asta, cand nu sunt langa ea, calatoreste in trecut sau viitor, ca de prezent nu poate fi vorba.
acum serios, e o enigma pt mine cum dracu e posibil asa ceva.
bai da a fost mai cald de aia,la mine s-a blocat magazia de cd-uri asta dupa ce a functionat fara probleme si la -12 grade asa s-ar putea sa trebuiasca sa o demontez si sa o repar cumva
PS:in ceea ce priveste garda la sol nu am ce sa comentez ,am deszapezit cateva strazi pana acuma
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 24 decembrie 2009 - 08:26
Scris 24 decembrie 2009 - 08:41
Cit a stat in parcare acum ? Dar inainte cind nu ingheta ?si ŞOC :laugh:
.......
Scris 24 decembrie 2009 - 12:03
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2009 - 12:42
Scris 24 decembrie 2009 - 01:03
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2009 - 07:20
:party1:
Scris 30 decembrie 2009 - 07:23
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2009 - 07:31
Scris 30 decembrie 2009 - 07:35
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi