pana la urma e vorba de chestii seci. nici europenii nu mor de grija romanilor (ca vezi doamne vor sa le dea masini ieftine si nepoluante) nici guvernantii. insa crezi ca ar fi disparut chiar asa de usor rablele alea? fii sigur ca nea caisa tot ar mai fi tinut rabla aia .. deh.. sa aiba si masina de coclauri. in sfarsit, eu mi-am spus parerea, consider ca si romanii si europenii au interese , deocamdata au primat interesele economice ale industriei romanesti, care are si un efect colateral zic eu bun: ingreunarea intrarii masinilor poluante in tara. probabil va veni si vremea impozitarii masinilor deja inmatriculate.. cine stie
Asta vrei tu sa crezi, maximus.
Maximus, tu spui ca taxa asta e excelenta si ca nu are de ce sa ne afecteze, fiindca putem oricand cumpara Fabii Junior 1.2 55cp Euro4 platind o suma infima... Interesant. Asta inseamna ca toata lumea trebuie sa mearga cu masini de tuns iarba, doar fiindca importatorii de masini noi si guvernantii vor sa-si umple portofelu' ca purcelu'? Nu cred ca mai e nevoie de alte comentarii. Enjoy living in Romania!
Topicul asta a devenit cam incendiar, cred ca ar trebui sa ne calmam. Toti.
pai cine te pui sa o iei de noua? ca si la sh tot la fel platesti pentru aceesi masina. e excelenta , am mai zis pentru masinile vechi.