Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 23 iunie 2010 - 01:25
Anunt.JPG 29,44KB 22 downloads
Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.
Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.
Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, oricât de mică ar fi dar să funcţioneze.
De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze.
Scris 24 iunie 2010 - 10:21
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 24 iunie 2010 - 11:24
A cerut reteta, iar ospatarul i-a dat-o. A plecat neamtul acasa, si-a facut ciorba dupa reteta, a mancat si a dat telefon in Romania.
Conversatia a decurs astfel:
- Buna ziua. Eu am facut ciorba de burta dupa reteta data de dvs, dar nu a iesit la fel e buna ca cea pe care am mancat-o prima data la voi!
-Ati respectat reteta?
-Da!
-Pai de-aia...
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 iunie 2010 - 12:04
- Tata, ce-i asta?
- Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite.
- A, da taticule, am auzit despre asta la scoala.
Apoi copilul vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou:
- De ce sunt 3 in cutie?
Tatal ii spune:
- Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica.
- Uauuu... ce interesant...
Apoi observa pachetul de 6 prezervative:
- Si aici de ce sunt 6 in cutie?
- Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica...
- Uauuu.... ce interesant...
Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat:
- Astea pentru ce mai sunt?
- Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie ....
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 iunie 2010 - 11:39
Saracu...
Scris 26 iunie 2010 - 01:37
- Domnule avocat, cercetarile noastre arata ca aveti un venit de peste 500.000 dolari pe an, dar nu ati facut vreodata vreo donatie. Nu ati vrea sa ajutati intr-un fel comunitatea?
Avocatul rumega un timp ideea si apoi raspunde:
- Cercetarile dv. au aratat si ca mama mea este pe moarte, dupa o boala lunga, iar pensia pe care o are este de patru ori mai mica decat pretul medicamentelor pe care ar trebui sa le ia pentru a-i mai usura chinurile?
Jenat, reprezentantul ingana:
- Pai... nu...
- Sau, continua avocatul, ca fratele meu, veteran lasat la vatra, este orb si condamnat sa-si duca viata intr-un scaun cu rotile?
Reprezentantul incearca sa-si ceara scuze, dar avocatul continua:
- Sau ca sotul surorii mele a murit intr-un accident de circulatie, spuse el ridicand vocea, lasand-o cu trei copii si fara nici un ban?
Umilit, infrant complet, omul murmura:
- Nu am stiut, imi pare nespus de rau...
- Atunci, ii taie vorba din nou avocatul, daca lor nu le dau nici un ban, ce te face sa crezi ca v-as da voua?
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 12:27
Scris 27 iunie 2010 - 08:02
Scris 01 iulie 2010 - 04:44
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 01 iulie 2010 - 09:57
Scris 02 iulie 2010 - 03:57
Acea femeie din judeţul Suceava, pe care am văzut-o cu toţii la televizor, nu doar că a leşinat în braţele domnului Boc dar era şi udă fleaşcă.
Mircea Geoană a cerut renumărarea litrilor de apă pe metru pătrat în judeţele cu cod portocaliu.
Au apărut mai multe firme care, în schimbul unei sume modice şi a ce mai găseşte de luat de prin casă, udă florile celor care şi-au părăsit casele, fugind din calea apelor.
Un tînăr scriitor moldovean, Marian Astănicăi, şocat de cele văzute la inundaţii, a scris o nuvelă cutremurătoare, numiă “Venea o moartă pe Siret”.
De cînd guvernul a anunţat ajutorul de 5 mii de lei noi pentru cei care au pierdut pe cineva în aceste inundaţii, bătrînii din familiile nevoiaşe din Moldova dorm cu un ochi deschis.
Profesorii de la Facultatea de Fizică din Bucureşti au dat un comunicat prin care anunţă că apele nu se pot umfla, apa fiind un lichid care-şi măreşte volumul doar prin schimbarea stării de agregare. Aşadar, ştirea cum că apele se umflă, a declarat Traian Băsescu, face parte dintr-o nouă campanie de presă care pune în pericol siguranţa naţională.
Scris 06 iulie 2010 - 01:38
L.e. - parca erau pe aici niste butoane pt. milogi ... sa poata baga si ei link-uri de pe youtube ... da' vad ca nu le gasesc http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Aceasta postare a fost editata de Grinch: 06 iulie 2010 - 01:50
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 06 iulie 2010 - 01:51
Life must be taken one disaster at a time
Scris 06 iulie 2010 - 02:30
... care ... ala cu Insert media ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 06 iulie 2010 - 04:24
Life must be taken one disaster at a time
Scris 06 iulie 2010 - 11:10
@relu cand aduci asa ceva?
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 06 iulie 2010 - 11:34
Scris 06 iulie 2010 - 11:40
Ai bani ? Si miine ti-o "pun"geniala "alarma"
@relu cand aduci asa ceva?
Scris 06 iulie 2010 - 11:50
Scris 06 iulie 2010 - 11:51
Aceasta postare a fost editata de Relu: 06 iulie 2010 - 11:52
Scris 07 iulie 2010 - 01:09
@relu da vezi ca daca mi-o pui si-mi place, nu ti-o dau
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 07 iulie 2010 - 04:51
Student: Smo-king, Drin-king & fuc-king
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi