Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 26 iulie 2010 - 01:40
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 27 iulie 2010 - 03:09
Este important ca barbatii sa-si dea seama ca pe masura ce inainteaza in varsta, femeile nu mai pot mentine acelasi nivel calitativ al eficientei activitatii lor, ca atunci cand erau tinere. Cand barbatii observa acest lucru, ar trebui sa incerce, macar, sa nu tipe. Lasati-ma sa va spun cum rezolv eu problema.
Cand am fost concediat din slujba mea de consultant economic si m-am pensionat, Nancy a fost nevoita sa-si gaseasca de lucru, pentru ca aveam nevoie de un venit si de asigurare de sanatate. La scurt timp dupa ce a inceput sa lucreze, am observat ca a inceput sa-si arate varsta.
De obicei ajung acasa de la pescuit sau de la vanatoare cam in acelasi timp in care ajunge si ea de la serviciu. Desi stie cat de foame imi este, mereu imi spune ca trebuie sa se odihneasca jumatate de ora inainte de a-mi gati cina. Incerc sa nu tip, doar ii spun sa nu se grabeasca, si sa ma trezeasca cand e gata cina.
Obisnuia sa spele vasele imediat ce terminam de mancat. Acum ele stau in mod neobisnuit mai multe ore in chiuveta. Fac si eu ce pot si ii amintesc de cateva ori pe seara ca vasele alea nu se curata singure. Stiu ca apreciaza ajutorul meu, pentru ca reuseste sa le spele cumva inainte de culcare.
Acum ca este mai in varsta, observ ca oboseste mai repede. Masina de spalat rufe si uscatorul se afla la subsol. Uneori imi spune ca nu mai poate face inca o calatorie pe acele trepte. Nu fac o mare problema din asta. Atata timp cat termina de spalat rufele pana seara, sunt dispus sa-i trec cu vederea.
Nu numai asta. Daca am nevoie de o camasa apretata la intalnirea de la cabana din ziua de luni, sau la intalnirea de pocker de miercuri si sambata, sau la meciul de bowling de marti si joi, ii spun ca de faptcalcatul hainelor mai poate astepta pana a doua seara. Asta ii da timp sa mai faca si celelalte nimicuri prin casa, cum ar fi, sa faca baie cainelui, sa dea cu aspiratorul sau sa stearga praful.
Daca am avut o zi foarte buna la pescuit, ii permit sa curete pestele mai lent si mai cu grija.Nancy a inceput sa se planga din cand in cand. De exemplu, spune ca ii este greu sa plateasca facturile de la casa in timpul pauzei ei de pranz. In ciuda plangerilor ei, eu continui sa o incurajez. Ii spun sa se intinda pe doua trei zile, si sa nu se grabeasca prea tare. Ii mai spun ca saritul peste un mic pranz, din cand in cand, nu poate face rau
nimanui, daca ma intelegeti ce spun.
Cand face treburi simple, a inceput sa aiba nevoie de pauze de odihna tot mai prelungite A trebuit sa faca o pauza la jumatatea gradinii, cand a tuns iarba. Incerc sa o fac sa nu se simta prost ca are nevoie de atatea pauze. Ii spun sa-si faca un pahar de limonada proaspata si sa stea un pic jos. Ii spun ca daca tot face una pentru ea, sa faca una si pentru mine, si sa vina sa stea de vorba cu mine pana adorm in hamac.
Probabil par un sfant, pentru felul in care o sustin pe Nancy in fiecare zi. Nu spun ca este usor sa arat atata consideratie fata de ea. Multi barbati ar gasi acest lucru ca fiind dificil, sau chiar imposibil. Nimeni nu stie mai bine ca mine, cat de frustrate devin femeile odata cu inaintarea in varsta. Dar baieti, daca tipati mai putin la nevestele voastre din cauza acestui articol, consider ca a fost facut cu folos.
Semnat,
Bob
ANUNT LA MICA PUBLICITATE
Inmormantarea lui Bob B. a avut loc pe 25 ianuarie a.c.
Alt ANUNT
Nancy B. a fost achitata la proces, pe 30 ianuarie a.c., in baza probelor scrise.
Scris 27 iulie 2010 - 05:18
-E rau?
-Nu, mama, merge
-Cum e mancarea?
-Avem de trei feluri, iar de doua ori pe saptamana ne da si ceva carne.
-Dar caldura?
-Merge. Noi venim de la munca, ne spalam repede si intram in pat.
-Dar lumina?
-Noaptea se stinge, insa avantajul e ca ne culcam devreme si dormim mai mult.
-Sa fii cuminte, mama, sa nu faci vreo prostie, sa te dea astia afara.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 iulie 2010 - 09:39
R: Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.
I: Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
R: Psihologului tau!
I: O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste?
R: Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.
I: Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
R: Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.
I: E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
R: Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.
I: Nasterea poate provoca hemoroizi?
R: Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.
I: Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
R: Cand copilul va termina facultatea...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 28 iulie 2010 - 09:02
Scris 28 iulie 2010 - 09:38
Scris 29 iulie 2010 - 07:36
Pentru a le testa in recunoasterea unui suspect, el ii arata primei blonde o poza, timp de 5 secunde, dupa care o intreba:
“Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?”
Blonda raspunde “Ah, este usor, il vom prinde repede pentru ca nu are decat un singur ochi.” Politistul spune “Ehhh, hmmm, asta nu este chiar asha pentru ca poza este facuta din profil.”
Evident nemultumit de acest raspuns ridicol, se muta la a 2-a blonda, ii arata aceiasi poza timp de 5 secunde, apoi o intreaba “Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?” Aceasta cocheteaza cu politistul din priviri, isi aranjeaza parul si spune “Ha! Este usor de prins, suspectul are o singra ureche!” Politistul vadit enervat “Ce se intampla cu voi doua? Bineinteles ca numai un ochi si o ureche se vad in poza deoarece este o poza din profil! Asta este cel mai bun raspuns pe care-l puteti da?”
Deosebit de nervos ii arata poza celei de-a 3-a blonda si cu o voce care se dorea calma o intreaba “Acesta este suspectul, cum l-ai recunoaste?” dupa care adauga repede “…gandeste-te bine inainte sa-mi dai un raspuns stupid.” A 3-a blonda se gandeste putin si spune “Hmmm, suspectul poarta lentile de contact.” De data asta politistul este surprins fara replica, deoarece el insusi nu stie daca suspectul poarta sau nu lentile de contact intr-adevar. “Pare un raspuns interesant, dar stai o clipa sa merg si sa verific in dosarul lui si revin imediat”.
Paraseste camera si se duce in birou pentru a verifica dosarul suspectului – pe computer – si se intoarce cu un zâmbet mare pe toata fata: “M-ai surprins placut, si nu-mi vine sa cred, dar este ADEVARAT! Suspectul poarta lentila de contact. Felicitari! Si acum te rog sa ne impartasesti si noua cum ai dedus asha ceva?”
“A, a fost usor” spuse blonda. “El nu poate purta ochelari pentru ca are un singur ochi si o singura ureche!”
Scris 29 iulie 2010 - 09:18
Acesta o intreaba:
- Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor?
- Ei, da, asa ... doua-trei sute de euro !
Cica vine o prostituata la ginecolog si-i cere sa-i mai faca o gaura.
La care ginecologul din curiozitate o intreaba:
- Doamna, dar de ce mai aveti nevoie de o gaura?
La care tipa raspunde:
- Domnule doctor afacerile imi merg atat de bine incat m-am hotarat sa mai deschid un punct de lucru
Scris 29 iulie 2010 - 11:17
prea tare Jeff Ross
Aceasta postare a fost editata de ska: 29 iulie 2010 - 11:18
Scris 30 iulie 2010 - 08:43
Scris 30 iulie 2010 - 03:14
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 august 2010 - 02:27
− Nasoala! Tipa a aparut cu un Rolls Royce din 1932.
− Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce a fost asa rau?
− Pai .... era proprietara originala.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 04 august 2010 - 02:49
Inainte sa te intorci din deplasare, vreau sa-ti povestesc despre micul accident pe care l-am avut cu pickup-ul la intrarea in garaj,
Din fericire, nu e nimic strasnic, eu sunt bine asa ca te rog sa nu iti faci griji pentru mine.
Ma intorceam azi din magazin si la intrarea in garaj, din greseala, in loc de frana, am apasat pe acceleratie.
Poarta garajului e putin stricata, iar masina mea s-a oprit cand s-a ciocnit putin de masina ta.
Mie imi pare foarte rau de cele intamplate, dar stiindu-te bun la inima, sunt sigura ca ma vei ierta.
Stii cat de tare te iubesc si cat de mult imi lipsesti, iubitule!
Iti trimit fotografia garajului.
De-abia astept sa te strang in brate!
Sotioara ta iubita!
garaj.jpg 60,76KB 28 downloads
P.S. Te-a sunat amanta !
Scris 09 august 2010 - 01:24
perversa ca pe targu ocna
Scris 09 august 2010 - 02:32
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 12 august 2010 - 11:44
Femeia batrana se gandeste: "Pun pariu ca ungurul a pipait-o pe blonda pe intuneric si aceasta l-a pleznit!"
Blonda superba gandeste: "Pun pariu ca ungurul a vrut sa ma pipaie si a nimerit baba, care l-a pleznit!"
Ungurul gandeste: "Pun pariu ca romanul a pipait-o pe blonda, dar ea a crezut ca am fost eu".
Romanul gandeste: Sper ca mai vine inca un tunel in curand, ca sa-i mai dau o palma ungurului"
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 august 2010 - 11:37
"acu... am un restaurant, din asta chinezesc, ce sa faci mah, mancaruri traditionale... mici, pizza, de-astea..."
Scris 13 august 2010 - 06:21
Scris 13 august 2010 - 07:10
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 august 2010 - 07:30
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 august 2010 - 10:51
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
- Pai cred ca mai bine v-as arata.
Isi da jos pantalonii si… ce sa vezi? De departe cea mai mica "problema" care a vazut-o doctorita vreodata. Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate… cu greu reuseste sa se potoleasca:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata.
Scris 13 august 2010 - 01:41
Scris 13 august 2010 - 03:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 august 2010 - 03:55
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi