Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 25 aprilie 2012 - 09:42
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 25 aprilie 2012 - 09:43
Scris 25 aprilie 2012 - 09:44
Niciun motor "hy" nu acorda garantie pe banii LUI, in plus fata de ce da fabricantul !
Scris 25 aprilie 2012 - 09:52
Oricum motoarele deeesel de 2 litri la behemve sunt de toata jena ! E inadmisibil ca o masina PREMIUM sa aibe un motor cu probleme GRAVE, nerezolvate de ANI buni !
Scris 25 aprilie 2012 - 09:52
Cat despre motorul ala de'a crapat, din pacate, tinand cont ca masina avea deja 2 ani, nu cred ca ar fi putut beneficia de o eventuala garantie valabila decat cu f mare scandal ... evident ca cei de la service ar fi dat vina pe utilizare necorespunzatoare
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 25 aprilie 2012 - 10:02
Tedeiul de la vw e mic copil pa langa asta !
Scris 25 aprilie 2012 - 10:26
Scris 25 aprilie 2012 - 10:30
Cat despre motorul ala de'a crapat, din pacate, tinand cont ca masina avea deja 2 ani, nu cred ca ar fi putut beneficia de o eventuala garantie valabila decat cu f mare scandal ... evident ca cei de la service ar fi dat vina pe utilizare necorespunzatoare
In mod normal se numeste culantza, dar este foarte rar asimilata de importatori/dealeri.
@Mecea - doua zile nu cred ca mi-ar trebui. Daca masina e asa de grozava cred ca 2-3 ore mi-ar fi suficiente.
Scris 25 aprilie 2012 - 10:32
Nu exagerez cu nimic !
Lasa si tu stetoscopul ala deoparte
Scris 25 aprilie 2012 - 10:44
Cat despre culanta asta ... cred ca nici in Vest nu e des intalnita in cazuri precum cel expus de Relu
Scris 26 aprilie 2012 - 12:29
pai vezi mah, acolo-i baiu!!!Am un bun amic caruia i s-a SPART motorul la beheeemve seria 3 deesel, stand la semafor, dupa fix 1 luna de la iesirea din garantie ( parca 2 ani ). Masina extrem de bine ingrijita si mers FOARTE linistit cu ea !!!
tu crezi ca benveurile-s facute sa mergi FOARTE linistit cu ele???
bah nimic n-ai invatat!!!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 aprilie 2012 - 05:36
Suplimentar bmw-ul ACORDA CULANTA COMERCIALA masinilor intretinute in reteaua bmw, iar pentru masinile cu n47 produse inainte de 2009 exista chiar si nota de service in acest sens. In ultimul rand distributia nu cade fara semnale prealabile, face un zgomot infiorator, fara suparare relule dar amicu tau e nesimtit ca nu s-a dus cu masina in service.
Se asimileaza la bmw doar ca nu la bavaria, la motor ag in fata mea au venit cu un e90 cu distributia praf si li s-a explicat foarte clar ceea ce va zic. Masima era adusa din spania si oamenii vroiau sa o cumpere iar samsarul ii dadea inainte ca nu are nimic.In mod normal se numeste culantza, dar este foarte rar asimilata de importatori/dealeri.
@Mecea - doua zile nu cred ca mi-ar trebui. Daca masina e asa de grozava cred ca 2-3 ore mi-ar fi suficiente.
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 26 aprilie 2012 - 05:41
N-as vrea sa-ti vad masina PREMIUM, cu pistoanele gaurite de supape asteptand sa se puna "verde" la semafor, dar as fi tare curios daca ai mai lua in brate brandul asta de mega fitze !
Scris 26 aprilie 2012 - 08:08
LA BAVARIA SE STIE CA SE CACA IN CAPU TAU, prin urmare daca nu faci scandal, a se citi sa te adresezi la BMW Grup Romania, esti un fel de pielea putzii ... te duci in alta parte, Motor AG de exemplu, si o sa se poarte civilizat/corect cu tine fara sa fie nevoie sa te enervezi.
Referitor la amicul tau, distributia pe lant nu se rupe pur si simplu, face zgomot inainte, chiar intens, singur ziceai de masinile langa care ziceai ca mesteca metal la relanti, daca omul e idiot si nu-si duce masina in service cand ii face asa de urat, cine e de vina ? BMW cumva ? Prostia se plateste intotdeauna.
Ca incheiere nici macar la bavaria nu-si mai permit in acest moment sa refuze culanta la masinile cu aceasta problema, ei fac dosarul pe care il trimit la bmw romania, iar de acolo vine nota cu cat se acorda discount la lucrare, singura conditie fiind ca peste 75% din operatiunile de intretinere efectuate pe masina sa fie facute in reteaua bmw.
stiu masini cu peste 160k km la bord, 2 la numar, luate in 2007, cu cutie manuala, luate de la zero si intretinute, si care nu au probleme de distributie.
incidenta acestei probleme este de sub 1% la nivel global, in romania probabil ca mai mare, dar asta din cauza ca la noi se aduc de afara masini cu probleme, vandute mai ieftin tocmai pentru ca se stia cum sunt, aicea cu kilometrajul dat inapoi si pe urma noii proprietari injura bmw ...
