Audi Quattro versus restul 4x4- videoclips
Scris 08 martie 2009 - 01:30
mult mai important mi se pare sa schimbe repede si sa fie fiabila decat sa nu schimbe cand dau in rosu. asa as cere si ecu care sa nu taie gazul cand dau in rosu..iar cererea asta ar fi clar mai folositoare
Scris 08 martie 2009 - 11:11
ala din filmuletz zice ca schimba repede.
alte "carcoteli"?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 08 martie 2009 - 01:32
Haudi Q5 nu ar trebui sa includa termenul de offroad, am mai spus-o odata, tractiunea lui este adaptata pentru miscare, si foloseste impulsul, momentul si giratia. Tractiunea pentru off-road este cu totul altceva, pur si simplu are un pic alte principii de functionare, cinetica se desfasoara altfel. Unii sportivi au nevoie de zaharuri inainte de concurs pentru a li se asigura energie calorica mare in timp scurt , altii se bazeaza pe o dieta proteica , vezi culturistii, etc..... tot mancare e , ambii folosesc si carbohidrati si proteine, dar dozajele sunt diferite, functie de scop, cam asa si aici. Tractiunea lui Q5 este aproape eminamente pentru strada. Pana la urma nu conteaza ce cumperi, ci sa stii ce cumperi.
Scris 08 martie 2009 - 08:13
ACrew style
Scris 08 martie 2009 - 08:38
e irelevant ce ar putea sau nu sa faca quattro sau alt tip de tractiune, daca ai niste gume mult profilate pe viteze spre 300 km la ora si tractiune in curbe, comparativ cu ce gume au masinile de off-road. e o mica-mare diferenta. poti avea orice tractiune, conteaza cu ce o pui jos.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 martie 2009 - 08:47
Adica o cuplezi tu cand ai nevoie si ,,sare'' la o anumita viteza?
Scris 08 martie 2009 - 08:48
fara suparare dar ce se compara pe acilea nu mai masini de off road nu e Q5 e SUV X5 e SAV sau dracu mai stie cum ai ziceVai ce prostii vorbiti multi dintre voi........ confundati modelul de Pajero actual cu gipurile clasice. Tati , Pajero are suspensii independente reglate destul de rigid pentru sosea, comportamentul rutier este foarte aproape de un Logan, e destul de stabil in curbe , mai ales cu tractiunea integrala cuplata. Nu era necesar sa dati o tura cu ea, daca citeati macar vreo revista in care a fost testata aflati ca din punctul asta de vedere surpiza este placuta si in comparativul cu BMW X5 , Porsche Cayenne, VW Touareg , Mercedes ML si parca mai erau niste SUV-uri mari, in Quattroruote, s-a comportat onorabil, nu la nivelul primelor 2 evident, dar n-a oferit surprize si nici senzatii de incomfort. Testul elanului l-a trecut onorabil la 63 km/h. Din practica de zi cu zi va spun ca are o stabilitate asemanatoare cu a Loganului, rezonabila zic eu. Nu puteti sa conduceti Toyota LC120 pe strada si sa trageti concluzia ca Pajero actual se comporta la fel, pentru ca nu este deloc asa.
Haudi Q5 nu ar trebui sa includa termenul de offroad, am mai spus-o odata, tractiunea lui este adaptata pentru miscare, si foloseste impulsul, momentul si giratia. Tractiunea pentru off-road este cu totul altceva, pur si simplu are un pic alte principii de functionare, cinetica se desfasoara altfel. Unii sportivi au nevoie de zaharuri inainte de concurs pentru a li se asigura energie calorica mare in timp scurt , altii se bazeaza pe o dieta proteica , vezi culturistii, etc..... tot mancare e , ambii folosesc si carbohidrati si proteine, dar dozajele sunt diferite, functie de scop, cam asa si aici. Tractiunea lui Q5 este aproape eminamente pentru strada. Pana la urma nu conteaza ce cumperi, ci sa stii ce cumperi.
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_X5 http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_X3
e o mica mare diferenta
Scris 08 martie 2009 - 08:59
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 martie 2009 - 09:22
Scris 08 martie 2009 - 09:53
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 martie 2009 - 09:53
Scris 08 martie 2009 - 10:21
Scris 08 martie 2009 - 10:23
Scris 08 martie 2009 - 10:24
"Din practica de zi cu zi va spun ca are o stabilitate asemanatoare cu a Loganului, rezonabila zic eu."
rezonabila pt tine si f bine ca esti multumit
pt mine n-ar fi rezonabila, si nu sunt dispus sa sacrific atat de multa stabilitate pt capabilitati offroad extrem pe care nu le voi folosi niciodata
Scris 08 martie 2009 - 10:26
....... si nu sunt dispus sa sacrific atat de multa stabilitate pt capabilitati offroad extrem pe care nu le voi folosi niciodata
Offroad extrem cu suspensie independenta ? Poate in filmele de desene animate....
Scris 08 martie 2009 - 11:10
stiam ca sunt independenteN-auzi ca astea nou au suspensii independente si pe spate ? Ce sa faci cu ea in off-road ? Cauta una veche.
pt offroad-ul pe care il vreau eu + asfaltul pana acolo, e numai buna!
Scris 09 martie 2009 - 11:58
Relu mi-e teama ca nu reusesti sa atingi punctul drept la tinta. Gipurile scoase din fabrica de tipul lui Pajero fac un offroad de nivel mediu, deci nu e cazul sa aibe punte rigida, in fapt nici un gip din aceasta clasa nu are ambele punti rigide, ci doar spatele eventual, adica fix degeaba in offroad-ul mediu. Cand iei un shantz niciodata nu-ti cedeaza puntea spate, ci in 99,99% din cazuri cedeaza fata, care la toti este independenta. In plus o suspensie independenta si pe spate s-ar putea sa te ajute mai mult in offroad-ul mediu fata de o punte rigida, intr-un astfel de caz solicitarile nu ating extremul, insa un teren friabil, cu grohotis, nisip, zapada, polei etc... e intalnit destul de des. Nu cred ca ti-ar placea sa-ti fuga masina de sub tine in astfel de situatii, mai ales daca esti in panta cu un grad accentuat de inclinare. In plus Pajero stock, asa cum vine el nu trebuie niciodata (macar teoretic) sa se rastoarne, sa se puna pe o parte, etc... deoarece masina este inca o varianta stradala si de familie, sunt sanse foarte mari sa nu fi singur in masina, sa mai ai si un copil, o nevasta, poate o soacra......... Puntile rigide (ambele) sunt foarte bune pentru anumite situatii, nu mereu. Daca nu stii ce ai sub fund, ce conduci, intotdeauna vei avea nemultumiri sau mai grav, accidente.
EvilOane ce inseamna ca mototrul nu este la nivelul concurentei ?
Scris 09 martie 2009 - 12:17
In plus o suspensie independenta si pe spate s-ar putea sa te ajute mai mult in offroad-ul mediu fata de o punte rigida
Asta-i bancul zilei ?
Scris 09 martie 2009 - 12:59
Scris 09 martie 2009 - 01:01
iar eu am experienta lipsei de drumuri din romania cand vine vorba de garda la sol mica. ok, exemplul ca sunt atatia care merg e valid, cum merg, e un aspect ignorat. ce e cert e ca multi de pe forum au dat cu ele de pamant grav, masini oarecum normale sau peste (deja 15-16cm garda e ceva). asta e realitatea drumurilor din romania. de asta nemtii nu se omoara dupa SUV-uri. chiar nu le sunt necesare.
despre fotografie
Scris 09 martie 2009 - 01:18
Scris 09 martie 2009 - 01:22
nu denatura discutia iar prin schimbarea argumentelor sau selectarea lor.
despre fotografie
Scris 09 martie 2009 - 01:30
Scris 09 martie 2009 - 01:34
Aceasta postare a fost editata de cata69: 09 martie 2009 - 01:34
despre fotografie
Scris 09 martie 2009 - 01:35
cel putin la fel de mare ca reductorul + dif blocabil intre un Offroader si un SUV.
atunci cand o compacta loveste, de cele mai multe ori doar atinge, alteori atinge mai grav, rar rupe ceva.
deci daca ar mai fi avut 5 cm in plus nici macar nu ar fi atins...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi