...Despre zgomot:
BH_ZNS, stau pe un bulevard unde blocurile de la strada au 10 etaje. Trotuarul are cam 10m. In fiecare seara, se aud motoare turate pana la ore tarzii in noapte. Apartin atat masinilor cat si motoarelor. Nu stiu de ce, nimeni nu s-a uitat urat la mine vreodata cand eram in masina pentru ca gagiul de aseara cu ursuletz a facut gogosi cu toba sparta. Dar nu am curaj sa imi las motorul la bloc. "Soferii e multi, motociclistu' sunt unu." Misto, nu?
@sato Nu ma refeream strict la zgomot. Banuies ca e cunoscut faptul ca motociletele fac zgomot oricum. Nu mai vorbesc de choppere. Dar una e cand merg normal si se aude acel sunet superb al motorului si alta e cand accelereaza puternic motorul. Ce voiam sa subliniez e faptul ca ziua in amiaza mare acestiu rebeli isi permit sa faca curse (reprize) cu motoarele in trafic. Si eu stau pe un bulevard,tot cu blocuri cu 10 etaje. Nu am geamurile la sosea dar tot aud noaptea cum gonesc cei cu motociclete. Hai sa zic ca noaptea nu e asa tragedie, fiind mai liber bulevardul, dar ziua......
Pun pariu ca nu v-ati urcat vreodata copii pe capota unei masini straine sau sa ii lasati in interiorul unei decapotabile straine sa se joace la butoane! Dar in motor e voie, nu?
Eu unul nu imi las copilul sa se atinga nici de un jaf de dacie fara acordul proprietarului, darmite sa oil mai urc pe motor sau chiar bicicleta. Asta deja tine de bunul simt al parintilor. Din pacate asta e lumea in care traim.