Scris 26 aprilie 2012 - 09:06
ma repet, stiu ca nu ai sa iei in considerare dar totusi :
LA BAVARIA SE STIE CA SE CACA IN CAPU TAU, prin urmare daca nu faci scandal, a se citi sa te adresezi la BMW Grup Romania, esti un fel de pielea putzii ... te duci in alta parte, Motor AG de exemplu, si o sa se poarte civilizat/corect cu tine fara sa fie nevoie sa te enervezi.
Tie ti se pare normal sa faci turul tarii ca sa ajungi la un service ( probabil civilizat ), cand ai dat o CARCA de bani pe un gunoi "premium" ?
Referitor la amicul tau, distributia pe lant nu se rupe pur si simplu, face zgomot inainte, chiar intens, singur ziceai de masinile langa care ziceai ca mesteca metal la relanti, daca omul e idiot si nu-si duce masina in service cand ii face asa de urat, cine e de vina ? BMW cumva ? Prostia se plateste intotdeauna.
Prostia a facut-o cand si-a cumparat GUNOIUL ala ! Cum pana mea sa distingi nene un zgomot "anormal" cand motorul ala TRONCANE in asa HAL de nou, de zici ca are bielele desfacute !!!
Nu mai vorbim de faptul ca ultima revizie era facuta cu 2 luni in urma !
Nu-i mai lua nene in brate, ca n-ai dreptate absolut deloc !
Scris 26 aprilie 2012 - 09:16
Tie ti se pare normal sa faci turul tarii ca sa ajungi la un service ( probabil civilizat ), cand ai dat o CARCA de bani pe un gunoi "premium"
evident ca nu, dar asa sunt toate service-urile pe la noi, cel putin cele de reprezentanta, astia din pitesti reprezinta o exceptie venita din zona crepusculara.
Prostia a facut-o cand si-a cumparat GUNOIUL ala !
exagerezi grav
Cum pana mea sa distingi nene un zgomot "anormal" cand motorul ala TRONCANE in asa HAL de nou, de zici ca are bielele desfacute !!!
exagerezi grav e putin spus, sunt dieseluri totusi, la ce te astepti ? sa toarca ca benzina ??? am auzit zgomot de motor cu distributia cu problema si nu e comparabil deloc cu cele ok, diferenta e uriasa
Nu mai vorbim de faptul ca ultima revizie era facuta cu 2 luni in urma !
helau !!! bavaria ... ce vrei sa zic mai mult de atat ?!?!?
Nu-i mai lua nene in brate, ca n-ai dreptate absolut deloc !
eu nu-i iau in brate, am zis cat se poate de clar ca distributia are o buba, bmw-ul a inlocuit piesa, problema este cu o incidenta redusa, nu justifica recall, cel putin din punctul lor de vedere, realist privind chiar nu justifica, dar tu ii denigrezi gratuit, paradoxal lauzi mercedes-urile de care eu nu am auzit decat lucruri nasoale, mai ales in service-urile de la noi.
Scris 26 aprilie 2012 - 09:38
Scris 26 aprilie 2012 - 09:43
Sa aibe si un scuter, si sa-i alerge pe aia cu behembeurile troncanitoare, sa-i aduca la service !
Scris 26 aprilie 2012 - 09:45
Scris 26 aprilie 2012 - 09:46
s-au terminat argumentele si ai trecut la chestiile constructive ? turcule ...Pai spune-le alora de la Bavaria ( daca tot te dai asa destept ) sa puna mecanici pe la toate intersectiile, si sa asculte toate gunoaiele care asteapta la semafor !
Sa aibe si un scuter, si sa-i alerge pe aia cu behembeurile troncanitoare, sa-i aduca la service !
iti dau in scris ca a avut semne, ca i s-a rupt la ala de la bavaria ... plus ca acolo e un intreg lant al slabiciunilor si nesimtirii, mecanicul poate a zis ceva, dar clientul nu comunica veci cu mecanicul, ci cu consilierul care consiliaza multi clienti si discuta cu multi mecanici ...Refuz sa cred ca o problema atat de grava a aparut asa instant si fara semne in urma cu 2 luni cand a fost in service.
Scris 26 aprilie 2012 - 09:47
Scris 26 aprilie 2012 - 09:49
bine ma turcule, ai dreptate, lumineaza-ne, in calitate de evident razboinic al luminii, ce ai face tu ? ce masina ai luat tu ?Argumente mai clare decat masina in cauza nu pot exista. Daca voi n-aveti ce face cu banii, si pentru o emblema acceptati ORICE, e problema voastra.
Scris 26 aprilie 2012 - 09:51
Se putea foarte bine intampla la MB, hAudi, VW, Opel, Ford, Hyundai, etc...
Scris 26 aprilie 2012 - 09:53
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi