Venera aici: citesc de juma de ora nu stiu cate pagini la topicul asta, si concluzia e una singura: Relu, abia astept sa vii la Bistrita

- stati asa, nu radeti, vreau doar sa-i arat cum ma urc si ma cobor in masina, in spate, pe langa scaunele de masina ale copiilor. Si mai vreau sa-i arat cum stau de 'comod' intre aceleasi scaunele de copii, in Golf, de ex. Pana la Colibita si inapoi, spre exemplificare. Si daca tot e cu noi in masina, sa vada cam ce specimen e juniorul nostru, la drum. Cam ce teatru de papusi si maimutareli si jocuri tre' sa inventez ca sa nu URLE ca vrea JOS!
@ska - BA DA, hranim copiii in masina in mers! Mai tii minte drumul ala impreuna de la Brasov la Tg. Mures? Ei bine, Mathias a papat atunci si lapte, si mancare de la borcanel. De aia te-a pierdut Cristi (nah, ca l-am scos

).
Celor fara copii n-am nimic sa le spun

E de prisos.
Si ca sa fiu si mai on-topic, imi place mai mult A4 decat A6. Cum zicea si norium, chestie de >placere< , argumentele nu-si iau rostul (nu ca as duce lipsa de ele

)
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 07 septembrie 2009 - 01:45
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.