Poti pune si cu transparenta 5%, astea fiind cu 20%. Intermediar ar mai fi 15%, dar nu o gasesti la toti. Oricum, nu imi doream 5%, e prea inchisa si poti avea probleme pe timp de noapte. Chiar si asta de 20% transparenta e de ajuns incat sa opreasca din radiatii si lumina puternica, ma obisnuisem cu ea de pe Fiesta
Legal, pe fata, nu cred ca se poate pune ceva cu transparenta. M'am uitat azi pe hartii si doar pe hartia ptr cele din spate e mentionat ca foliile sunt conforme cu reglementarile din nusht ce OUG. De asemenea, nu am "timbrul" decat pe geamurile din spate.
Am vazut la un atelier din Buc ca au montat folie si pe parbriz, cu transparenta 73%.
E vb de [
http://www.detailpro...Bmw-F-01]astia.Le cerusem in aprilie o oferta, cand ma gandeam ca poate vin la Buc ptr distributie si as fi incercat sa combin si cu o foliere, daca era pret bun.
Asta au fost oferta lor:
Preturile pentru un Forester laterale spate duble si luneta difera in functie de folia aleasa
400 lei - folie auto LLUMAR Seria Classic AT - garantie 5 ani
430 lei - folie auto LLUMAR Seria Esprit ATC - garantie 7 ani
650 lei - folie auto LLUMAR Seria Titanium ATR - garantie 10 ani
850 lei - folie auto LLUMAR Seria Ceramic LATI - garantie 12 ani
Pentru lateralele fata pretul este cuprins intre 100 - 300 lei in functie de gama dorita.Eu pe spate am ATR, iar pe fata AT (dupa hartiile primite)
LE:
@mol: ce transparenta are folia ta de pe spate? Cand a fost montata folia?
Tot de la cei mentionati in link e si poza asta
Folia de pe spate este cu transparenta de 20%, din alta serie, insa putem zice ca similara cu ce am eu. Tinand cont de faptul ca Megane'ul ala nu are decat 2 geamuri laterale in spate si nu are trapa (masina era in soare si trapa cu jaluzeaua trasa) nu mi se pare ciudat ca in a mea se vede c'ar fi mai deschisa folia.
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 18 mai 2014 - 11:15