BMW 325xi
Scris 14 septembrie 2008 - 03:42
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 14 septembrie 2008 - 03:45
Scris 14 septembrie 2008 - 03:56
din pacate pe frank nici gumele alea mari nu-l ajuta la senzatii pe drum.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2008 - 06:37
update: la aproape 13,000 km nemtoaica a cerut cu tarie prin indicatorul de bord 1 litru de ulei, ceea ce a readus joja electrica din bord aproape de maxim. Interesant din experienta mea cu masini de pina acum, e ca nemtoaicele le cam beau la ulei, in vreme ce frantuzoaicele (Laguna, Logan, R26) nu par sa consume ulei deloc....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 10 octombrie 2008 - 06:45
Scris 10 octombrie 2008 - 06:45
culoarea e VERDE
din pacate pe frank nici gumele alea mari nu-l ajuta la senzatii pe drum.
ce vrei sa spui?
masina nu e lenta, insa e avara in senzatii, viteza e edulcorata, si trebuie destul de muncit motorul (retrogradari, turat la 5000 rpm etc) ca sa se tina dupa un X3 3.0sd
o sa ii fac o resoftare, deocamdata explorez diferite variante pentru ca se pare ca o solutie traditionala prin mufa OBD risca sa fie depistata la Automobile Avaria si e suficient motiv sa ii faca sa imi anuleze garantia.
O sa prezint mai incolo alternativele sa va cer si voua parerea.
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 10 octombrie 2008 - 06:47
Scris 10 octombrie 2008 - 06:50
vezi la master tuner prin unichip din cate stiu ala merge scos si la revizie nu se vedece vrei sa spui?
masina nu e lenta, insa e avara in senzatii, viteza e edulcorata, si trebuie destul de muncit motorul (retrogradari, turat la 5000 rpm etc) ca sa se tina dupa un X3 3.0sd
o sa ii fac o resoftare, deocamdata explorez diferite variante pentru ca se pare ca o solutie traditionala prin mufa OBD risca sa fie depistata la Automobile Avaria si e suficient motiv sa ii faca sa imi anuleze garantia.
O sa prezint mai incolo alternativele sa va cer si voua parerea.
Scris 10 octombrie 2008 - 06:52
Scris 10 octombrie 2008 - 06:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2008 - 06:57
pai mai e 1 luna si ma duc la revizia de 1 an, si o sa schimb uleiul.
Relu, te rog sa ma crezi ca atit Logan-ul cit si Laguna nu au consumat aproape deloc ulei, adica intre schimburi nivelul a ramas la ochi pe joja la fel, poate au consumat miligrame....
Scris 10 octombrie 2008 - 06:58
eu as schimba mai des uleiul ala
Dupa parerea mea ( si nu numai a mea ...) si 10.000 e mult daca mergi mult in oras.
Scris 10 octombrie 2008 - 08:47
nu-s de acord cu asta cu talonul... la cit de rigida e totusi suspensia, mi-as rupe curul cu niste roti cu talon jos....
poate da, poate nu, inca nu sunt decis.
despre fotografie
Scris 11 octombrie 2008 - 07:56
la aproape 13,000 km nemtoaica a cerut cu tarie prin indicatorul de bord 1 litru de ulei, ceea ce a readus joja electrica din bord aproape de maxim
Asa se pare ca e la masinile astea cu distributie extra complicata, tind sa se dea putin la ulei. Eu m-am abtinut pina la 15k cu revizia si mi-a venit sa vomit cind am vazut cum arata filtru de aer...90% mers in oras. Nu mai astept data viitoare atit de mult.
ACrew style
Scris 06 noiembrie 2008 - 10:57
luna asta mergem la revizia de 1 an, la ceva peste 13,000 km... sunt curios de placute, eu la mai toate masinile de pina acum nu am putut tine placutele mai mult de 13,000-15,000 km...
Scris 06 noiembrie 2008 - 11:04
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2008 - 11:08
Scris 07 noiembrie 2008 - 12:00
he he, dupa ulei a cerut si antigel, in carte zice ca "masina dvs sofisticata nu recomandam orice antigel" stiu ca e important sa fie la culoare, asa ca am luat de la bavaria, 1.5 litri e 30 RON....
..............................................
Stai linistit ca nu e mult.
Eu am cumparat pt Fabia, tot pt completare, ca dupa 2 ani e rezonabil, si m-a costat 27 Ron, tot o sticla de 1,5L (tot special pt Vwag, G12, culoare roz). Si nu am luat-o de la dealer ci de la un magazin de piese, de la Volksman, pt cine stie.
Si mai hulesti Avaria ca sunt scumpi.
Scris 07 noiembrie 2008 - 12:23
piesele sunt mai ieftine ca la mercedes, audi, volvo (aici clar) si unele chiar mai ieftine ca la renault.
tarifele sunt ok pt masina premium.
uneori sunt insa prea "aroganti", ca deh, stapinesc 90 % din reteaua de distributie, nu prea au concurenti
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:17
despre fotografie
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:29
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:29
despre fotografie
Scris 07 noiembrie 2008 - 11:37
tu decolezi te langa mine intradevar
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 noiembrie 2008 - 11:37
Scris 07 noiembrie 2008 - 12:20
despre fotografie
Scris 08 noiembrie 2008 - 12:08
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi