plus ca nu cred ca are vreunu ESP/sau alte denurimi de genu activate...
deci e clar, ori ai DSC, ori iei curbe doar daca stii sa-i dai un doriftoooo

Scris 09 decembrie 2009 - 06:40
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 decembrie 2009 - 06:44
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 06:45
Scris 09 decembrie 2009 - 06:47
Toata lumea face racing cu SUV-urile, demareaza in 5 secunde, face orice sedan, merge si pe munte dar n-am vazut pe nimeni sa franeze... :tomato:
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 06:51
Scris 09 decembrie 2009 - 06:56
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 07:15
Scris 09 decembrie 2009 - 07:16
iarna trecuta, 12 noapte, zapada la greu pe sosea.am testat pe zapada si cu DSC on masina tine traiectoria pana pe la 30-40 km/h
Scris 09 decembrie 2009 - 08:19
Scris 09 decembrie 2009 - 08:24
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 08:41
Scris 09 decembrie 2009 - 08:44
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 08:45
Scris 09 decembrie 2009 - 09:02
Scris 09 decembrie 2009 - 09:22
sincer in parcare la Careffor Baneasa mai mult de 40 nu prindeamiarna trecuta, 12 noapte, zapada la greu pe sosea.
intre oradea si baile felix. 2+2 benzi. GOL la ora aia.
pana spre 70kmh, la schimbare brusca de banda, se tine bine opelu.
spre 80kmh, deja trebuie sa corectezi bine din volan, sa ajuti ESP=ul.
peste, mi-a fost frica sa mai incerc
Scris 09 decembrie 2009 - 09:30
Mie mi s-a stricat deseceu, si pe zapada, abia de la 30 in colo incepe sa se trezeasca la viatasincer in parcare la Careffor Baneasa mai mult de 40 nu prindeam
![]()
......
fara DSC de pe la 30 eram in balarii
Aceasta postare a fost editata de Relu: 09 decembrie 2009 - 09:32
Scris 09 decembrie 2009 - 09:35
Sa zicem ca mergi noaptea prin Ferentari sa zicem, pt ca este asimilabil cu siguranta in trafic
Daca sti sa dai cu palma e ok.
dar daca te agreseaza unul cu un cutit e problematic.
Daca zici.. iau cutit ca e mai sigur, ai sanse sa te intalesti cu unul cu o ranga ce nu stie multe.
Zici si tu ca merge o ranga.. insa adversarl sa nu aibe o sabie.
Ce mai.. pt siguranta cumperi o sabie.. dar in fata pistolului.. e prea mica sansa.
Ce sa mai zic... esti cel mai tare din parcare.. iei pistol. Dar daca ala e Rambo?
Asa e si cu siguranta la auto. Depinde care e adversarul. daca tu esti cu pistol si ceilalti sunt sub tine.. e ok, dar in fata lu' rambo, nu ai sanse.
Asa ca cel mai bine e sa circuli prin zone luminate si sa fi precaut.. pt ca si Rambo se sperie de Terminator. Adicatalea TIR-ul.
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 10:08
detaliaza te rog. as fi dispus sa fac si un test de franare cu masina lui artanis, desi eu am trecut iar la franele stock.
pot sa spun ca frane de urgenta cu X3-ul am GRUPA MARE.
Scris 09 decembrie 2009 - 10:16
deci sa ma mut din Ro sa pot sa imi iau si eu 335xi? sau g37?Asa ca cel mai bine e sa circuli prin zone luminate si sa fi precaut.. pt ca si Rambo se sperie de Terminator. Adicatalea TIR-ul.
Scris 09 decembrie 2009 - 10:18
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 10:40
Scris 09 decembrie 2009 - 11:17
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 11:20
Scris 09 decembrie 2009 - 11:57
Sa zicem ca mergi noaptea prin Ferentari sa zicem, pt ca este asimilabil cu siguranta in trafic
Daca sti sa dai cu palma e ok.
dar daca te agreseaza unul cu un cutit e problematic.
Daca zici.. iau cutit ca e mai sigur, ai sanse sa te intalesti cu unul cu o ranga ce nu stie multe.
Zici si tu ca merge o ranga.. insa adversarl sa nu aibe o sabie.
Ce mai.. pt siguranta cumperi o sabie.. dar in fata pistolului.. e prea mica sansa.
Ce sa mai zic... esti cel mai tare din parcare.. iei pistol. Dar daca ala e Rambo?
Asa e si cu siguranta la auto. Depinde care e adversarul. daca tu esti cu pistol si ceilalti sunt sub tine.. e ok, dar in fata lu' rambo, nu ai sanse.
Asa ca cel mai bine e sa circuli prin zone luminate si sa fi precaut.. pt ca si Rambo se sperie de Terminator. Adicatalea TIR-ul.
Scris 10 decembrie 2009 - 12:00
despre fotografie
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi