Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Spalatorii

• Please log in to reply
388 replies to this topic

#151 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 30 martie 2011 - 10:39

Pai mai mult de 3 drumuri pana la servici cu el si termini banii de benzina pe 2 luni.
Recunoaste macar ca TI-AR place sa consume cat 1.5dci. Nu ti se va intampla nimic rau daca admiti ca daca ar consuma putin ai avea bani sa si mergi cu ea. Si nu-mi zi de parcare, trafic si alte alea....

bai nene nu e de bani problema,masina este extrem de inconfortabila in oras de ce sa ma chinui cand am alternative?
daca ar consuma ca 1,5dci nu ar mai avea 192 cai
PS:nu am luat masina pentru servici,am luat-o pentru placerea mea personala sa zic asa
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#152 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 10:39

a si am bani de mers cu ea nu e asta problema .

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 30 martie 2011 - 10:39

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#153 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 30 martie 2011 - 10:43

Mi se pare aiurea pusa problema de Bleu, un fel de flame inutil.

Si eu merg la birou cu Metrorex, si nu pentru ca n-am bani sa pun benzina in bimmer sau reno.

On another note, masina care sa si consume 5 litri in oras si sa aiba si 200 de cai si sa fie si sportiva nu exista, e un fel de cuadratura cercului.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 30 martie 2011 - 10:46

• 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#154 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 30 martie 2011 - 10:47

asa e romanu' facut, are si el un atu (in cazul de fata consumul) si il scoate repede in fata sa se dea ciumeg.
  • 0

#155 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 30 martie 2011 - 10:57

On another note, masina care sa si consume 5 litri in oras si sa aiba si 200 de cai si sa fie si sportiva nu exista, e un fel de cuadratura cercului.

E nu. Maretul GTI poate.
  • 0

#156 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 30 martie 2011 - 11:23

Eu am impresia ca altcineva a facut flame cu remarci de genul "se misca decent" si "ce e asa deosebit" cand eu vorbeam de 180CP diezel si 400NM..... Si cine s-a gasit sa faca remarci? Cineva care merge cu dci 65CP sau cu Metrorexul....ca e bemveul inconfortabil si "se chinuie".....
Frank, tu n-ai suferit de tine niciodata, d'aia nici nu as fi lansat un asemenea rautacism la adresa ta. Chiar, tie 180CP ti se par decenti?

Cui poate sa nu-i placa 180CP si un consum rezonabil de 8 litri in Bucuresti? NU domne, nu e buna, e decenta... scoate fum, trage parturi, se aude tare etc.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 martie 2011 - 11:29

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#157 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 11:34

ha ha te superi mai mult decat proprietarul sincer m-a mirat cum se batea lumea la drive test personal mie 8,5 sec si 180 cai nu mi se pare ceva extraordinar,merg cu ce vreau eu si cand vreau eu nu cred ca te intereseaza pe tine cu ce masina merg eu.Si da mi se pare decent 180 cai care e problema ta?
PS:si ca sa fie flame pana la capat- pareai baiat intelijent :)

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 30 martie 2011 - 11:34

• 0

#158 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 30 martie 2011 - 11:36

...
Cui poate sa nu-i placa 180CP si un consum rezonabil de 8 litri in Bucuresti? NU domne, nu e buna, e decenta...

Ai editat, si spuneai ca fumigenistii se dau mari. Intr-adevar ( multi ) se dau mari, si devin de cele mai multe ori patetici insistand pe singurul atuu pe care-l are fumigena, si anume consumul.
Noul nostru coleg insa nu a facut asa, pare un tip cerebral. Numai ca sar altii ca arsi si genereaza flame-uri.
Terminati cu prostiile, si nu mai comparati benzinarele cu fumigenele ca n-avem ce compara. Fiecare cu plusurile si minusurile lor !
  • 0

#159 Griffin

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:
Inregistrat: 29-martie 11
  • Marca:Saab
  • Model:9-3
  • Motorizare:1.9 TTID

Scris 30 martie 2011 - 11:42

Fara a parea rautacios, dar atunci cand spui ca ai luat masina "pentru placerea ta personala" cred ca este valabil in fiecare zi si oriunde te-ai duce. Este un bmw seria 3, nu este nici bugatti, ferrari sau lamborghini sa zici ca-l scoti numai in week-end. Nu este nimeni de condamnat ca alege sa mearga cu metrou ratb sau cu o alta masina care consuma mai putin. Dar atunci cand vrei ca lumea sa-ti aprecieze masina trebuie sa poti veni cu argumente solide. Nu doar sa spui ca mea merge mai repede decat a ta. Pe de alta parte nu inteleg atunci cand spui ca este inconfortabila in oras. Deja prin lucrul acesta clar nu-mi vine sa merg cu un bmw nici in oras si nici la un drum mai lung. Atunci cand este aglomerat cu oricare din variantele tale => stai.

Din spalatorie am dat-o in polemica pe care incercam s-o evit la inceput bmw-saab :). Eh sper ca nu o luati in nume de rau ce am spus si nici nu vreau sa jignesc pe careva si oricum este foarte interesant sa poti culege pareri diferite. Asa ca sa continuam :D

Aceasta postare a fost editata de Griffin: 30 martie 2011 - 11:49

• 0

#160 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 11:50

pe scurt la ce ai scris,masina se simte cel mai bine pe drumuri bune.I-am facut si oarecare modificari care au afectat confortul:
-suspensie H&R care a mai lasat masina jos cu vreo 2 cm fata si 1 cm spate fata de suspensia sport oem
-bara rigidizare spate.bara rigidizare fata avea deja
-la gume inca merg pe 225/50/16
pentru mine masina este totul este sa zicem "veyronul"meu asta e fiecare cu ale lui.Se misca decent(aici e parerea mea,poate m-am obisnuit cu ea cine stie) sta acceptabil pe sosea si ma inteleg bine cu ea,ca tot timpul incerc sa imbunatatesc la ea ceva e alta treaba.A si nu am treaba cu lumea ,sa imi aprecieze masina,pana la urma eu o conduc si eu trebuie sa o apreciez.Daca ma durea de aprecieri probabil ca luam coupe.Cum am mai zis daca am alternativa de masina care consuma putin si care nu ma doare sufletul sa o hingheresc prin oras de ce sa nu merg cu aia?
PS:nu am nimic cu Saab :)

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 30 martie 2011 - 11:54

• 0

#161 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 11:58

Griffin, te rog pune mina si fa un topic la masina mea..... cu poze, cu tot tacimul... :)
  • 0
www.boldfrank.ro
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#162 Griffin

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:02

Pai vezi aici discutam la alt nivel. Iti protejezi masina, ceea ce sincer si eu as face-o daca as avea alternativa si oricare de aici ar face lucrul aceste indeferent de marca masini. Eu am suspensia sport oem si jante pe 18, deci cand trec peste niste sine de tramvai imi vine sa ma dau jos s-o iau in brate. Toti vrem sa avem masini impecabile de aia s-a si deschis topicul asta. Inainte am avut tot un saab 9-3 din 2004 un ii schimbasem si eu arcurile de la suspensia sport oem, cu niste arcuri eibach, i-am facut eu o mica insonorizare asa ca de amator si alte chestii cu care masina venise deja. Cand vine vorba de imbunatatiri blue stie ca sunt nebun si toata ziua caut sa mai cumpar ceva sa mai pun ceva.

Asa ca revenind putin la topic cred ca il iau frumos pe nenea blue si il pun la treaba in week-end :) daca este frumos sa spalam si noi tapiteria.
  • 0

#163 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:03

Griffin, te rog pune mina si fa un topic la masina mea..... cu poze, cu tot tacimul... :)

Asta vroiam si eu sa propun.
  • 0

#164 Griffin

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:04

Frank mai bine ne intalnim la o bere intr-o zi si facem un topic live :D bineinteles fara alcool :)

Aceasta postare a fost editata de Griffin: 30 martie 2011 - 12:05

• 0

#165 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:06

Buna idee :)
duminica in general se tin intalniri.

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 30 martie 2011 - 12:06

• 0

#166 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:17

Eu am impresia ca altcineva a facut flame cu remarci de genul "se misca decent" si "ce e asa deosebit" cand eu vorbeam de 180CP diezel si 400NM..... Si cine s-a gasit sa faca remarci? Cineva care merge cu dci 65CP sau cu Metrorexul....ca e bemveul inconfortabil si "se chinuie".....
Frank, tu n-ai suferit de tine niciodata, d'aia nici nu as fi lansat un asemenea rautacism la adresa ta. Chiar, tie 180CP ti se par decenti?

Mai, dupa 3 masini cu 200+ CP, 180 CP mi se par decenti. Nu e "oau", este OK. Am condus diesel-uri de 2.0 cu putere pe acolo (BMW 20d 177 CP de exemplu) si se misca bine, masina este OK, dar nu este "oau". Totul este relativ, unul care a avut posibilitatea sa mearga cu masini mai puternice, isi modifica criteriile si scala de raportare. Este perfect de inteles ca tie cind vii de pe Golfeta sau ionizata ti se par oau cei 180 CP. Nu e nimic gresit sau rau nici in atitudinea mea, nici in cea a ta. Cum zic americanii: "We agree to disagree" - din pacate asta nu se intelege destul de des in Romania, uneori nici aici pe forum.

Cui poate sa nu-i placa 180CP si un consum rezonabil de 8 litri in Bucuresti? NU domne, nu e buna, e decenta... scoate fum, trage parturi, se aude tare etc.

Sigur ca e o performanta interesanta, ramine de vazut cum o dezvolta. Mie, cu tot apelul ratiuni dpdv consum, costuri, nu imi plac diesel-urile. Chiar ma gindeam simbata comparind X3 35i si 20d ca dieselul este suficient de dinamic pentru real life dar tot nu imi place biriitul la relanti si usoarele vibratii in pedalier, fata de silentiozitatea motorului pe benzina. Sigur ca exista diesel-uri mai interesante din acest punct de vedere la 3 litri si configuratii cu 6 cilindri, insa alea sunt deja la alte preturi si consumuri - deja un 3 litri diesel ia 12 in oras si chiar mai mult.
Acuma chiar nu stiu daca Saab-ul ala consuma chiar 8 in Bucuresti. Din cite stiu eu A4 2.0 TDI consuma 10-11 in Bucuresti, pentru ca Bucuresti-ul este un oras special.
Din punctul meu de vedere, motorul ideal este un 1.8-2.0 benzina turbo. Pot sa traiesc cu 12-13 in oras, si in schimb am un alt fel de placere de a urca in ture

Inainte am avut tot un saab 9-3 din 2004 un ii schimbasem si eu arcurile de la suspensia sport oem, cu niste arcuri eibach, i-am facut eu o mica insonorizare asa ca de amator si alte chestii cu care masina venise deja. Cand vine vorba de imbunatatiri blue stie ca sunt nebun si toata ziua caut sa mai cumpar ceva sa mai pun ceva.

Deci s-ar zice ca esti saabist de traditie.... bravo tie. Mi s-au parut mereu niste masini aparte, dar in ultima vreme nu as fi luat una datorita incertudinii legate de viitorul marcii...

Frank mai bine ne intalnim la o bere intr-o zi si facem un topic live :D bineinteles fara alcool :)

Intru totul de acord.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 30 martie 2011 - 12:18

• 0
www.boldfrank.ro

#167 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:23

12-13 in oras cu benzinar turbo? Daca mergi seara poate. Eu am 13.5-14% cu 1.6 aspirat (e drept ca e la limita submotorizarii):)
  • 0

#168 Griffin

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:28

Aici depinde de dorinta fiecaruia. Asa cum spune Frank lui nu-i plac dieselurile, acuma ce sa fac sa-i bag pe gat 1.9 meu, mai bine ii bag o bere ne imbatam si o sa ne placa toate :D bezina diesel gpl bioethanol hybrid, este exact ca la femei. Ce bunaciuni sunt unele dupa cateva beri :D

Da am facut o fixatie pe aceasta marca, personal sunt la al 3-lea saab, iar in familie la ceva mai multe, ca na se pare ca este genetica treaba :). Am luat 9-3 urile la rand hatchback, 9-3 SS si acuma ultimul :D
  • 0

#169 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:31

la un moment dat ma uitam si eu la 9-3 2 litri turbo dar na la mine e boala cu BMW
a si Saab 900 mi-a mai placut

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 30 martie 2011 - 12:33

• 0

#170 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:35

E boala ca n-ai avut altceva si nu stii cum e !
  • 0

#171 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 30 martie 2011 - 12:44

E boala ca n-ai avut altceva...

Who-Must-Not-Be-Named
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#172 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:52

12-13 in oras cu benzinar turbo? Daca mergi seara poate. Eu am 13.5-14% cu 1.6 aspirat (e drept ca e la limita submotorizarii):)

E vorba si de cum mergi. Eu am ajuns sa merg foarte prudent si calm. De cind stau astia cu radarele peste tot (de genul radare in cascada la intrarea si iesirea din pasajul unirii), in cele mai multe cazuri stau in limitele de viteze. Intuiesc ca tu mergi mai vinos, asa, cum probabil mergeam si eu cind eram de virsta ta.
  • 0
www.boldfrank.ro

#173 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 30 martie 2011 - 12:53

Da domne, sunt si eu pentru o intalnire weekendul asta.
Si acuma ca am luat doua diazepame si un laxativ si mi-a trecut impresia ca alex ne da cu BMW-ul lui peste ochi, vreau sa vina la intalnire si sa ma invarta putin cu lesinata lui sa vad si eu cat de "decenta" este. 9-3-ul il stiu bine, imi place, ador cuplul pe care il furnizeaza oricand, oricum. Sa vedem daca 2.5-ul face sa vibreze vreo coarda in mine.

Mie tot ce este in jur de 200CP la o greutate decenta mi se pare SUPER. Daca cobora Relu de pe WRX si-mi zicea ca i se rupe de 180CP diesel ii dadeam dreptate. Mie imi place si diesel si benzina. Si mi se par impresionante ambele.

Poate am mai spus-o dar simt nevoia sa o repet: de ce toate benzinarele din ziua de azi tind sa fie construite ca un diesel (turbine, compresoare etc), de ce se urmaresc performantele unei fumigene (cuplu la turatie mica, plaja cat mai larga etc), de ce incearca sa le faca sa consume din ce in ce mai putin (downsizing plus toate cele de mai sus)?

P.S: Griffin este intradevar cerebral. Il lasa rece bemveistii pur-sange. :)

Cum o fi vremea sambata?

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 martie 2011 - 12:55

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#174 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 12:54

La cat e de aglomerat acum bucurestiul, stilul nu mai conteaza. Consumul depinde strict de conditiile de trafic.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 martie 2011 - 12:54

• 0

#175 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 30 martie 2011 - 01:00

Who-Must-Not-Be-Named

totusi alex a avut si alte masini....

si eu constat ca am boala cu bmw, desi am avut si am si altceva...
  • 0
www.boldfrank.ro

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi