Pai ... manopera din partea casei

Astea le'am facut in fata blocului. Filtrul de motorina o sa'l schimb la 20k.(deocamdata am gasit la 140 ron). Acum doar o sa'l verific sa vad sa nu aiba apa in el.
La garantia lor am renuntat ... de buna voie, desi si fortat un pic de imprejurari :am pierdut cartea de service si depasisem deja cu 2-3 saptamani termenul de 1 an ... iar cei de la Vocea Clientului mi'au zis ca nu se poate face nimic; desi, daca insistam, probabil ma primeau la revizie
Revizia de 10k/1 an la Megane 1.5 dCi costa 125 euro (asa reiese dintr'un grafic de revizii de la Cobalcescu), si ei zic ca filtrul de motorina se schimba doar la 20k, desi stiu ca multe service'uri il baga si la prima revizie ...
Asa arata filtrul de aer dupa 9975km, in comparatie cu cel nou ... la nevoie putea fi suflat cu aer comprimat si folosit in continuare, dar oricum nou este ~26 ron, parca

Am zis ca scot si filtrul de habitaclu, insa nusht daca ma mai bag. Zilele trecute l'am scos pe cel de la Solenza, care are deja ~24k, deci la Symbol oricum mai merge
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 iulie 2007 - 09:27