Skoda Fabia Combi 1,4Tdi-Pd 80Cp
Scris 25 iunie 2010 - 05:07
In anumite cazuri, am rezerve mari ca se va si intelege.
Scris 25 iunie 2010 - 06:33
Hai să tragem o linie, din păcate ne-am rupt tot mai mult de realitate. Poate şi eu, nu ştiu, totuşi am apreciat KIA lui vali, focusul lui extremero sau astra-ul lui ska, deşi ele real, cu cifre, nu-s fantastic de rapide, dar conduse cum trebuie, pe stradă, unde nu ai nici 0-100, nici 400m, le poţi împinge frumos spre limite destul de mari. Faţă de cei enumeraţi, ar mai fi persoane pe aici care pricep ce spun, relu, oaspetele etc. Nu mai zic de adytzu, al cărui subaru (poate a fost singura maşină care nu-mi vorbea deloc) chiar era lent în reacţii, dar cu care mergea foarte tare.
Ne mai cramponăm mult de cifre şi uităm de plăcerea de a conduce. Mai mult, o grămadă de lume la diesel apreciază o oarece uşurinţă în condus, chiar dacă la fel de mulţi nu pricep nimic din motorul diesel şi dau un feedback ciudat (să nu spun eronat complet) cum că la diesel conduci tare cu un minim de efort la schimbat treptele pt. că ai cuplu. Până în ziua de azi eu nu am găsit acel diesel, dar ei îl folosesc zilnic. Oamenii percep realitatea diferit, fără să existe de altfel vreun etalon oricum despre ce e "mai real". O fi "matematica", cifrele seci, măsurătorile, dar un anumit şofer într-o anumită maşină fac o echipă care e posibil să nu realizeze acele cifre. Acum vreo lună mă uitam la un film cu teste 0-100 la Golf cred, cutie manuală (2.0 TFSI). Aproape la fiecare încercare era alt timp, unii proşti rău, nici măcar unul aproape de ce spunea VW. Cu DSG-ul totul era aproape pe linie. Deci unde factorul uman acţionează mai mult, acolo e loc de interpretări şi percepţii şi chiar rezultate reale diferite cu acelaşi produs. Şi uite aşa s-au inventat maşinile care frânează singure, parchează singure sau chiar merg singure (deşi aici e mult mult mai greu decât au anticipat, nici un program nu poate face faţă momentan tuturor stimulilor externi şi să ia deciziile corecte, dacă vă mai uitaţi la tv şi la latceva decât realitatea, sunt emisiuni cu zeci de teste cu maşini robotizate, cu tot felul de abordări care nu reuşesc să suplinească nici măcar un şofer care face şcoala).
Aşa că o remarcă de genul "maşina mea de 15s suta mi se pare că se mişcă bine sau chiar se mişcă bine" nu e chiar falsă. Vă dau exemplul lui alias, care s-a plimbat cu o astfel de maşină, ba mai era şi 4x4 şi automată şi a fost ok. Iar pe Tihuţa nu l-am văzut să se dea jos să o împingă la deal. Şi vă pot da exemple de alte multe maşinuţe din astea. Nu toţi au aşteptări mari, nu toţi percep lucrurile la fel, mai bine sau mai rău, e dreptul lor şi e dreptul lor să se exprime, mai cu seamă că când se raportează chiar la ei, nu fac comparaţii penibile. Iar tu nu ai nici un drept să-i pui la punct sau să-i trezeşti la realitate, ci doar să-ti exprimi o părere, de aprobare sau nu, nu de batjocură PUNCT!
Daca te-ai exprima romaneste, gramaticaliceste vorbind, as incerca sa-ti inteleg scrierile.

Ca paralela, vrei sa-ti apreciez miscarea, ideile, dar ele provin de la o persoana (motor) agramata.

Nu-i jignire, e adevarul palpabil mai sus.
Invata sa scrii romaneste, de vrei sa iei apararea cuiva prin scrieri.

Scris 25 iunie 2010 - 07:07
precum ziceai...In anumite cazuri, am rezerve mari ca se va si intelege.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 iunie 2010 - 07:28
Daca te-ai exprima romaneste, gramaticaliceste vorbind, as incerca sa-ti inteleg scrierile.
![]()
Ca paralela, vrei sa-ti apreciez miscarea, ideile, dar ele provin de la o persoana (motor) agramata.![]()
Nu-i jignire, e adevarul palpabil mai sus.
Invata sa scrii romaneste, de vrei sa iei apararea cuiva prin scrieri.
Îmi pare rău, dar ăsta este răspunsul cuiva care nu are ce să răspundă şi în impotenta-i gândire se agaţă de orice.
Da, sunt agramat, nu ştiu să conduc, nu mă pricep la maşini. Dacă în 10 ani de forum tu găseşti că am susţinut altceva, jos pălăria, până atunci nu te mai "reduce" la nivelul nostru. Ne faci un bine tuturor.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 iunie 2010 - 08:39
Sper să nu o iei ca pe ceva personal, chiar nu este cazul. În principiu poate sunt singurul care am avut relaţii bune cu toată lumea şi le-am păstrat ani de zile după ce pe forum (nou sau vechi) s-au bălăcărit sau mai rău. Încercăm să fim pe cât o posibil o familie, cu bune şi rele, apreciez criticile -îndrăznesc să spun apreciem (deşi nici cele mai constructive nu sunt decât distructive în esenţă, putem discuta pe tema asta), dar nu suntem aşa de fraieri să nu vedem anumite lucruri sau chiar să permitem orice. E doar părerea mea, n-am cerut niciodată ban pt. tine pe acest forum, nici "warning" sau alte măsuri, ai fost la "ignore" luni de zile şi se poate repeta dacă asta e singura soluţie de convieţuire. Nu mă deranjează deloc.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 iunie 2010 - 09:13
Acestea din perspectiva unor persoane rationale si care privesc problema in ansamblu si nu doar unul sau unele aspecte ale ei.
In plus, sunt destui care se ghideaza f mult (sa nu sunt decisiv) dupa parerile altora (indiferent cat de bine intentionat sunt facute acestea), pt ca ulterior luarii deciziei sa constate ca pt ei nu e tocmai ceea ce doreau si sa faca reprosuri celor care au opinat.
Scris 25 iunie 2010 - 09:39
EXACT !......
In plus, sunt destui care se ghideaza f mult (sa nu sunt decisiv) dupa parerile altora ....
....
Daca m-as lua dupa parerea majoritatii, mi-as lua SOBA instant !

Scris 25 iunie 2010 - 09:42

Numa' sa fie portabila.

Scris 25 iunie 2010 - 09:45

HANDEI, number ONE la caldurica !

Scris 25 iunie 2010 - 09:51

Eu nu vorbeam de masini, ci chiar de sobe; pt tine.

Eu stiu cum sta problema cu caldura la diesel, inca de cand nu introdusesera norma euro; alegerile le-am facut in cunostinta de cauza.

E normal ca benzinarul sa se incalzeasca mai repede.
Handei e normal sa faca caldura repede, la cat consuma................

Scris 25 iunie 2010 - 09:54

Scris 25 iunie 2010 - 09:56
despre fotografie
Scris 25 iunie 2010 - 10:00
Dieselul are avantaje forte mari. Dar si dezavantaje. Benzinarul la fel.
Cind iti alegi o masina, te uiti la acele avataje/dezavantaje care-ti convin

Scris 25 iunie 2010 - 10:13

despre fotografie
Scris 25 iunie 2010 - 10:14

Scris 25 iunie 2010 - 10:19

happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 iunie 2010 - 10:27

Scris 25 iunie 2010 - 10:30

Scris 25 iunie 2010 - 10:30
Mie imi pasa numai cum merge! Nu uita ca unii se chinuie sa recupereze energia din franare. Auzi la ei

Daca face Subaru un motor asa:
- sa consume apa (chioara)
-sa se duca peste 8k rpm (ca pana la 7k rpm se duce si aspirata mea)
-sa recupere energia din gropile prin care treci ???
Zau ca io ma inscriu

ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 25 iunie 2010 - 10:32

Scris 25 iunie 2010 - 10:37

ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 25 iunie 2010 - 11:41

Scris 28 iunie 2010 - 08:51
ACrew style
Scris 28 iunie 2010 - 09:06

Scris 28 iunie 2010 - 09:11