Astazi am umblat toata ziua cu Tucson, versiunea full cu dieselul de 185CP transmisie AT6 - surprinzator mi-a placut tare mult. In conditiile in care NU sunt adeptul SUV-urilor chiar nu imi vine sa cred cat de mult a putut sa-mi placa Tucson. Materialele la interior nu sunt chiar perfecte insa masina merge foarte bine si este foarte bine legata. Dieselul nu este tocmai o incantare nefiind foarte rafinat (si este si destul de greu) insa putere berechet, de cuplu nu mai zic iar cutia functioneaza perfect.
Acum pe lista scurta au ramas Avensis 1.8 CVT si Tucson "cu de toate" dar benzinar. La RAV4 nu am reusit sa ma inteleg la un pret bun (din pct meu de vedere) si nu este nici nimic pe stoc, deci s-a taiat de pe lista. La fel am taiat si Passatul deoarece nu ma reprezinta, alte SUV-uri nu ma incanta iar Renault Talisman oricat de bine dotat ar fi pur si simplu nu pot sa ma impac cu ideea de a merge 3-4-5 ani cu un Renault As fi vrut tare mult sa am ce alege din gama Toyota dar momentan nu prea am ce.... trageam speranta sa faca un Camry pt Europa dar se pare ca in toamna vin cu un usor facelift la Avensis (cred ca al 4-lea!!!).