Multumesc mult pentru opiniile tuturor.
Multumesc mult levi pentru sugestiile bune.
Si mie mi se pare ca masinile s-au scumpit destul de mult si sunt destul de putine care inca mai "fac banii".
Acuma, ideea e ca vreau sa iau o masina noua ca sa am garantie extinsa, eu am avut probleme cu masina mea BMW condusa numai de mine, darmite cu o masina fututa anterior de altul. In plus vreau leasing ceea ce mai greu acuma la masina SH daca nu e in parc de dealer auto din Ro.
Varianta sa merg in Germania dupa masina SH nu e o varianta ca nu am nici timpul nici nervii sa fac asta si nu am nici incredere in vreun intermediar, dupa cite povesti am auzit.
La ora actuala, finalistele par a fi:
Volkswagen Touareg Mountain la 41.3k cu TVA la un dealer din provincie (configuratia mea, pret de lista 46.5k cu TVA) si
Toyota RAV-4 2.2D-CAT Automat Executive la 30.3k cu TVA tot la un dealer din provincie.
Alte masini nu mi se pare ca merita. Astea mi se pare ca merita la banii astia (Toyota n-ar merita la pretul de lista).
Fireste ca inclin spre Touareg, mai ales in ideea de a nu regreta dupa 325xi. Motorul ala trage altfel decit orice 2-2.2. Masina mi se pare suficient de agila pe curbe (pentru greutatea ei). La Toyota ce e naspa e ca motorul e destul de lent.