Nu stiam ca ska e pompier in timpul liber ...
Scris 22 februarie 2013 - 04:47
Nu stiam ca ska e pompier in timpul liber ...
Scris 22 februarie 2013 - 05:19
Trecind peste varianta cu G-ul in tratative,un Cayenne m-ar costa mai ieftin......................
Scris 22 februarie 2013 - 07:18
Din cate stiu, vine doar cu 2.2'ul diesel
LE: Pe site'ul Hyundai deocamdata pentru noul Santa Fe nu e decat o prezentare, in care insa apare scris mare "Putere 197CP"
uite aici si cu preturi si echipari: http://www.hyundaiti...dai-santafe.php
Scris 22 februarie 2013 - 09:25
S-a dus in sus rau... ceea ce imi aduce aminte de o analiza TopGear de acum multi ani, referitoare la Hyundai Getz. Era ok, era solida, avea (cred ca in premiera pt Hyundai la vremea aia) 4 stele ENCAP. Dar costa cat competitorii, gen Polo, si atunci, de ce ti-ai mai lua Getz?
Cam asa si cu SF-ul asta nou. E calitativ, e (mult mai) bun decat inainte, incepe sa concureze cu europenele. Dar costa cat ele.
...?
Scris 22 februarie 2013 - 11:19
Uite mah suv de suv:
Scris 24 februarie 2013 - 02:00
http://pictures.deal...1f2b64862b7.pdf
Conform acestui articol, VW e mai la coada cu fiabilitatea bmw si mb sunt in fata
Scris 24 februarie 2013 - 12:42
Apare Santa Fe mai lung : http://www.promotor....ie-foto/poza-11
Nici in clasamentul TUV VW nu ia fata BMW-ului si Mercedes-ului
Scris 24 februarie 2013 - 12:50
Cel mai interesant nume de pe lista aia e Suzuki. Semn că topurile de fiabilitate nu vând mașini.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 februarie 2013 - 05:43
ma doare capul cand vad teste de "fiabilitate" pe masini la rulaje de 40-60k km
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 februarie 2013 - 10:13
S-a dus in sus rau... ceea ce imi aduce aminte de o analiza TopGear de acum multi ani, referitoare la Hyundai Getz. Era ok, era solida, avea (cred ca in premiera pt Hyundai la vremea aia) 4 stele ENCAP. Dar costa cat competitorii, gen Polo, si atunci, de ce ti-ai mai lua Getz?
Cam asa si cu SF-ul asta nou. E calitativ, e (mult mai) bun decat inainte, incepe sa concureze cu europenele. Dar costa cat ele.
...?
un Santa Fe din asta nou vine deocamdata doar in versiune de top, super-echipat, si costa cam cu 1000-2000 EUR mai putin ca un X3 dotat decent, cu discount-ul de rigoare. Ideea e ca daca e sa echipezi X3-ul respectiv similar, sigur ajungi la 55-60k EUR, adica cu 13-18k EUR mai mult. Mai tirziu, vor fi disponibile si variante mai putin dotate ale lui Santa Fe. However, Hyundai (ca si Kia de altfel) are totusi o problema (in afara de nevoia de a mai rafina tinuta de drum) si anume valoarea de revinzare, mai exact devalorizarea si greutatea de revindere. Iar la un Hyundai scump, suma absoluta pierduta in depreciere e si mai mare.
Uite mah suv de suv:
Culmea e ca desi pare un facelift, se pare ca e o caroserie noua, adica toate dimensiunile sunt diferite.
Daca ar aduce si 2.0 turbo de 250 CP in Ro, ar fi o chestie. Dar pina una alta, trebuie sa se lamureasca statutul importatorului, inteleg ca firma mama din Grecia e in insolventa de luni bune.
Scris 24 februarie 2013 - 10:32
Si aia din Grecia aduceau numai in .ro si pe ici-colo, sau in toata europa?
Scris 24 februarie 2013 - 10:33
Eu stiu ca vand numai la ei si in ro.
Scris 28 februarie 2013 - 11:12
Clar...grecii vand in Romania: Coca Cola, Mars-Snickers-Twix-Bounty, Subaru, Toyota,..., filme pe dvd-uri, filme in multiplex Odeon, Cosmote, Dolce TV, Germanos...
Altfel spus, grecii au adus simbolurile occidentale (si orientale) ce le lipseau romanilor. Sa mai zica cineva ca n-au simt comercial grecii...
Scris 28 februarie 2013 - 11:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 martie 2013 - 09:35
Am gasit SUV-ul perfect ... pacat ca nu poti merge cu mai mult de 160 km/h
http://www.carscoops...t-real-its.html
Aceasta postare a fost editata de Fanatic: 01 martie 2013 - 09:35
Ex-FN2 owner
Scris 01 martie 2013 - 09:52
Banuiesc ca primul lucru va zbura limitarea aia electronica!
Scris 01 martie 2013 - 10:26
despre fotografie
Scris 01 martie 2013 - 11:23
Normal, poate fi ceva mai fun decat sa faci carusel dintr-un G AMG pe dunele de nisip?
Scris 01 martie 2013 - 04:53
rideti,voi rideti......
Scris 01 martie 2013 - 06:51
cum sa stici mah un G?!?! sa-l faci 6x6...
Scris 01 martie 2013 - 07:52
Scris 03 martie 2013 - 01:10
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 03 martie 2013 - 01:10
Scris 03 martie 2013 - 08:40
... ar mai fi chestia ca poti lua la banii astia un Touareg, de care sigur vei fi super-multumit dar nu iti va oferi ceea ce ofera Merc-ul in materie de imagine si calitate.
wait... what?
Scris 04 martie 2013 - 11:51
Și la Logan II britanicii spuneau că are un preț incredibil de mic. Este un motiv cât se poate de solid pentru a justifica o achiziție.
despre fotografie
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi