omiti un lucru
ce masini conduci tu? fabia si kia ceed, nu?
cei fara copii nu reusim s aintelegem cum dracu nu incap in legacy lucrurile alea sau in a4
asta e problema, nu cred ca cineva sanatos la cap zice ca e nevoie de loc de bagaje.
problema e ca vad ca se exagereaza intr-un mare hal cu locul ala. vorbim de sute (bune) de litri de bagaje, la breakuri 6-700 cel putin.
apropo de schimbatul copiilor mici (1 schimb pe zi)... cat ocupa hainele alea? ca 10 schimburi ale lui nu ocupa cat o bluza si niste blugi de adult
1.skoda e kombi, iar fabia e destul de mare pentru clasa mica. eu zic ca portbagajul fabiei e cel putin la fel de mare ca al tau.
2.doar niste scutece fac cat hainele mele. Mai pune aici : 2 biberoane, apa plata, 1-2 cutii de lapte praf, 1 cutie de cereale, vesela, servetele umede, paturica pentru schimbat, pernuta, lotiuni dupa spalat, sampoane, sapunuri.
ei ?
Mike, asa este, in principal Fabia Combi si Kia Cee'd hatch, dar Cristi a punctat destul de bine; Fabia Combi are un portbagaj (pana la nivelul geamurilor) mai mare decat unele masini din clasa medie (ex Peugeot 407). Cand am vrut sa schimb Fabia, nu o faceam din cauza portbagajului ci din cauza spatiului aferent banchetei spate. Nu mai aduc in discutie faptul ca fiind break + volumul porbagajului o face sa fie mult mai practica/utila/placuta decat majoritatea sedanurilor de clasa medie.
Este adevarat si faptul ca 2-3 schimburi de vara (body sau bluzita, pantalonasi scurti) ocupa cam tot atat loc ca si o pereche de jeans + un tricou; dar cand vine vorba de haine groase, se cam schimba treaba. plus ca daca pleci cu copii la munte de ex le iei mult mai multe haine (si nu ma refer doar la schimburi, ci si ca tip: subtiri, groase, caciulite,etc.) decat iei pt tine ca adult.
Oricum aceasta chestiune tine in f mare masura de preferintele si obiceiurile fiecaruia, nu vad vreun motiv pt care cineva sa se certe cu altcineva din aceasta cauza.

@Venera: de ce nu iti faci propriul tau user pe forum si astfel poti scrie linistita.
Dpmdv un break/combi de clasa medie (sa fie dpdv spatiu in jumatatea superioara a segmentului) poate imbina toate cerintele unei familii cu 2 copii; daca este o masina de genul Outback este si mai bine, aducand pe langa tractiunea integrala si o garda la sol mai mare.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte