Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 15 august 2010 - 08:46
Scris 15 august 2010 - 09:35
Scris 15 august 2010 - 10:18
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 15 august 2010 - 11:53
Scris 18 august 2010 - 12:51
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 august 2010 - 01:18
Sub M'ul ala intors scrie Shaurma
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 18 august 2010 - 01:21
Scris 18 august 2010 - 09:41
cat este ora, iar pe capac
era gravat "De la George Bush pentru Tony". Dupa o perioada de
discutii, scoate si Bush un ceas de argint cu capac, iar pe capac
era gravat "De la Tony Blair pentru George".
Dupa alta ora de discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din
aur cu diamante, iar pe capac era gravat:
"De la IC Bratianu pentru Carol I".
Scris 18 august 2010 - 09:43
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 august 2010 - 03:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 august 2010 - 03:39
Aceasta postare a fost editata de salesman: 19 august 2010 - 03:41
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 19 august 2010 - 05:31
despre fotografie
Scris 19 august 2010 - 07:58
despre fotografie
Scris 21 august 2010 - 07:47
Scris 21 august 2010 - 07:51
Deodată, mergând cu 90, îl vede pe ăla cu bicicleta că-l depăşeşte. Bagă 150, îl depăşeşte pe amărât, dar în câteva secunde este iar depăşit... Bagă 200, iar rămâne în urmă...
Necăjit că avea maşină ultimu' răcnet şi este întrecut de un amărât, opreşte. Ăla cu bicicleta se plimba în faţă, în spate, în faţă, în spate, parcă numai ca să-i facă lui în ciudă, după care opreşte lângă maşină.
Şmecherul lasă geamu' şi se pregăteşte de o înjurătură clasică, dar e întrerupt de un ţipăt:
− Aoleu, mulţumesc Lui Dumnezeu că oprişi bre, că-mi prinsesem bretelele-n geamu' tău!
Scris 22 august 2010 - 11:24
Scris 23 august 2010 - 11:14
*Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...
*Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina...
*Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina...
*Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...
*Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon?
*I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro...
*Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC...
*I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea...
*Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data...
*Sotia mea si eu 20 de ani am trait fericiti. Apoi ne-am intilnit unul pe altul...
*M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am? Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil!
Scris 23 august 2010 - 11:39
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 24 august 2010 - 09:39
- Văd că zaci acolo de dimineaţă. Măcar ai prins vreun peştişor?
- Nu.
- Şi atunci de ce nu vii la noi?
L.e. - sau trebuia sa-l pun pe topicu' asta ???
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 24 august 2010 - 09:41
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 25 august 2010 - 05:08
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 26 august 2010 - 04:40
Scris 26 august 2010 - 11:06
In prima seara, francezul:
- Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob.
Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%.
Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data.
A doua seara, spaniolul:
-Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%.
Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data.
A treia seara, olteanul:
- Doamnelor, va prezint Zaibarul Pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele!
Sala este pur si simplu innebunita!
Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare.
Americanca, pragmatica de felul ei, intreaba:
- Domnu' oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa?
- De dulce, doamna, de dulce...
Un preot locuia linga o minastire si avea 10 gaini si un cocos.
Cocosul din cind in cind disparea, dar aparea pina seara. Ultima data cind a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea
- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos ?.....
si toti barbatii s-au sculat in picioare.....
- Nu, nu, nu, am vrut sa spun daca cineva a vazut un cocos.....
si toate femeile s-au sculat in picioare....
- Nu, nu, nu,nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine .......
si jumatate din femei s-au sculat in picioare.....
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu. Vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu ?.....
si toate maicutele s-au sculat in picioare.
ăsta parcă a mai fost
____
Unu' se duce sa se spovedeasca:
Popa il intreaba:
− Ai facut pacate? Te lepezi de Satana?
− M-as lepada parinte, dar am 2 copii cu ea.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 26 august 2010 - 11:10
despre fotografie
Scris 27 august 2010 - 06:55
Scris 27 august 2010 - 08:40
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi