Cum iarna se pare ca nu se mai intoarce, am inceput sa ma gandesc la cauciucuri de vara. Cele vechi deja le'am aruncat cand le'am montat pe cele de iarna, asa ca'mi trebe altele.
Prima optiune ar fi Kumho ECSTA SPT, care pe 215 55 R17 e undeva sub 500 ron/buc.
Cum insa XT'ul nu va fi vandut prea curand, iau in calcul si optiuni, sa le zicem, premium.
Am gasit Continental Premium Contact 5 215 55 R17 la 739 ron sau Sport Contact 5 215 50 R17 la 708 ron. Din descriererea de pe site, cea din urma ar fi mai indicata ptr XT. CPC5 am pe Fiesta de anul trecut, insa n'am mai apucat sa merg cu ea decat prin oras, deci nu mi'am facut vreo impresie anume.
Pur estetic, mi se pare ca arata bine si Nokia ZLine sau ZG2, dar nusht nimic despre ele, doar ca's ~620 ron
Pana 700 ron, pe 215 50 ar mai fi GY EfficientGrip sau Dunlop Sport Maxx TT, ba chiar si NCT5 (ptr ska)
Decat sa va cer parerile pozitive, mai degraba va intreb daca ati avut de'a face cu vreunul din modelele astea si ati fost dezamagiti sau daca aveti alte recomandari ptr 215 50/55 R17...